Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ», код за ЄДРПОУ 22808429
Адреса: вулиця Промислова, будинок 12, місто Сміла, Черкаська область
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 144 від 05.08.2014, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 17.09.2014
Місце проведення: Черкаська область, місто Сміла, вулиця Промислова, будинок 12, адміністративне приміщення ПрАТ

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ»
(Далі - ПрАТ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ», Товариство, код за ЄДРПОУ 22808429, місцезнаходження: вулиця Промислова, будинок 12, місто Сміла, Черкаська область, 20700, Україна) повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться «17» вересня 2014 року о 10 годині 00 хвилин за адресою: 20700, Черкаська область, місто Сміла, вулиця Промислова, будинок 12, адміністративне приміщення ПрАТ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ», кабінет Директора Товариства. Реєстрація акціонерів для участі у загальних зборах здійснюватиметься «17» вересня 2014 року з 09:00 год. до 09:50 год. за місцем проведення зборів. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах - 11.09.2014 р.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ (перелік питань, що виносяться на голосування):
1. Обрання членів лічильної комісії, прийняття рішення про припинення їх повноважень. Обрання голови та секретаря зборів.
2. Про зміну місцезнаходження ПрАТ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ».
3. Внесення змін до Статуту ПрАТ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ» шляхом викладення його у новій редакції.
4. Про участь ПрАТ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ» у створенні ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛОВИРОБІВ», придбання його частки в статутному капіталі, шляхом передачі майна створюваному товариству як вкладу ПрАТ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ».
5. Про визначення майна Товариства для передачі до статутного капіталу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛОВИРОБІВ» як вкладу ПрАТ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ».
Для участі в загальних зборах акціонерам при собі мати паспорт, для представника акціонера крім паспорта - довіреність на право участі в загальних зборах, оформлене згідно вимог діючого законодавства України.
До дати проведення загальних зборів акціонери Товариства можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного у робочі дні з 10:00 год. до 13:00 год. за місцезнаходженням Товариства: 20700, Черкаська область, місто Сміла, вулиця Промислова, будинок 12, адміністративне приміщення ПрАТ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ», кабінет Директора Товариства. Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - Директор Товариства Мороз В.А.
Відповідно до ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства» кожний акціонер в письмовій формі має право внести пропозиції щодо питань, включених до порядку денного загальних зборів Товариства та проектів рішень із запропонованих питань, а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів.
Телефон для довідок: (04733) 3-62-56, 2-22-15.
Наглядова рада ПрАТ «СМІЛЯНСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ ВИРОБІВ»