Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство «БОЛГРАД СОЛАР»., код за ЄДРПОУ 37012088
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 18 від 28.01.2015, № сторінки 10

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 27.02.2015
Місце проведення: 69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухі-на, буд. 92

інформаційнеповідомлення ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ!
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БОЛГРАД СОЛАР»
(Товариство)
Повідомляємо Вас про проведення позачергових загальних зборів акці­онерів, які відбудуться «27» лютого 2015 року о 10.00 годині за адресою: 69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухіна, буд. 92.
Реєстрація акціонерів (їх представників) для участі у чергових Загаль­них зборах буде проводитись у день проведення Загальних зборів акціоне­рів (27 лютого 2015 р.) з 09.00 години до 09 години 45 хвилин за адресою: 69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухі-на, буд. 92.
Початок зборів о 10.00 годині.
Дата складення Переліку акціонерів, які мають право на участь у За­гальних зборах, визначена станом на 24 годину 23 лютого 2015 року (пе­релік акціонерів, складається на 24 годину за три робочих дні до дня про­ведення таких зборів у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України).
Для реєстрації та участі у Загальних зборах акціонерам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу. Представники акціонерів повинні мати документ, який посвідчує право їх участі і голосування на загальних зборах, оформлений відповідно до діючого законодавства, та документ, що посвідчує особу.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ
1.  УкладенняТовариствомдодатковоїугодидокредитногодо­говорущодозмінитермінівповерненнятраншівКредиту.
2. НаданняГенеральномудиректоруТоваристваповноваженьна підписаннядодатковоїугодидокредитногодоговору, укладеної міжТовариствомтаАТ«СБЕРБАНКРОСІЇ».
Відповідно до ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства», про­позиції з питань Порядку денного Загальних зборів акціонерів Товариства можуть бути внесені кожним акціонером не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів. Зміни вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень.
Пропозиції до порядку денного Загальних зборів подаються у письмовій формі із зазначенням: прізвища, імені, по-батькові (найменування) акціоне­ра, який вносить пропозицію; кількості, типу та /або класу належних акціо­неру акцій; змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення. Якщо про­позиція стосується кандидата, який пропонується до складу органів Товариства, то додатково зазначається кількість, тип та /або клас акцій, що належать кандидату.
Обсяг інформації визначається Законом України «Про акціонерні това­риства» та Рішеннями Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України.
Пропозиції просимо надсилати на адресу Товариства за адресою: 69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухіна, буд. 92.
З проектами документів, що стосуються Загальних зборів і є необхідни­ми для прийняття рішень з питань Порядку денного, акціонери можуть ознайомитися за місцем знаходження Товариства (69731, Одеська об­ласть, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухіна, буд. 92) у робочі дні з 9-00 години до 18-00 години, а в день проведення загальних зборів — за місцем їх проведення : 69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухіна, буд. 92.
Довідки за телефонами: (0482) 39-05-83 та за місцем знаходження Товариства (69731, Одеська область, Болградський район, с. Залізничне, вул. Толбухіна, буд. 92).
Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міс­титься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно із законом.
Генеральний директор                                                               М.С.Смолін