Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Страхова компанія "БУСІН", код за ЄДРПОУ 19492371
Адреса: Україна, м. Київ, вул. Івана Клименка, буд. 23
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 75 від 21.04.2015, № сторінки 50

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 11.05.2015
Місце проведення: Україна, місто Київ, вул. Івана Клименка, буд. 23, приміщення конференц-залу

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «БУСІН»
ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення позачергових загальних зборів акціонерного
товариства
Повне найменування товариства:
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «БУСІН»
Місцезнаходження Товариства згідно його Статуту:
Україна, м. Київ, вул. Івана Клименка, буд. 23. Шановні акціонери!
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «БУСІН» (надалі Товариство) повідомляє Вас, що в порядку ч. 5 ст. 47 За­кону України «Про акціонерні товариства» 20 квітня 2015 року Наглядовою радою Товариства прийняте рішення про скликання позачергових загаль­них зборів акціонерів на 11 травня 2015 року, з повідомленням акціонерів про проведення позачергових загальних зборів та порядок денний не пізні­ше ніж за 15 днів до дати їх проведення.
Позачергові загальні збори акціонерів Товариства відбудуться 11 трав­ня 2015 року о 10:00 годині за адресою: : Україна, місто Київ, вул. Івана Клименка, буд. 23, приміщення конференц-залу.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачергових за­гальних зборах відбудеться 11 травня 2015 року з 9 години 15 хвилин до 09 години 45 хвилин за адресою: Україна, місто Київ, вул. Івана Клименка, буд. 23, приміщення конференц-залу.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачергових за­гальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які ма­ють право на участь у загальних зборах, складеному станом на 24 годину за 3 (три) робочих дні до дня проведення позачергових загальних зборів акціонерів, тобто на 24.00 год. 06.05.2015 року.
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а представникам акціонерів - паспорт та довіреність на право представляти інтереси акціонерів на загальних зборах, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства.
В реєстрації акціонера (його представника) для участі у позачергових загальних зборах може бути відмовлено реєстраційною комісією у разі від­сутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифікують
особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціоне­ра - також документів, що підтверджують повноваження представника на участь у позачергових загальних зборах акціонерів товариства.
Під час підготовки до позачергових загальних зборів, Товариство надає акціонерам можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного. Акціонери можуть ознайоми­тися з матеріалами зборів до 08 травня 2015 року (включно) у робочі дні (крім суботи та неділі) з 10.00 год. до 16.00 год. (обідня перерва з 12.00 год. до 13.00 год.) за адресою: Україна, місто Київ, вул. Івана Клименка, буд. 23. Відповідальний за ознайомлення з матеріалами зборів особа - юрискон­сульт Конюшенко Максим Володимирович.
11 травня 2015 року ознайомлення акціонерів з документами, необхід­ними для прийняття рішень з питань порядку денного, відбувається у місці проведення реєстрації для участі у позачергових загальних зборах та у міс­ці проведення загальних зборів акціонерів.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний загальних зборів акціонерів):
1. Обрання голови та секретаря зборів.
2. Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів.
3.  Про затвердження значних правочинів.
4.   Про попереднє схвалення вчинення значних правочинів, ринкова вартість майна або послуг, що може бути їх предметом перевищує 25 від­сотків вартості активів Товариства за даними річної фінансової звітності товариства за 2014 рік, які можуть вчинятись Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення, із зазначенням ха­рактеру правочинів та їх граничної вартості.
* б порядкуч. 5 cm. 47 ЗаконуУкраїни«Проакціонернітовариства», у зв'язкуізскликаннямНаглядовоюрадоюпозачерговихзагальнихзборів акціонерівна 11 травня 2015 рокузповідомленнямакціонерівпропро­веденняпозачерговихзагальнихзборівтапорядокденнийнепізнішеніж за 15 днівдодатиїхпроведення, акціонерипозбавленіправавносити пропозицїїдопорядкуденногоданихпозачерговихзагальнихзборів.
Телефондлядовідок: (044) 245-62-17
Голова Правління                                                              Д.О. Овчинников