Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство «Рахівська торгівельна організація робітничого постачання», код за ЄДРПОУ 00275530
Адреса: Закарпатська область, Рахів-ський район, місто Рахів, вулиця Карпатська, будинок 8, корпус А
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 47 від 17.03.2015, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 16.04.2015
Місце проведення: Закарпатська область, Рахівський район, місто Рахів, вулиця Карпатська, будинок 8, корпус А в приміщенні актового залу

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РАХІВСЬКА ТОРГІВЕЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ РОБІТНИЧОГО ПОСТАЧАННЯ» (надалі - Товариство)
Місцезнаходження Товариства: 90600, Закарпатська область, Рахів-ський район, місто Рахів, вулиця Карпатська, будинок 8, корпус А; код в ЄДРПОУ Товариства: 00275530.
Товариство повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства, які відбудуться 16 квітня 2015 року о 12:00 год. за адресою: Закарпатська область, Рахівський район, місто Рахів, вулиця Карпатська, будинок 8, корпус А в приміщенні актового залу.
Реєстрація акціонерів проводитиметься з 11:00 год. до 11:45 год. за місцем проведення зборів.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів Товариства, буде складений станом на 09 квітня 2015 року. ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Розгляд та затвердження звіту інвентаризаційної комісії.
2. Розгляд та затвердження ліквідаційного балансу Товариства.
3. Про затвердження окремих рішень Ліквідаційної комісії Товариства.
Акціонерам для участі у зборах при собі необхідно мати: документ, який посвідчує особу акціонера (паспорт або документ, що його замінює), а для представників акціонерів - додатково довіреність, оформлену відповідно до вимог чинного в Україні законодавства.
З матеріалами, пов'язаними з порядком денним зборів, акціонери Товариства мають можливість ознайомитись, звернувшись із письмовою заявою на ім'я Голови Ліквідаційної комісії Товариства. Прийняття названих заяв та ознайомлення із матеріалами зборів здійснюється у кабінеті бухгалтерії Товариства за адресою: Закарпатська область, Рахівський район, місто Рахів, вулиця Карпатська, будинок 8, корпус А. Акціонер допускається до ознайомлення із матеріалами зборів не пізніше двох робочих днів з моменту подання відповідної письмової заяви. Прийом заяв та ознайомлення із матеріалами зборів здійснюється в робочі дні з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 16.00 год. Особою, відповідальною за надання акціонерам Товариства можливості ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного зборів, призначено Голову Ліквідаційної комісії Товариства Фалтічка Олександра Шандоровича.