Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Дніпро-Спецгідроенергомонтаж", код за ЄДРПОУ 14183323
Адреса: м. Київ, вул. Ігоря Сікорського, буд. 8, офіс 20
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 191 від 09.10.2014, № сторінки 5

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 19.11.2014
Місце проведення: м. Київ, вул. Ігоря Сікорського, буд. 8, корп. А, 4 поверх, офіс 20, зал засідань

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДНІПРО-СПЕЦГІДРОЕНЕРГОМОНТАЖ»
Публічне акціонерне товариство «Дніпро-Спецгідроенергомонтаж», місцезнаходження якого: м. Київ, вул. Ігоря Сікорського, буд. 8, офіс 20, повідомляє, що позачергові Загальні збори акціонерів відбудуться 19 листопада 2014 року о 10:00 за адресою: м. Київ, вул. Ігоря Сікор­ського, буд. 8, корп. А, 4 поверх, офіс 20, зал засідань. Порядок денний:
1.  Обрання лічильної комісії.
2.  Визначення порядку голосування та регламенту загальних зборів.
3. Розгляд Звіту Правління про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за І-ІІІ квартали 2014 та прийняття рішення за результатами розгляду звіту.
4.  Про затвердження правочинів (договорів, угод), укладених Това­риством за період з 23.04.2014 р. по дату проведення Зборів.
5.  Про попереднє схвалення значних правочинів, договорів, які мо­жуть бути укладені Товариством до дати наступних чергових щорічних загальних зборів акціонерів наступного року.
6.  Про підтвердження рішень чергових загальних зборів акціонерів Товариства від 23.04.2014, зокрема про: про обрання членів Правлін­ня, Голови Правління; про обрання членів Наглядової Ради; про об­рання членів Ревізійної Комісії; про зміну юридичної адреси місцезна­ходження Товариства та внесення пов'язаних із цим змін до Статуту Товариства; про внесення змін до Статуту, Положення про Нагляду Раду та Положення про Правління ПАТ «Дніпро-СГЕМ»; про затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладаються з членами Наглядової ради, та обрання особи, яка уповноважена на підписання
Реєстрація акціонерів буде проводитись в день зборів з 8:15 до 10:00 за місцем проведення зборів. Дата складання переліку акціоне­рів, які мають право на участь у загальних зборах — станом на 24 го­дину 13 листопада 2014 р. Для участі у зборах необхідно мати: акціо­нерам — паспорт, представникам акціонерів — доручення на право голосування, оформлене згідно чинного законодавства, та паспорт. З матеріалами порядку денного та проектом рішень акціонери можуть ознайомитися за адресою: м. Київ, вул. І.Сікорського, буд. 8, корп. А, 4 поверх, офіс 20 у приймальні Голови Правління в робочі дні з 8:00 до 12:00 та з 13:00 до 17:00 години; а також шляхом отримання відповід­них документів та проекту рішень в електронній формі на письмовий запит акціонера, в якому обов'язково зазначаються найменування ак­ціонера — юридичної особи або П.І.Б. акціонера — фізичної особи, кількість належних йому акцій та виписка з рахунку у цінних паперах на дату подання письмово запиту. Відповідальною особою за озна­йомлення акціонерів з документами є Ільєнко Олена Володимирівна. Довідки за тел.: (044) 453-42-00.
Особа, що вказана нижче, підтверджує достовірність інформації, що вказана в повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно законодавства.
Голова Правління                                                     Ю.М. Ковальов