Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Волинь-Цемент", код за ЄДРПОУ 00293054
Адреса: 35700, Рівненська область, м. Здолбунів, вул. Шевченка, буд. 1
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 102 від 09.06.2015, № сторінки 2

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 14.07.2015
Місце проведення: 35700, Рівненська область, м. Здолбунів, вул. Грушевського, буд. 7, в приміщенні актового залу Будинку культури цементників

ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕР!
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО
«ВОЛИНЬ-ЦЕМЕНТ»,
що розташоване за адресою: 35700, Рівненська область,
м. Здолбунів, вул. Шевченка, буд. 1, цим повідомляє про скликання позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться 14 липня 2015 року о 14.00 годині за адресою: 35700, Рівненська область, м. Здолбунів, вул. Грушевського, буд. 7, в приміщенні актового залу Будинку культури цементників На розгляд та голосування позачергових загальних зборів акціонерів. Публічного акціонерного товариства «Волинь-Цемент» (далі за текстом - Товариство) будуть винесені наступні питання (Порядок денний):
1. Про обрання лічильної комісії. Затвердження регламенту роботи позачергових загальних зборів акціонерів Товариства.
2. Про припинення Товариства шляхом приєднання до Публіч­ного акціонерного товариства «Дікергофф Цемент Україна».
3. Про створення комісії з припинення Товариства та визна­чення її повноважень.
4. Про обрання персонального складу комісії з припинення Товариства.
5. Про порядок та строки викупу акцій у акціонерів, які голосу­вали проти прийняття рішення про припинення Товариства.
6. Про умови обміну простих іменних акцій ПАТ «Волинь-Це-мент» на прості іменні акції Публічного акціонерного товариства «Дікергофф Цемент Україна».
7. Про строк та порядок задоволення вимог кредиторів до ПАТ «Волинь-Цемент».
8. Про дострокове припинення повноважень членів Наглядової Ради.
9. Про обрання нових членів Наглядової Ради та затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, а також обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами Наглядової Ради від імені ПАТ «Волинь-Цемент».
У позачергових загальних зборах ПАТ «Волинь-Цемент» можуть брати участь особи, включені до переліку акціонерів, які мають право на таку участь, складеному станом на 24 годину 08 липня 2015 року в порядку, встановленому законодавством про депози­тарну систему України, або їх представники.
Просимо звернути увагу, що відповідно до п.10 Розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про де­позитарну систему України», акціонер зобов'язаний звернутися до обраної емітентом депозитарної установи - АТ «ОТП Банк» (код ЕДРПОУ 21685166, юридична адреса: 01033, м. Київ, вул. Жилянська, 43; тел. (044) 490-05-64, 495-60-83; місцезнаходження відділення АТ «ОТП Банк» в м. Рівне - вул. Грушевського, 42-Б) та укласти з нею договір про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені або здійснити переказ прав на цінні па­пери на свій рахунок в цінних паперах, відкритий в іншій депози­тарній установі. При невиконанні даних вимог відповідно до Закону України «Про депозитарну систему України», цінні папери такого акціонера не враховуються при визначенні кворуму та при голо­суванні в позачергових загальних зборах акціонерів Товариства.
Реєстрація учасників позачергових загальних зборів буде прово­дитися в день проведення зборів за місцем їх проведення з 12.30 до 13.55 год. на підставі переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеного в порядку, передбаченому законодавством про депозитарну систему України. Реєстрація акціонерів, що прибули для участі в позачергових загальних зборах акціонерів, та їх представників здійснюється на підставі документу, що посвідчує (ідентифікує) їх особу. При цьому пред­ставники акціонерів додатково мають надати реєстраційній комісії документ, що підтверджує повноваження представника на участь у загальних зборах.
З документами та іншими матеріалами, необхідними для при­йняття рішень з питань порядку денного позачергових загальних зборів, акціонери можуть ознайомитись особисто за місцезнахо­дженням ПАТ «Волинь-Цемент» (Рівненська область, м. Здолбунів, вул. Шевченка, буд. 1) в робочі дні з 09.00 до 16.00 (окрім обі­дньої перерви) в приміщенні кабінету начальника відділу кадрів. За порядок ознайомлення акціонерів з документами відповідаль­ний начальник відділу кадрів.
Рада Директорів ПАТ «Волинь-Цемент