Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПIДПРИЄМСТВО "БЕРШАДСЬКЕ", код за ЄДРПОУ 00385678
Адреса: 24412, Вінницька область, Бершадський район, село Війтівка, вулиця Котовського, 1
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 57 від 31.03.2015, № сторінки 22

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 06.05.2015
Місце проведення: Вінницька область, Бершадський район, село Війтівка, вулиця Котовського 1, адмінбудинок Товариства, кабінет директора.

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО
«БЕРШАДСЬКЕ» (місцезнаходження: 24412, Вінницька область, Бершадський район, село Війтівка, вулиця Котовського, 1) повідомляє про скликання позачергових загальних зборів акціонерів.
Дата, час проведення загальних зборів: 6 травня 2015 року о 10 год. 00 хв.
Місце проведення зборів: Вінницька область, Бершадський район, село Війтівка, вулиця Котовського 1, адмінбудинок Товариства, кабінет директора.
Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у поза­чергових загальних зборах товариства: з 9 год. 00 хв. до 9 год. 55 хв.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 28.04.2015 року.
Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з порядком денним:
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.  Прийняття рішень з питань порядку проведення позачергових загальних зборів, обрання голови та секретаря зборів, затвердження регламенту проведення зборів та порядку голосування на зборах.
2.  Обрання членів лічильної комісії.
3.  Про припинення діяльності Публічного акціонерного товариства «Сільськогосподарське підприємство «Бершадське» шляхом його пере­творення у Товариство з додатковою відповідальністю.
4.  Про призначення Комісії з припинення Публічного акціонерного товариства «Сільськогосподарське підприємство «Бершадське».
5.  Про ухвалення рішення про порядок і умови здійснення пере­творення Публічного акціонерного товариства «Сільськогосподарське підприємство «Бершадське».
6.  Про затвердження порядку та строків обміну акцій Публічного акціонерного товариства «Сільськогосподарське підприємство «Бер-шадське» на частки у статутному капіталі Товариства з додатковою відповідальністю, що створюється.
7.  Про затвердження порядку та умов викупу акцій у акціонерів Пу­блічного акціонерного товариства «Сільськогосподарське підприємство «Бершадське», які зареєструвались для участі у загальних зборах і голосували проти прийняття рішення про припинення Публічного акціо­нерного товариства «Сільськогосподарське підприємство «Бершадське» шляхом перетворення.
8.  Про затвердження плану перетворення Публічного акціонерного товариства «Сільськогосподарське підприємство «Бершадське».
9.  Встановлення порядку і строків припинення Публічного акціонер­ного товариства «Сільськогосподарське підприємство «Бершадське».
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: у робочі дні, робочий час за адресою товариства: 24412, Вінницька область, Бершадський район, село Війтівка, вулиця Котовського 1, адмінбудинок товариства, кабінет директора.
Відповідальний - Криворука Василь Терентійович, тел./факс (04352)4-35-54.
Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні. ДиректорПАТ«СП»Бершадське»В.П.Криворука