Середа, 26 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НОВОМОСКОВСЬКЕ РИБОВОДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО», код за ЄДРПОУ 00693374
Адреса: 51260, Дніпропетровська обл., Новомосковський р-н, село Вільне
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 112 від 17.06.2015, № сторінки 14

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.07.2015
Місце проведення: Україна, Дніпропетровська обл., Новомосковський р-н, село Вільне, адміністративне приміщення рибгоспу, кабінет генерального директора

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НОВОМОСКОВСЬКЕ РИБОВОДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО»
Шановні акціонери
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА
«НОВОМОСКОВСЬКЕ РИБОВОДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ
ПІДПРИЄМСТВО»!
(код ЄДРПОУ 00693374, місцезнаходження: 51260, Дніпропетров­ська обл., Новомосковський р-н, село Вільне)
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НОВОМОСКОВСЬКЕ РИБО­ВОДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО» повідомляє про проведення річних загальних зборів акціонерів, які відбудуться 24 липня 2015 року о 10:00 годині, за адресою: Україна, Дніпропетровська обл., Новомосковський р-н, село Вільне, адміністративне приміщення риб­госпу, кабінет генерального директора. Реєстрація учасників буде здій­снюватись з 09-30 годин до 09-55 години в день та за місцем проведення зборів.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у річних загальних зборах — 12 жовтня 2013 року.
Участь у річних загальних зборах акціонерів можуть прийняти як акціо­нери, так їх представники.
Документи для встановлення особи під час реєстрації:
Для реєстрації акціонерам Товариства-фізичним особам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт або інший документ, що може ідентифікувати акціонера), представникам акціонерів — належ­ним чином оформлену довіреність та документ, що посвідчує особу (пас­порт або інший документ, що може ідентифікувати особу).
Для акціонерів — юридичних осіб та їх представників — виписка з Єди­ного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців, чинна на дату проведення зборів, та документи, що посвідчують правомоч­ність представника.
Порядок денний
(перелік питань, які запропоновані до розгляду та голосування):
1. Обрання лічильної комісії та затвердження її складу. Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів. Затвердження порядку голосу­вання на зборах та регламенту загальних зборів акціонерів.
2.  Звіт виконавчого органу про результати фінансово-господарської ді­яльності Товариства за 2014 рік.
3.  Звіт Наглядової ради Товариства за 2014 рік.
4.  Затвердження річного звіту Товариства за 2014 рік.
5.  Визначення порядку покриття збитків за результатами діяльності То­вариства у 2014 році.
6.  Прийняття рішення про припинення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РИБОВОДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАР­СЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО» шляхом перетворення у товариство з обмеженою відповідальністю.
7. Про створення Комісії з припинення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТО­ВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РИБОВОДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО» у зв'язку з його перетворенням у товариство з обмеженою відповідальністю. Обрання персонального складу Комісії з припинення.
8.  Затвердження плану перетворення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РИБОВОДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАР­СЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО» у товариство з обмеженою відповідальністю.
9.  Про порядок і умови здійснення припинення ПУБЛІЧНОГО АКЦІО­НЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РИБОВОДНЕ СІЛЬСЬКО­ГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО» шляхом перетворення у товариство з обмеженою відповідальністю.
10.  Про порядок та умови обміну акцій ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РИБОВОДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАР-
СЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО», що припиняється шляхом перетворення, на част­ки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю, що створюється.
11. Затвердження ціни викупу, порядку та умов викупу акцій в акціоне­рів, які зареєструвалися для участі у позачергових загальних зборах та го­лосували проти прийняття рішення про припинення ПУБЛІЧНОГО АКЦІО­НЕРНОГО         ТОВАРИСТВА         «НОВОМОСКОВСЬКЕ         РИБОВОДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО» шляхом перетворення у товариство з обмеженою відповідальністю.
Основні показники фінансово-господарської діяльності Товариства
(тис. грн.)


Найменування показника

період

2014р.

2013р

Усього активів

358,1

332,1

Основні засоби

106,2

111,2

Довгострокові фінансові інвестиції

-

-

Запаси

-

-

Сумарна дебіторська заборгованість

251,9

220,8

Грошові кошти та їх еквіваленти

-

0,1

Нерозподілений прибуток (збиток)

-367,5

-393,5

Власний капітал

422,5

422,5

Статутний капітал

101,9

101,9

Довгострокові зобов'язання

-

-

Поточні зобов'язання

201,1

201,1

Чистий прибуток (збиток)

26,0

39,5

Середньорічна кількість акцій (шт.)

407504

407504

Кількість власних акцій, викуплених протягом пері­оду (шт.)

-

-

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду

-

-

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)

1

1

Акціонери Товариства мають можливість під час підготовки до річних загальних зборів ознайомитись з документами (матеріалами), необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного (у тому числі й з проектом плану перетворення та поясненням до нього). Не пізніше як за 20 днів до дати проведення річних загальних зборів акціонери Товариства мають пра­во в письмовій формі внести пропозиції щодо питань, включених до поряд­ку денного річних загальних зборів.
Особисто з документами (матеріалами) з питань порядку денного мож­на ознайомитись у робочі дні з 09-00 до 13-00 за адресою: Україна, Дніпро­петровська обл., Новомосковський р-н, м. Новомосковськ, село Вільне, адміністративне приміщення рибгоспу, кабінет генерального директора. Акціонери (іх представники) при собі повинні мати документ, що посвідчує особу, належно оформлену довіреність та документ, що підтверджує право власності на прості іменні акції Товариства. В день проведення річних за­гальних зборів з документами (матеріалами) з питань порядку денного можна ознайомитись у місці проведення зборів.
Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів з документа­ми (матеріалами), необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного зборів — Генеральний директор Лось Павло Григорович.
Пропозиції акціонерів щодо питань, включених до порядку денного за­гальних зборів, та письмові запити на ознайомлення з документами (мате­ріалами) з питань порядку денного надсилати за адресою:
Україна, Дніпропетровська обл., Новомосковський р-н, село Вільне.

Довідки за телефоном: (068) 874-40-28____________________________