Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СЕРВІСНА КОМПАНІЯ "УКРГАЗ-СЕРВІС", код за ЄДРПОУ 24594406
Адреса: 04073, м. Київ, проспект Московський, 15-А
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 230 від 04.12.2014, № сторінки 7

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.01.2015
Місце проведення: м. Київ, академіка Писаржевського, 8, будівля 1, каб. 1. Час

ДО УВАГИ АКЦIОНЕРIВ
ПрАТ СК «УКРГАЗ-СЕРВIС»
Товариство повідомляє про скликання позачергових загальних зборів акціонерів товариства. Повне найменування товариства: Приватне акціонерне товариство «СЕРВIСНА КОМПАНIЯ «УКРГАЗ-СЕРВIС». Місцезнаходження товариства: 04073, м. Київ, проспект Московський, 15-А. Дата проведення чергових загальних зборів: 20.01.2015р. Час початку загальних зборів акціонерів: о 10:00 годині в день проведення загальних зборів. Місце проведення загальних зборів: м. Київ, академіка Писаржевського, 8, будівля 1, каб. 1. Час
початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: з 9.45 до 10.00 години в день проведення загальних зборів. Участь в загальних зборах акціонерів мають право приймати особи, які будуть внесені депозитарієм до зведеного облікового реєстру складеного станом на 14.01.2015р., або їх уповноважені представ­ники, з належним оформленням повноважень, відповідно до чин­ного законодавства. Для участі на загальних зборах, акціонери при собі повинні мати паспорт, а представники акціонерів – довіреність на право участі, оформлену відповідно до чинного законодавства та паспорт.
Перелік питань, що виносяться на голосування:
1.  Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів.
2.  Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів.
3.  Про зміну місцезнаходження ПрАТ СК «УКРГАЗ-СЕРВIС».
4.  Про внесення змін до Статуту ПрАТ СК «УКРГАЗ-СЕРВIС».
5.  Прийняття рішення про реорганізацію шляхом перетворення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СЕРВІСНА КОМПАНІЯ «УКРГАЗ-СЕРВIС» в ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬ­НІСТЮ «СЕРВІСНА КОМПАНІЯ «УКРГАЗ-СЕРВIС». Затвердження плану реорганізації шляхом перетворення.
6.  Обрання комісії з припинення ПрАТ СК «УКРГАЗ-СЕРВIС» та надання їй повноважень щодо управління справами Товариства під час перетворення.
7.  Прийняття рішення про порядок і умови обміну акцій ПрАТ СК «УКРГАЗ-СЕРВIС» на частки підприємницького товариства – право­наступника.
8.  Прийняття рішення про затвердження оцінки та порядку ви­купу акцій у акціонерів, які не голосували за прийняття рішення про реорганізацію шляхом перетворення.
9.  Прийняття рішення про порядок і умови здійснення перетво­рення.
Для ознайомлення з матеріалами стосовно питань, які виносяться на голосування, акціонери товариства мають звертатись із письмовою заявою за адресою: м. Київ, академіка Писаржевського, 8 або без­посередньо перед початком загальних зборів в день їх проведення. Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів з матері­алами, що стосуються питань порядку денного – Ярошевич Валерій Миколайович (тел.: (044) 5927739). Пропозиції щодо порядку денного загальних зборів, приймаються від акціонерів у письмовій формі не пізніш як за 20 днів до дня їх проведення.