Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТАСКОМБАНК", код за ЄДРПОУ 09806443
Адреса: Україна, 01032, м. Київ, вул. Симона Петлюри, 30
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 121 від 07.07.2015, № сторінки 7

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.07.2015
Місце проведення: Україна, 01032, м. Київ, вул. Симона Петлюри, 30

До відома акціонерів АТ «ТАСКОМБАНК», м. Київ! Повідомлення про зміни до порядку денного позачергових Загальних зборів акціонерів АТ «ТАСКОМБАНК»
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТАСКОМБАНК» (місцезнахо­дження: Україна, 01032, м. Київ, вул. Симона Петлюри, 30) повідомляє про зміни до порядку денного позачергових Загальних зборів акціонерів АТ «ТАСКОМБАНК», що відбудуться 24.07.2015 р., а саме про доповне­ння порядку денного наступними питаннями: 7. Про розподіл прибутку АТ «ТАСКОМБАНК» минулих років та визначення частини прибутку, що направляється на збільшення статутного капіталу АТ «ТАСКОМБАНК». 8. Про збільшення статутного капіталу АТ «ТАСКОМБАНК» шляхом підви­щення номінальної вартості акцій за рахунок спрямування до статутного капіталу АТ «ТАСКОМБАНК» частини прибутку. 9. Про випуск акцій АТ «ТАСКОМБАНК» нової номінальної вартості, затвердження рішення про випуск простих акцій АТ «ТАСКОМБАНК» нової номінальної вартості. 10. Про внесення змін до Статуту АТ «ТАСКОМБАНК» (шляхом за­твердження нової редакції Статуту АТ «ТАСКОМБАНК»), пов'язаних зі збільшенням статутного капіталу АТ «ТАСКОМБАНК» шляхом підви­щення номінальної вартості акцій. 11. Про внесення змін до Положення Про Спостережну Раду АТ «ТАСКОМБАНК» шляхом затвердження його в новій редакції. Таким чином, порядок денний позачергових Загальних зборів АТ «ТАСКОМБАНК», що відбудуться 24.07.2015 р., наступний: Перелік питань, що виносяться на голосування
(Порядок денний позачергових Загальних зборів акціонерів):
1. Обрання лічильної комісії, секретаря Загальних зборів акціонерів та затвердження регламенту роботи Загальних зборів акціонерів.
2. Про припинення повноважень Голови та членів ревізійної комісії
АТ «ТАСКОМБАНК».
3. Про обрання Голови та членів Ревізійної комісії АТ «ТАСКОМБАНК».
4. Про припинення повноважень Голови та членів Спостережної
Ради АТ «ТАСКОМБАНК».
5. Про обрання Голови та членів Спостережної Ради АТ «ТАСКОМ-БАНК» та затвердження умов договорів (цивільно-правових та/або трудових), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх вина­городи, обрання особи, яка уповноважується на підписання зазначених договорів з членами Спостережної Ради Банку.
6. Затвердження рішень Спостережної Ради АТ «ТАСКОМБАНК», прийнятих протягом 2015 року
7. Про розподіл прибутку АТ «ТАСКОМБАНК» минулих років та визначення частини прибутку, що направляється на збільшення ста­тутного капіталу АТ «ТАСКОМБАНК».
8. Про збільшення статутного капіталу АТ «ТАСКОМБАНК» шляхом підвищення номінальної вартості акцій за рахунок спрямування до статутного капіталу АТ «ТАСКОМБАНК» частини прибутку.
9. Про випуск акцій АТ «ТАСКОМБАНК» нової номінальної вартості, затвердження рішення про випуск простих акцій АТ «ТАСКОМБАНК» нової номінальної вартості.
10. Про внесення змін до Статуту АТ «ТАСКОМБАНК» (шляхом затвердження нової редакції Статуту АТ «ТАСКОМБАНК»), пов'язаних зі збільшенням статутного капіталу АТ «ТАСКОМБАНК» шляхом підви­щення номінальної вартості акцій.
11. Про внесення змін до Положення Про Спостережну Раду АТ «ТАСКОМБАНК» шляхом затвердження його в новій редакції.
Спостережна Рада АТ «ТАСКОМБАНК»