Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Кривбастехнопром", код за ЄДРПОУ 01552983
Джерело інформації: www.stockmarket.gov.ua, № від 22.03.2019, № сторінки

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 21.03.2019
Місце проведення:

Інформація в повідомленні про проведення загальних зборів

1.Повне найменування та місцезнаходження товариства

Приватне акціонерне товариство «КРИВБАСТЕХНОПРОМ”

Дніпропетровська обл., м.Кривий Ріг ,вул. Каховська,буд.82А

2.Дата, час та місце( із зазначенням номера кімнати,офіса або залу,куди мають прибути акціонери) проведення загальних зборів

26  квітня  2019 року   о  15 годині  за адресою:Дніпропетровська обл., м.Кривий Ріг ,вул. Каховська,буд.82А, кім.№3  ( 2-й поверх адміністративної будівлі ПрАТ «Кривбастехнопром»)

3.Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі  у загальних зборах

 Реєстрація акціонерів  для  участі у загальних зборах в день проведення зборів  з 14,20  до 14,50 години за місцем проведення зборів Для реєстрації акціонери повинні мати  паспорт , уповноважені особи - паспорт та доручення, оформлене згідно чинного законодавства

4.Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах

 24 година 22 квітня 2019р

5.Перелік питань , включених до проекту  порядку денного

1.Обрання членів лічильної комісії . Прийняття рішення про припинення їх повноважень.                                                                                                                           Проект рішення : Склад лічильної комісії обрати з числа акціонерів та працівників ПрАТ «Кривбастехнопром»  в кількості 3-х осіб , а саме Дядіна Костянтина Івановича ;  Гулевського Валерія Віталійовича,Мурашко Олександра Дмитровича. Повноваження членів  лічильної  комісії припиняються після закінчення роботи загальних зборів Товариства.

 2.Прийняття рішення з питань порядку проведення загальних зборів Товариства.  

   Проект рішення: Затвердити наступний порядок проведення   загальних зборів Товариства: 1. З питань,винесених на розгляд загальних зборів  та включених до порядку денного , надати виступаючим  до 10 хвилин.                                                                                                                   2.Голові зборів виносити на розгляд  загальних зборів питання порядку денного та надавати слово виступаючим. Розгляд кожного питання  порядку денного розпочинати із заслуховування доповіді або виступу з цього питання, після чого  доповідачу  або голові зборів оголошувати проект рішення, потім переходити  до голосування.                                                                                     3.Питання ставити доповідачам в письмовій формі шляхом подання записок голові зборів із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові акціонера(його представника). Питання мають бути сформульовані  коротко і чітко. Анонімні заяви та запитання не розглядаються.                                                                                                                  4.Голосування з питань порядку денного провести з використанням бюлетенів для голосування, отриманих учасниками зборів при реєстрації. В процесі голосування і підрахунку голосів можливі технічні перерви до 5 хвилин.                                                                                                                 5.Після вичерпання порядку денного та оголошення результатів голосування з кожного питання порядку денного загальних зборів голові зборів оголосити про їх закриття.

3.Затвердження річного звіту  Товариства за 2018 рік.

Проект рішення : Затвердити  річний звіт  Товариства за 2018 рік, у тому числі Баланс станом на 31.12.2018 року, Звіт про фінансові результати за 2018 рік, Звіт про рух грошових коштів за 2018 рік, Звіт про власний капітал за 2018 рік, Примітки до річної фінансової звітності за 2018 рік. Затвердити результати фінансово-господарської діяльності  Товариства за 2018рік  з наступними показниками : валюта балансу станом на кінець дня 31 грудня 2018 року – 7565,0 тис.грн(Сім    мільйонів   п’ятсот шістдесят п’ять   тисяч  грн.), фінансовий результат – прибуток    в розмірі  179тис.грн ( Сто сімдесят дев’ять тис.грн) .                                                                                 

4.Затвердження розподілу прибутку (покриття збитків) за 2018 рік .

Проект рішення: В зв’язку з наявністю у Товариства станом на початок звітного періоду непокритих збитків  від фінансово-господарської діяльності у минулих періодах в розмірі 712,0 тис. грн. та зважаючи на відсутність у Товариства джерел покриття збитків (нерозподіленого прибутку, коштів резервного капіталу та ін.), - прибуток  Приватного акціонерного товариства «Кривбастехнопром» від фінансово-господарської діяльності у 2018 році у розмірі 179,0 тис. грн. віднести на зменшення непокритого збитку Товариства від фінансово-господарської діяльності у минулих періодах. Покриття загального залишку непокритих збитків Приватного акціонерного товариства «Кривбастехнопром»  у розмірі 533,0 тис. грн. здійснювати за рахунок прибутків від фінансово-господарської діяльності Товариства у майбутніх періодах.

5. Розгляд Звіту  Наглядової ради  Товариства за 2018 рік , затвердження заходів за результатами його розгляду, прийняття рішення за наслідками  розгляду Звіту Наглядової ради Товариства за 2018 рік.

Проект рішення: 5.1.За результатами розгляду звіту Наглядової ради товариства за 2018 рік визнати роботу задовільною та такою, що  відповідає меті та напрямам діяльності Товариства і положенням його установчих   документів. 5.2.Заходи за результатами розгляду звіту не вживати.  5.3.За наслідками розгляду звіту Наглядової ради прийняти до відома   інформацію, зазначену у звіті.

6. Розгляд Звіту  Генерального директора  Товариства за 2018 рік, затвердження заходів за результатами його розгляду, прийняття рішення за наслідками  розгляду Звіту Генерального директора  Товариства за 2018 рік. Визначення основних  напрямків діяльності Товариства у 2019 році.

 Проект рішення: 6.1.За результатами розгляду звіту Генерального директора товариства за 2018 рік визнати  роботу Генерального директора  задовільною та такою, що  відповідає меті та напрямам діяльності Товариства і положенням його установчих   документів. 6.2.Заходи за результатами розгляду звіту не вживати.  6.3.За наслідками розгляду звіту Генерального директора  прийняти до відома   інформацію, зазначену у звіті. 6.4. Основними напрямами діяльності Товариства у 2019 році визначити: організацію ефективної виробничо-господарської діяльності Товариства, спрямованої на зниження витрат та максимізацію прибутку

7.Затвердження Звіту  та висновків Ревізійної комісії Товариства за 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками  розгляду Звіту  Ревізійної комісії Товариства.

Проект рішення: 7.1.Затвердити звіт  та висновки Ревізійної комісії Товариства  за результатами проведення перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік. .  7.2.За наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії  прийняти до відома   інформацію, зазначену у звіті.

 8.Внесення змін до Статуту шляхом викладення його у новій редакції та визначення уповноваженої особи для його підписання.

Проект рішення:8.1.Внести та затвердити  зміни до Статуту Товариства , шляхом викладення його у новій редакції.8.2.Встановити, що нова редакція Статуту Товариства набирає чинності для Товариства, його акціонерів та посадових осіб з моменту прийняття цього рішення Загальними зборами Товариства, а для третіх осіб – з моменту державної реєстрації.8.3.Доручити Голові та секретарю цих Загальних зборів Товариства підписати нову редакцію Статуту Товариства, яка затверджена цими Загальними зборами Товариства.8.4.Уповноважити Генерального директора Товариства забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту Товариства та інших змін до Єдиного державного реєстру  юридичних осіб-підприємців та громадських формувань, затверджених цими Загальними зборамиТовариства,самостійно або доручивши це іншим особам у порядку, встановленому чиним законодавством України.

9. Внесення змін до Положення  про  Загальні збори, про Наглядову раду, про Ревізійну комісію, про Генерального директора, про інформаційну політику Товариства  шляхом викладення їх у новій редакції .

 Проект рішення:9.1.Внести та затвердити  зміни до Положень Товариства , шляхом викладення їх у новій редакції.9.2.Встановити, що нова редакція Положення  про  Загальні збори, про Наглядову раду, про Ревізійну комісію, про Генерального директора, про інформаційну політику Товариства   набирає чинності з моменту прийняття цього рішення Загальними зборами Товариства.9.3.Доручити Голові та секретарю цих Загальних зборів Товариства підписати нову редакцію Положення  про  Загальні збори, про Наглядову раду, про Ревізійну комісію, про Генерального директора, про інформаційну політику Товариства  Товариства, яка затверджена цими Загальними зборами Товариства.

10.Прийняття рішення про дострокове припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.

Проект рішення : достроково припинити повноваження членів Наглядової ради Товариства у повному складі а саме : акціонера Кирику Костянтина Георгійовича,   акціонера Кирику Ніну  Іванівну, акціонера Дерев’янко Ніну Михайлівну, акціонера Кирику Євгена Георгійовича , незалежного директора Коваленко Андрія Вікторовича.

11.Обрання членів Наглядової Ради Товариства,затвердження умов цивільно-правових договорів,  які укладаються з членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди. Обрання уповноваженої  особи на право підписання  такого договору.

Проект рішення : 1.Обрати членами  Наглядової ради акціонера Кирику Костянтина Георгійовича,   акціонера Дядіна Костянтина Івановича, акціонера Кирику Євгена Георгійовича. 2.Затвердити умови цивільно-правових договорів , що укладатимуться із членами Наглядової ради  Товариства (додаються) та встановити , що зазначені договори є безоплатними.3. Затвердити умови  трудового контракту, що укладатиметься з Головою наглядової ради товариства (додається) та встановити, що зазначений контракт є оплатний.4. Уповноважити генерального директора підписати цивільно-правові договори  з членами Наглядової ради Товариства та трудовий контракт з Головою Наглядової ради Товариства.

 

5`.Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного

www.patktp.com.ua

6.Порядок ознайомлення  акціонерів з  матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів

Від дати надіслання повідомлення про проведення річних загальних зборів до дати їх проведення кожен з акціонерів має право ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного,   за місцезнаходженням Товариства  у робочі дні  з понеділка по пятницю  з  9.00 до 17.00 год (обідня перерва з 12.30год до 13.00 год) за адресою : Дніпропетровська обл., м.Кривий Ріг ,вул. Каховська,буд.82А, кім.№3  ( 2-й поверх адміністративної будівлі ПрАТ «Кривбастехнопром»).В день проведення загальних зборів 26 квітня  2019 року ознайомлення акціонерів з матеріалами загальних зборів та документами , необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, відбувається у місці проведення загальних зборів Товариства.  Ознайомлення  з  документами здійснюється особисто акціонером - при пред’явленні документа, що посвідчує особу, або представником акціонера – при пред’явлені довіреності, оформленої у відповідності до вимог чинного законодавства, а також документа, що посвідчує особу. Посадова особа ,відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - Генеральний директор Хамаза Ірина Григорівна.Додаткову інформацію можливо отримати за телефоном : (056)404-23-74.

7. про права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 цього Закону, якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо  питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства. Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища акціонера, який її вносить,кількості належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення.

 

8. порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю

Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а представникам акціонерів — паспорт та довіреність на право представляти інтереси акціонерів на чергових загальних зборах, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства. Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Представником акціонера на загальних зборах може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи. Акціонер має право у будь-який момент змінити свого представника, повідомивши про це виконавчий орган Товариства. Повідомлення акціонером відповідного органу товариства про призначення, заміну або відкликання свого представника може здійснюватися за допомогою засобів електронного зв’язку відповідно до законодавства про електронний документообіг. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана акціонером фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватись депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерного товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд. У реєстрації акціонера (його представника) для участі у річних загальних зборах може бути відмовлено реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифікують особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціонера – також документів, що підтверджують повноваження представника на участь у річних загальних зборах акціонерів товариства, а також у разі відсутності акціонера в переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеному за 3 (три) робочих дні до дня проведення чергових загальних зборів акціонерів, станом на 24.00 год. 22 квітня 2019 року.

 

9.Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства (тис.грн)

Найменування показника

Період

звітний

попередній

Усього активів

7565

7937

Основні засоби (за залишковою вартістю)

1956

920

Запаси

1464

1020

Сумарна дебіторська заборгованість

56

101

Гроші та їх еквіваленти

9

32

Нерозподілений прибуток( непокритий збуток)

-533

-712

Власний капітал

4207

4801

 Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

1011

1011

Довгострокові зобов’язання і забезпечення

0

0

Поточні зобов’язання і забезпечення

3358

3136

Чистий  фінансовий  результат : прибуток(збиток)

179

-528

Середньорічна кількість акцій(шт.)

4042200

4042200

Чистий прибуток(збиток) на одну просту акцію(грн.)

0,04428

-0,130620

     Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.

 

Генеральний директор                              Хамаза І.Г.  

«21 » березня 2019р  

 

М.П.