Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦIЙНИЙ БАНК "ПРИВАТБАНК", код за ЄДРПОУ 14360570
Адреса: 49094, м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, 50
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 53 від 19.03.2015, № сторінки 36

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 06.04.2015
Місце проведення: Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, буд. 32, каб. 229, ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення позачергових загальних зборів акціонерного товариства
Повне  найменування товариства:   ПУБЛІЧНЕ   АКЦІОНЕРНЕ
ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК»
Місцезнаходження товариства згідно його статуту: 49094, м. Дніпропе­тровськ, вул. Набережна Перемоги, 50.
Шановні акціонери!
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИ­ВАТБАНК» (надалі ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», або Товариство, або Банк) по­відомляє Вас, що в порядку ч. 5 ст. 47 Закону України «Про акціонерні то­вариства», 13 березня 2015 року Наглядовою радою Товариства прийняте рішення про скликання позачергових загальних зборів акціонерів на 06 квітня 2015 року, з повідомленням акціонерів про проведення позачергових загаль­них зборів та порядок денний не пізніше ніж за 15 днів до дати їх проведення.
Позачергові загальні збори акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ «ПРИВАТБАНК» відбудуться 06 квітня 2015 року о 10:00 годині за адресою: Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, буд. 32, каб. 229, ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачергових за­гальних зборах відбудеться 06 квітня 2015 року з 09:30 год. до 09:55 год. за адресою: Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, буд. 32, каб. 229, ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачергових загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеному станом на 24.00 годину за 3 (три) робочих дні до дня проведення загальних зборів акціоне­рів, тобто на 24:00 годину 31 березня 2015 року.
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а представникам акціонерів - паспорт та довіреність на право представля­ти інтереси акціонерів на загальних зборах, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства.
В реєстрації акціонера (його представника) для участі у загальних зборах може бути відмовлено реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифікують особу акціо­нера (його представника), а в разі участі представника акціонера - також документів, що підтверджують повноваження представника на участь у за­гальних зборах акціонерів товариства.
Під час підготовки до загальних зборів, акціонери товариства мають можливість ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рі­шень з питань порядку денного. Ознайомлення з матеріалами відбуваєть­ся від дати надіслання акціонерам даного повідомлення до 03 квітня 2015
року (включно) з понеділка по п'ятницю, з 09:00 год. до 17:00 год. (обі­дня перерва з 12:30 год. до 13:30 год.) за адресою: Україна, м. Дніпропе­тровськ, вул. Набережна Перемоги, ЗО, каб. 253, ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК». Відповідальна за ознайомлення з матеріалами зборів особа - Єрикалова Ірина Олексіївна - Заступник керівника напряму ГО з технологій діловод­ства і документообігу ГО - Секретар Правління ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».
06 квітня 2015 року ознайомлення акціонерів з документами, необхід­ними для прийняття рішень з питань порядку денного відбувається у місці проведення реєстрації для участі у загальних зборах та у місці проведення загальних зборів акціонерів.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний позачергових загальних зборів акціонерів):
1.  Обрання лічильної комісії позачергових загальних зборів акціонерів.
2.  Прийняття рішення з питань порядку проведення позачергових за­гальних зборів акціонерів.
3.  Обрання секретаря позачергових загальних зборів акціонерів.
4.   Прийняття рішення про збільшення статутного капіталу ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» шляхом приватного розміщення додаткових акцій існую­чої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
5.  Прийняття рішення про приватне розміщення акцій ПАТ КБ «ПРИВАТ­БАНК» (із зазначенням переліку осіб, які є учасниками такого розміщення).
6.  Визначення за потреби уповноваженого органу ПАТ КБ «ПРИВАТ­БАНК», якому надаються повноваження, визначені нормативно-правовим актом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, що вста­новлює порядок збільшення (зменшення) статутного капіталу акціонерно­го товариства.
7.  Визначення за потреби уповноважених осіб ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», яким надаються повноваження, визначені нормативно-правовим актом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, що встановлює порядок збільшення (зменшення) статутного капіталу акціонерного това­риства.
8.  Затвердження протоколу рішення про приватне розміщення акцій ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».
* в порядку ч. 5 ст. 47 Закону України «Про акціонерні товариства», у зв'язку із скликанням Наглядовою радою позачергових загальних зборів акціонерів на 06 квітня 2015 року, з повідомленням акціонерів про прове­дення позачергових загальних зборів та порядок денний не пізніше ніж за 15 днів до дати їх проведення, акціонери позбавлені права вносити пропо­зиції до порядку денного даних позачергових загальних зборів.
Телефон для довідок: (056) 716-14-37.
ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»