Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Придніпровський ремонтно-механічний завод", код за ЄДРПОУ 01528536
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 127 від 09.07.2015, № сторінки 10

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 10.08.2015
Місце проведення: 49127 м. Дніпропетровськ, вул. Гаванська, 8, зал засідань заводу

публічне акціонерне товариство «придніпровський ремонтно-механічний завод»
Повідомляє: Позачергові загальні збори акціонерів відбудуться «10» серпня 2015 року о 13 годині, за адресою: 49127 м. Дніпро­петровськ, вул. Гаванська, 8, зал засідань заводу.
Реєстрація учасників позачергових загальних зборів акціонерів товариства буде проводитися «10» серпня 2015 р. з 12:30 до 13:00 години за місцем проведення зборів.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах - «06» серпня 2015 року.
Порядок денний позачергових загальних зборів:
1. Обрання лічильної комісії, голови та секретаря позачергових за­гальних зборів акціонерного товариства.
2. Визначення кількісного складу Наглядової ради.
3. Відкликання та обрання членів Наглядової Ради, затверджен­ня умов цивільно-правових або трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради.
4. Відкликання членів Ревізійної комісії. Ліквідація Ревізійної ко­місії.
5. Ліквідація колегіального органу управління Товариства - Прав ління. Створення одноособового органу управління, яким є Директор.
6. Зміна місцезнаходження Товариства.
7. Про затвердження значних правочинів, за поданням Наглядо­вої ради Товариства, які можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття рішення, якщо ринкова вар­тість майна або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності Товариства.
8. Внесення відповідних змін до Статуту Товариства, шляхом ви­кладення його у новій редакції. Затвердження Статуту Товариства у новій редакції.
Для участі у позачергових загальних зборах акціонерів товариства необхідно мати при собі:
- акціонерам - документ, що посвідчує особу (паспорт);
- представникам акціонерів - довіреність, оформлену відповідно до чинного законодавства та документ, що посвідчує особу (паспорт).
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до позачергових загальних зборів за адресою: 49127 м. Дніпропетровськ, вул. Гаванська, 8, 3-й поверх адміністрація заводу, в робочі дні: з 8:00 год. до 16:30 годин, посадова особа товариства Афанасьева Наталя Григорівна, відпові­дальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - теле­фон: 36-67-18, 36-65-75.
В.о. Голови правління Пілюков В.І.