Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "БАНК ПЕТРОКОММЕРЦ-УКРАЇНА", код за ЄДРПОУ 22906155
Адреса: Україна, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20, кім. 442
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 13 від 27.01.2015, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 27.02.2015
Місце проведення: Україна, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20, кім. 442

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК ПЕТРОКОММЕРЦ-УКРАЇНА»
повідомляє про порядок денний і місце проведення позачергових за­гальних зборів акціонерів Банку. Збори відбудуться 27 лютого 2015 року о 12.00 за місцезнаходженням товариства: Україна, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20, кім. 442 у приміщенні ПАТ «Банк Петрокоммерц-Україна». Порядок денний: 1. Про обрання Лічильної комісії Зборів. 2. Про обрання Голови Зборів. 3. Про обрання Секретаря Зборів. 4. Про затвердження регла­менту проведення Зборів. 5. Про дострокове припинення повноважень членів Спостережної Ради Банку. 6. Про обрання членів Спостережної Ради Банку. 7. Про дострокове припинення повноважень членів Реві­зійної комісії Банку. 8. Про обрання членів Ревізійної комісії Банку. 9. Про внесення змін у Положення про загальні збори акціонерів Банку. 10. Про внесення змін у Положення про Спостережну раду Банку. 11. Про внесення змін у Положення про Ревізійну комісію Банку. 12. Про внесення змін у Положення про Правління Банку. 13. Про внесення змін до статуту Банку шляхом затвердження його в новій редакції. Додаткова інформація до порядку денного:
Порядок денний затверджено рішенням Спостережної Ради Банку Протокол від 22 січня 2015 року № 02.
Реєстрація акціонерів або їх уповноважених представників почи­нається об 11.00 та закінчується об 11.30. Для реєстрації учасникам зборів необхідно мати при собі паспорт, а також документи, що під­тверджують їх повноваження:
для керівника юридичної особи - акціонера банка - завірені печат­кою юридичної особи витяг із Статуту та документи, які підтверджують його обрання (призначення) на посаду керівника;
для інших представників акціонера - паспорт та довіреність, оформ­лену і засвідчену згідно з чинним законодавством України.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у чергових загаль­них зборах акціонерів, буде складено станом на 24 годину 23 лютого 2015 року.
Із документами (матеріалами), необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного позачергових загальних зборів акціонерів Бан­ку, акціонери або їхні уповноважені представники можуть ознайомитись за адресою: Україна, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20, кім. 442 у робочі дні тижня з 14-00 до 17-00 години, а в день проведення Зборів акціонерів Банку 27 лютого 2015 року - за місцем їх проведення. Доку­менти (матеріали) та проекти рішень з питань порядку денного Зборів акціонерів Банку надаються акціонеру або їхньому уповноваженому представнику на підставі письмового запиту, отриманого Правлінням ПАТ «Банк Петрокоммерц-Україна», не пізніше, ніж за 2 (два) робочі дні до дати ознайомлення. Документи для ознайомлення надаються у паперовому вигляді. У день проведення Зборів акціонерів Банку доку­менти (матеріали) надаються акціонеру або їхньому уповноваженому представнику для ознайомлення без письмового запиту.
Посадова особа Банку, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами: Голова Правління ПАТ «Банк Петрокоммерц-Україна» Княжев М.О. Телефон для довідок: 279-40-49.
Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.
23 січня 2015 р. Голова Правління ПАТ «Банк Петрокоммерц-Укра­їна» М.О.Княжев