Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Сервісколіямаш", код за ЄДРПОУ 32280646
Адреса: Україна, 52070, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, селище Новоолександрівка (м. Дніпропетровськ, Аеродром 32
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 72 від 16.04.2015, № сторінки 13

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 17.05.2015
Місце проведення: м. Дніпропетровськ, Аеродром 32, у конференц-залі підприємства

До відома акціонерів
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СЕРВІСКОЛІЯМАШ»!
(місцезнаходження: Україна, 52070, Дніпропетровська область,
Дніпропетровський район, селище Новоолександрівка
(м. Дніпропетровськ, Аеродром 32.))
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СЕРВІСКОЛІЯМАШ» (далі -Товариство) повідомляє акціонерів Товариства про проведення позачерго­вих загальних зборів акціонерів (далі - Збори), які відбудуться 17 травня 2015 року о 10-00 за адресою: м. Дніпропетровськ, Аеродром 32, у конференц-залі підприємства. Реєстрація учасників позачергових за­гальних Зборів Товариства буде здійснюватись з 9-00 години до 9-50 годи­ни, в день та за місцем проведення зборів.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у поза­чергових загальних зборах - 24 година 00 хвилин 12 травня 2015р.
Участь у позачергових загальних зборах акціонерів можуть прийняти як акціонери, так їх представники.
Документи для встановлення особи під час реєстрації:
Для реєстрації акціонерам Товариства-фізичним особам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт або інший документ, що може ідентифікувати акціонера), представникам акціонерів - належним чином оформлену довіреність та документ, що посвідчує особу (паспорт або інший документ, що може ідентифікувати особу).
Для акціонерів - юридичних осіб та їх представників - виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, чинна на дату проведення зборів, та документи, що посвідчують правомочність представника.
Порядок денний (перелік питань, що виносяться на голосування):
1. Обрання Голови, секретаря Зборів та лічильної комісії. Затвердження порядку голосування на Зборах та регламенту Зборів.
2. Про розгляд звернення ТОВНВП«УКРРЕМКОПІЯМАШ» (код ЄДРПОУ 25523822) щодо надання Товариством фінансової поруки в якості забез­печення виконання зобов'язань ТОВ НВП «УКРРЕМКОЛІЯМАШ» (код ЄДРПОУ 25523822) перед AT «СБЕРБАНК РОСІЇ».
3.  Про надання повноважень генеральному директору Товариства на укладання та підписання договору поруки, та інших документів, пов'язаних з укладенням вищезазначеного договору.
4.  Про необхідність погодження проекту Договору поруки.
З проектами документів (матеріалами), що стосуються питань порядку ден­ного позачергових загальних зборів акціонерів (необхідними для прийняття рі­шень по них), акціонери можуть ознайомитись безпосередньо за місцезнахо­дженням Товариства: м. Дніпропетровськ, Аеродром 32, кімната № 10 у робочі дні з 9.00 до 17.00, а в день проведення позачергових загальних зборів - також у місці їх проведення: м. Дніпропетровськ, Аеродром 32, у конференц-залі під­приємства. Для ознайомлення з документами необхідно пред'явити документ, що посвідчує особу, виписку з рахунку в цінних паперах.
Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів із документа­ми - Генеральний директор ПрАТ «СЕРВІСКОЛІЯМАШ» Тараненко Олек­сандр Григорович.
Крім того, за цією адресою акціонери Товариства можуть у письмовій формі внести свої пропозиції щодо питань, включених до порядку денного позачергових загальних зборів, не пізніше як за 20 днів до дати їх прове­дення.
Довідки за телефоном: (056) 3779279
ПрАТ «СЕРВІСКОЛІЯМАШ»