Субота, 29 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Бюро кредитних історій "Фенікс", код за ЄДРПОУ 37854737
Адреса: 03062, Україна, місто Київ, вулиця Естонська, будинок № 120
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 97 від 28.05.2014, № сторінки 8

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 27.06.2014
Місце проведення: 03062, Україна, місто Київ, вулиця Естонська, будинок № 120

Шановний акціонере
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ «ФЕНІКС»
(ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 37854737, місцезнаходження: 03062, Україна, місто Київ, вулиця Естонська, будинок № 120)
Наглядова Рада ПАТ «Бюро кредитних історій «Фенікс» (надалі – Товариство) повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться 27 червня 2014 року за адресою: 03062, Україна, місто Київ, вулиця Естонська, будинок № 120, початок зборів о 12-00 год. Реєстрація учасників зборів проводиться з 10-00 год. до 11-50 год. в день та за місцем проведення зборів.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів: станом на 24.00 годину 23 червня 2014 року (за три робочих дні до дня проведення загальних зборів).
Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з порядком денним:
1.  Обрання Лічильної комісії Загальних зборів Товариства.
2.  Обрання Голови та Секретаря Загальних зборів Товариства.
3.  Про збільшення статутного капіталу Товариства шляхом при­ватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
4. Про приватне розміщення акцій, затвердження протоколу рішення про приватне розміщення акцій і проспекту емісії акцій.
5.  Про затвердження переліку інвесторів, серед яких передбачаєть­ся розміщення акцій, щодо до яких приймається рішення про приватне розміщення.
6.  Про визначення уповноваженого органу Товариства та надання йому повноважень вчиняти передбачені чинним законодавством дії, пов’язані із збільшенням статутного капіталу шляхом приватного роз­міщення акцій щодо: внесення змін до проспекту емісії акцій; прийняття рішення про дострокове закінчення укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій (у разі якщо на запланований обсяг акцій укладено договори з першими власниками та акції повністю оплачено); затвердження результатів укладення до­говорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій; затвердження результатів приватного розміщення акцій; затвердження звіту про результати приватного розміщення акцій; прийняття рішення про відмову від розміщення акцій; повернення внесків, внесених в оплату за акції, у разі незатвердження у встановлені законодавством строки результатів укладення договорів з першими власниками у про­цесі приватного розміщення акцій органом емітента, уповноваженим приймати таке рішення, або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій; письмового повідомлення кожного акціонера, який має переважне право на придбання розміщуваних акціонерним това­риством акцій, про можливість реалізації такого права та опублікування повідомлення про це в офіційному друкованому органі.
7.  Про визначення уповноважених осіб Товариства та надання їй повноважень для вчинення передбачених чинним законодавством дій, пов’язаних із збільшенням статутного капіталу шляхом приватного роз­міщення акцій щодо: отримувати від акціонерів письмові підтвердження про відмову від використання свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення (у разі якщо це передбачено умовами приватного розміщення акцій); проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення; проводити дії щодо забезпечення укладання договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій; проводити дії щодо здійснення обов’язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу акціонерним товариством належних їм акцій.
8.  Про затвердження порядку та умов обов’язкового викупу акцій Товариства.
Для участі в Загальних зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу. Представникам акціонерів необхідно мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу та довіреність, оформлену у відповідності до вимог чинного законодавства
Від дати надіслання повідомлення про проведення Зборів до дати проведення Зборів Товариство надає акціонерам можливість озна­йомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства: 03062, Україна, місто Київ, вулиця Естонська, будинок № 120, у робочі дні, робочий час з 10.00 годин до 16.00 годин. В день проведення Зборів – також у місці їх проведення за адресою: 03062, Україна, місто Київ, вулиця Естонська, будинок № 120. Особа, відповідальна за порядок озна­йомлення акціонерів з документами: Директор Товариства – Олефір Віталій Валерійович.
Телефон для довідок: (044) 593-33-93.
Уповноважений Наглядовою Радою Директор ПАТ «Бюро кредитних історій «Фенікс» Олефір В.В.