Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "МАГАЗИН 450", код за ЄДРПОУ 21579518
Джерело інформації: www.stockmarket.gov.ua, № від 22.03.2019, № сторінки

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.04.2019
Місце проведення:

    Приватне акціонерне товариство «Магазин 450» ( код ЄДРПОУ 21579518), місцезнаходження: м. Київ, проспект, Науки,8,  повідомляє, що 24 квітня 2019р. об 11:00 за адресою: м. Київ, вул. І. Огієнка (Лукашевича) 15-А  в приміщенні  конференц-залу відбудуться чергові загальні збори акціонерів ПрАТ «МАГАЗИН 450», (надалі Товариство). Реєстрація акціонерів (представників акціонерів),  які мають право на участь у загальних зборах акціонерів, відповідно до переліку акціонерів складеному ПАТ «Національний депозитарій України» станом на 24 годину 18.04.2019р., проводитиметься за місцем проведення загальних зборів акціонерів з  10.00год. до 10:45год. 24.04.2019р.

 

                                              Проект порядку  денного:

  1. Обрання Голови та Секретаря загальних зборів акціонерів Товариства.
  2. Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товариства.
  3. Затвердження регламенту загальних зборів акціонерів Товариства.
  4. Звіт Голови Правління  Товариства про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017р., прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
  5. Звіт  Ревізора про фінансово-господарську діяльність Товариства в 2018 році та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту .
  6. Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2018 р.
  7. Розподіл прибутку (покриття збитків) Товариства з урахуванням вимог, передбачених законом.
  8. Обрання членів Правління  Товариства.

9.  Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Правління , визначення розміру їх винагороди, визначення особи уповноваженої на підписання цих договорів.

10. Затвердження Протоколів засідань Правління Товариства за звітний період.

11. Про схвалення значних правочинів, вчинених Товариством протягом звітного періоду, та попереднє надання згоди на вчинення  значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року, надання

 

Проекти рішень з питань Порядку денного чергових Загальних Зборів Акціонерів ПрАТ «МАГАЗИН 450», які відбудуться 24  квітня 2019 року

Питання № 1. Обрання Голови та Секретаря Загальних Зборів Акціонерів Товариства.

Проект рішення: 1.1.Обрати Голову Загальних Зборів Акціонерів Товариства Голову Правління- Повніцу Вікторович Васильович.

1.2.Обрати секретарем Загальних Зборів Акціонерів Товариства члена Правління Рубанчук Наталію Сергіївну.

Питання № 2. Обрання лічильної комісії Загальних Зборів Акціонерів Товариства.

Проект рішення: 2.1. Обрати лічильну комісію в складі 2-х ( трьох) осіб:                    

( склад комісії обирається на загальних зборах).

Питання № 3. Затвердження  регламенту Загальних Зборів Акціонерів Товариства.

Проект рішення:3.1. Затвердити регламент Загальних Зборів Акціонерів Товариства.

Питання № 4. Звіт Голови Правління про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік., прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

Проект рішення: 4.1. Затвердити звіт Голови Правління Товариства про фінансово-господарську діяльність за 2017 рік, прийняти рішення за наслідками розгляду звіту.

 Питання № 5. Звіт Ревізора про фінансово-господарську діяльність Товариства в 2018 році та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії.

Проект рішення:5.1. Затвердити звіт Ревізора про фінансово-господарську діяльність Товариства в 2018 році та прийняти рішення за наслідками розгляду звіту Ревізора.

Питання № 6.  Затвердження річної фінансової звітності та Балансу Товариства за 2018 рік.

Проект рішення:6.1. Затвердити річну фінансову звітність та Баланс Товариства за 2018 рік.

Питання № 7. Розподіл прибутків (покриття збитків) Товариства за 2018 рік з урахуванням вимог, передбачених законом.

Проект рішення:7.1. Затвердити розподіл прибутків (покриття збитків) Товариства за 2018 рік з урахуванням вимог, передбачених законом.

Питання №8. Обрання членів Правління Товариства.

(Довідка: Пропозиції щодо кандидатів у члени до складу Правління вноситься не пізніше ніж за сім днів до дати проведення чергових Загальних зборів акціонерів.

Питання № 9. Затвердження умов цивільно-правових угод, що укладатимуться з членами Правління, визначення розміру їх винагороди, визначення особи уповноваженої на підписання цих договорів.

Проект рішення:9.1.Затвердити умови цивільно-правового договору для укладення з членами Правління Товариства.

9.2.Обрати Голову Правління Повницу Віктора Васильовича особою, що уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами Правління Товариства

Питання №10. Затвердження Протоколів засідань Правління Товариства за звітний період.

Проект рішення:  10.1 Затвердити Протоколи засідань Правління Товариства за звітний період.

 Питання № 11. Попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття такого рішення. Надання повноважень на укладання таких договорів.

Проект рішення: 11.1.Оскільки на дату проведення зборів неможливо визначити, які значні правочини вчинятимуться Товариством у ході поточної господарської діяльності, попередньо надати згоду на вчинення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рішення, а саме договорів, що стосуються розпорядження належним Товариству нерухомим майном, зокрема застави/іпотеки з врахуванням, що гранична сукупна вартість таких правочинів не перевищує 100000000 грн.

11.2.Надати повноваження на укладення (підписання) значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рішення, за узгодженням з Правління -  Голові Правління Товариства Повниці Віктору Васильовичу або уповноваженій ним особі.

 

 

    Інформація з проектом рішень щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів Товариства розміщена в мережі Інтернет на власному сайті Товариства  http://m450.pat.ua.

 

  Акціонери можуть ознайомитись з документами необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного,  у робочі дні Товариства з 09:00 до 17:00 години, а в день проведення – до початку зборів, за адресою: м. Київ, вул.І. Огієнка (Лукашевича) 15-А , телефони для довідок  (044) 371-02-30  . Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів з документами Голова Правління-  Повніца Віктор Васильович.

Акціонери мають право відповідно процедур ст. 38 Закону України "Про акціонерні товариства" :

вносити пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Зборів (не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Зборів), а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства (не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Зборів);

 отримати повідомлення про зміни у порядку денному не пізніше ніж за 10 до дати проведення Зборів;

 отримати повідомлення про зміни у порядку денному не пізніше ніж за 10 до дати проведення Зборів;

 до дати проведення Зборів отримати письмову відповідь на письмові запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів;

 оскаржити рішення Товариства про відмову у включенні його пропозицій до проекту порядку денного.

 

Для участі в Зборах необхідно мати при собі посвідчення особи акціонера чи його представника.

    Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю. Для участі в Зборах преставнику необхідно мати при собі довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видану фізичною особою, засвідчену нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому НКЦПФР порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

 

Загальна кількість акцій Товариства складає 8 620 шт. Загальна кількість голосуючих акцій Товариства станом на дату складення Переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів Товариства складає  8 098 шт.

                                                                                                     

Основні  показники фінансової діяльності ПрАТ «Магазин 450»  /тис. грн./

Найменування показника

Період

Період

 

Звітний

2018 рік

Попередній

2017 рік

Усього активів

5391

6096

Основні засоби (за залишковою вартістю)

5120

 

5699

Довгострокові фінансові інвестиції

0

0

Запаси

-

131

131

Сумарна дебіторська заборгованість

265

319

Грошові кошти та їх еквіваленти

-

 

0,1

Нерозподілений прибуток

4938

4938

Власний капітал

5206

5205

Статутний капітал

267

267

Довгострокові зобов'язання

7

297

Поточні зобов'язання

178

594

Чистий прибуток (збиток)

1

 

7

Середньорічна кількість акцій (шт.)

267 220

267 220

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб) :

 

2

2

                                                                                                    

Правління  ПрАТ «Магазин 450»