Субота, 29 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Компанія з управління активами - Адміністратор пенсійних фондів "УкрСиб Ессет Менеджмент", код за ЄДРПОУ 32799200
Адреса: м. Київ, вул. Іллінська, 8.
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 105 від 05.06.2014, № сторінки 8

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.06.2014
Місце проведення: м. Київ, вул. Тарасівська, 16, кім. 28


Наглядова Рада
ПрАТ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ - АДМІНІСТРАТОР ПЕНСІЙНИХ ФОНДІВ «УКРСИБ ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» 32799200
місцезнаходження: 04070, м. Київ, вул. Іллінська, 8.
(далі - Товариство)
повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться 20 червня 2014 року об 10 годині 00 хвилин за адресою: м. Київ, вул. Тарасівська, 16, кім. 28.
Реєстрація акціонерів (представників акціонерів) для участі у загальних зборах акціонерів буде здійснюватися за місцем проведення зборів з 09 години 00 хвилин до 09 години 45 хвилин.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: станом на 24 годину 16 червня 2014 року.
Порядок денний (перелік питань, що виносяться на голосування):
1. Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів.
2. Про припинення повноважень членів Ліквідаційної комісії Закритого недиверсифікованого венчурного пайового інвестиційного фонду «О'КЕЙ РОЗВИТОК».
3. Про обрання членів Ліквідаційної комісії Закритого недиверсифікованого венчурного пайового інвестиційного фонду «О'КЕЙ РОЗВИТОК».
4. Про припинення повноважень членів Ліквідаційної комісії Пайового недиверсифікованого інвестиційного фонду закритого типу «УкрСиб Стабільні інвестиції 2».
5. Про обрання членів Ліквідаційної комісії Пайового недиверсифікованого інвестиційного фонду закритого типу «УкрСиб Стабільні інвестиції 2».
6. Про припинення повноважень членів Ліквідаційної комісії Пайового недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду закритого типу «КАЗНА».
7. Про обрання членів Ліквідаційної комісії Пайового недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду закритого типу «КАЗНА».
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу, представникам акціонерів - довіреність, оформлену відповідно до чинного законодавства, та документ, що посвідчує особу.
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів акціонерів: акціонери можуть ознайомитися з вищевказаними матеріалами за місцезнаходженням Товариства у робочі дні з 9:00 до 18:00 години. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з вказаними матеріалами (документами) - Т.в.о. Голови Правління Товариства - Долен-ко Микола Олегович.
Наглядова Рада AT «КУА АПФ «УкрСиб Ессет Менеджмент»