Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВТБ БАНК", код за ЄДРПОУ 14359319
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 100 від 05.06.2015, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 09.07.2015
Місце проведення: Україна, м. Київ, вул. Воровського, 26, 2-й поверх, зал №1

Шановний акціонере!
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВТБ БАНК»
повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів
ПАТ «ВТБ БАНК», що відбудуться 09 липня 2015 року о 13 годині
00 хвилин за адресою: Україна, м. Київ, вул. Воровського, 26,
2-й поверх, зал №1 (далі по тексту - Загальні збори).
Порядок денний:
1.  Про обрання складу лічильної комісії позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ «ВТБ БАНК».
2. Про кількісний склад Спостережної ради ПАТ «ВТБ БАНК».
3.  Про дострокове припинення повноважень членів Спостережної ради ПАТ «ВТБ БАНК».
4. Про обрання нового складу Спостережної ради ПАТ «ВТБ БАНК».
5. Про затвердження умов договорів з членами Спостережної ради ПАТ «ВТБ БАНК».
Реєстрація учасників Загальних зборів буде здійснюватись 09 липня 2015 року з 12:00 до 12:45 за місцем їх проведення: Україна, м. Київ, вул. Воровського, 26, 2-й поверх, зал №1.
Для реєстрації та участі в Загальних зборах акціонерам при собі необхідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу; представникам акціонерів - паспорт або інший документ, що посвідчує особу і довіреність на право участі та голосування, оформлену і ви­дану відповідно до законодавства України.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у Загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах, складеного за 3 (три) робочих дні до дня проведення Загальних зборів, тобто на 24:00 год. 03 липня 2015 року.
Під час підготовки до Загальних зборів акціонери мають можливість ознайомитись з документами (матеріалами), необхідними для прийнят­тя рішень з питань порядку денного. Ознайомлення з документами (матеріалами) відбувається від дати надіслання акціонерам цього по­відомлення до 08 липня 2015 року (включно) у робочі дні з 10.00 год. до 12.00 год. за адресою місцезнаходження ПАТ «ВТБ БАНК»: Україна, м. Київ, бульвар Тараса Шевченка / вулиця Пушкінська, будинок 8/26, кімната 607. Відповідальна особа – Корпоративний секретар Айбабіна Вікторія Олександрівна. Телефон для довідок +380 (44) 498-64-46.
Документи (матеріали), необхідні для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних зборів, надаються акціонеру для ознайом­лення на підставі його письмового запиту, отриманого Банком. Пись­мовий запит про надання документів (матеріалів) для ознайомлення надсилається акціонером за 5 (п’ять) робочих днів до бажаної дати ознайомлення. В день проведення Загальних зборів ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, відбувається у місці проведення реєстрації для участі у Загальних зборах та у місці проведення Загальних зборів без попе­реднього письмового запиту.
Пропозиції акціонерів щодо питань, включених до порядку денного Загальних зборів, та письмові запити на ознайомлення з документами (матеріалами) з питань порядку денного надсилати за адресою: 01004, м. Київ, бульвар Тараса Шевченка / вулиця Пушкінська, будинок 8/26.
ПАТ«ВТББАНК»