Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "ФІНАНС БАНК", код за ЄДРПОУ 19193869
Адреса: 02002, місто Київ, вулиця Панельна, будинок 5.
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 84 від 06.05.2015, № сторінки 13

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 12.06.2015
Місце проведення: 02002, місто Київ, вулиця Панельна, будинок 5, кімната № 1.

Наглядова рада
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ФІНАНС БАНК»
повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів
Повне найменування та місцезнаходження товариства: ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ФІНАНС БАНК» (код ЄДРПОУ 19193869) (далі - Банк), місцезнаходження: 02002, місто Київ, вулиця Панельна, будинок 5.
Дата, часта місце проведення загальних зборів: 12 червня 2015 р. о 11:00 годині за адресою: 02002, місто Київ, вулиця Панельна, бу­динок 5, кімната 1.
Реєстрація акціонерів ПАТ «ФІНАНС БАНК» для участі в позачерго­вих загальних зборах відбудеться 12 червня 2015 року за місцем про­ведення загальних зборів.
Час початку реєстрації акціонерів: 09 годин ЗО хвилин.
Час закінчення реєстрації акціонерів: 10 годин 45 хвилин.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право брати участь у загальних зборах - 08 червня 2015 р. на 24:00 годину.
Для реєстрації та участі у загальних зборах акціонерам необхідно мати документ, що посвідчує особу, представникам акціонерів - додат­ково документи, що посвідчують їх право на участь у загальних зборах акціонерів ПАТ «ФІНАНС БАНК», оформлені згідно з вимогами чинного законодавства України.
Порядок денний
(перелік питань, що виносяться на голосування) загальних зборів:
1.  Обрання лічильної комісії позачергових загальних зборів акціоне­рів ПАТ «ФІНАНС БАНК».
2. Обрання голови та секретаря позачергових загальних зборів акці­онерів ПАТ «ФІНАНС БАНК».
3.  Затвердження регламенту роботи позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ «ФІНАНС БАНК».
4.  Прийняття рішення про дострокове припинення повноважень Го­лови та членів Наглядової ради ПАТ «ФІНАНС БАНК».
5.  Встановлення кількісного складу Наглядової ради ПАТ «ФІНАНС БАНК».
6.  Обрання членів Наглядової ради ПАТ «ФІНАНС БАНК».
7.  Обрання Голови Наглядової ПАТ «ФІНАНС БАНК».
8.  Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових дого­ворів (контрактів), що укладатимуться з Головою та членами Наглядо­вої ради, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка упо­вноважується на підписання договорів (контрактів) з Головою та членами Наглядової ради ПАТ «ФІНАНС БАНК».
Акціонери в порядку та в терміни, визначені чинним законодавством і Статутом ПАТ «ФІНАНС БАНК», мають можливість ознайомитись з доку­ментами, пов'язаними з питаннями порядку денного (переліку питань, що виносяться на голосування) позачергових загальних зборів акціонерів, за місцезнаходженням ПАТ «ФІНАНС БАНК»: 02002, місто Київ, вулиця Па­нельна, будинок 5, у робочі дні (понеділок - п'ятниця) з 10 годин 00 хвилин до 17 годин 00 хвилин (обідня перерва з 13.00 г. до 14.00 г.) у залі нарад ПАТ «ФІНАНС БАНК», а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення. Документи надаються акціонеру для ознайомлення на підставі письмового запиту, отриманого Правлінням ПАТ «ФІНАНС БАНК» не пізні­ше ніж за два робочі дні до дати ознайомлення. Для ознайомлення з доку­ментами акціонерам при собі необхідно мати паспорт, а представникам (уповноваженим особам), крім того, документ, який відповідно до чинного законодавства України підтверджує повноваження представника.
Посадовою особою, відповідальною за порядок ознайомлення акці­онерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань по­рядку денного (переліку питань, що виносяться на голосування), є Ви­конуючий обов'язки Голови Правління ПАТ «ФІНАНС БАНК» Петченко Павло Вікторович.
Пропозиції акціонерів щодо порядку денного (переліку питань, що виносяться на голосування) приймаються у письмовій формі в порядку, визначеному чинним законодавством та Статутом ПАТ «ФІНАНС БАНК», не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів за адресою: 02002, місто Київ, вулиця Панельна, будинок 5.
Телефон для довідок: (044) 569-40-70.
Голова Наглядової ради
ПАТ «ФІНАНС БАНК»                                              О. І. Довгополюк