Вівторок, 02 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРСОЦБАНК", код за ЄДРПОУ 00039019
Адреса: 03150, м. Київ, вул. Ковпака, 29
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 109 від 12.06.2015, № сторінки 9

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 25.06.2015
Місце проведення: 03680, м. Київ, вул. Велика Васильківська 55, НСК «Олімпійський», вхід Захід 4, конференц-зал «Холл Чемпіонів», 1 поверх

Шановні акціонери! Спостережна Рада ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО
ТОВАРИСТВА «УКРСОЦБАНК» (кодза єдрпоу
00039019, місцезнаходження: 03150, м. Київ, вул. Ковпака, 29) повідомляє про проведення позачергових Загальних Зборів Акціоне­рів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРСОЦБАНК» 25 червня 2015 року о 9.30 годині за адресою: 03680, м. Київ, вул. Велика Васильківська 55, НСК «Олімпійський», вхід Захід 4, конференц-зал «Холл Чемпіонів», 1 поверх. Порядок денний:
1.  Про обрання лічильної комісії позачергових Загальних Зборів Ак­ціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК».
2.  Про обрання голови та секретаря позачергових Загальних Зборів Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК».
3.  Про затвердження регламенту позачергових Загальних Зборів Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК».
4.  Про прийняття рішення про збільшення розміру статутного капі­талу ПАТ «УКРСОЦБАНК» шляхом приватного розміщення додаткових простих іменних акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додат­кових внесків.
5.  Про прийняття рішення про приватне розміщення простих імен­них акцій ПАТ «УКРСОЦБАНК» (із зазначенням переліку осіб, які є учасниками такого розміщення).
6.  Про визначення уповноваженого органу та уповноважених осіб ПАТ «УКРСОЦБАНК», яким надаються відповідні повноваження для організації та проведення приватного розміщення простих іменних ак­цій ПАТ «УКРСОЦБАНК».
Реєстрація учасників позачергових Загальних Зборів Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК» (далі - Збори акціонерів Банку) буде здійснюва­тись 25 червня 2015 року за місцем проведення Зборів акціонерів Бан­ку з 08:00 до 9:00 год. (за київським часом).
Для реєстрації учасникам Зборів акціонерів Банку необхідно мати паспорт, а також документи, які підтверджують їх повноваження. Для керівника акціонера-юридичної особи - паспорт та витяг із Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
Для інших представників акціонера - паспорт та посвідчену згідно з чинним законодавством України довіреність на право участі та голосу­вання на Зборах акціонерів Банку.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у Зборах акціонерів Банку, буде складено станом на 24-у годину 19 червня 2015 року.
Доводимо до вашого відома, що процедура збільшення статут­ного капіталу ПАТ «УКРСОЦБАНК», у випадку прийняття відповід­ного рішення Загальними Зборами, відбуватиметься з урахуванням особливостей, передбачених Законом України «Про заходи, спря­мовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків» (далі - Закон).
Відповідно до норм цього Закону, збільшення статутного капіталу здійснюється за спрощеною процедурою, учасникам Банку надається переважне право на придбання акцій додаткової емісії, але не застосо­вується положення законодавства щодо обов'язкового викупу акцій на вимогу учасників Банку.
З документами (матеріалами), необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Зборів акціонерів Банку, акціонери можуть ознайомитися до 25 червня 2015 року, за адресою: 03150, м. Київ,вул. Ділова,3 кім. 310, у робочі дні тижня з 15:00 до 18:00 години, а в день проведення Зборів акціонерів Банку - 25 червня 2015 року - за міс­цем їх проведення. Акціонери Банку позбавляються права вносити пропозиції до порядку денного Зборів акціонерів Банку, у тому числі до проектів рішень із запропонованих питань. Документи (матеріали) та проекти рішень з питань порядку денного Зборів акціонерів Банку надаються акціонеру для ознайомлення на підставі його письмового запиту, отриманого Правлінням ПАТ «УКРСОЦБАНК» не пізніше, ніж за 2 (два) робочі дні до дати ознайомлення. Документи для ознайом­лення надаються в паперовому вигляді.
В день проведення Зборів акціонерів Банку документи (матеріали) надаються акціонеру для ознайомлення за місцем проведення Зборів акціонерів Банку без попереднього письмового запиту.
Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів з доку­ментами (матеріалами) - Голова Правління ПАТ «УКРСОЦБАНК» або особа, яка виконує його обов'язки.
Відповідальний виконавець - начальник відділу підтримки органів корпоративного управління та роботи з акціонерами банку управління загально-правової підтримки Юридичного департаменту Банку Ру-банко Олена Олексіївна. Телефон для довідок +38 (044) 205-45-46, +38 (044) 205-45-48.
Спостережна Рада ПАТ «УКРСОЦБАНК»