Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товаритсво «Вінницяплодоовочпостач», код за ЄДРПОУ 01557199
Адреса: 23219, Вінницька область, Вінницький район, село Вінницькі Хутори, вул. Немирівське шосе, буд. 103
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 127 від 15.07.2015, № сторінки 3

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 21.08.2015
Місце проведення: Вінницька область, Вінницький район, село Вінницькі Хутори, вул. Немирівське шосе, буд. 103

Зміст об'яви
Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів акціонерного товариства Повне найменування товариства:
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВІННИЦЯПЛОДООВОЧПОСТАЧ»
Місцезнаходження товариства: 23219, Вінницька область, Ві­нницький район, село Вінницькі Хутори, вул. Немирівське шосе, буд. 103.
Ідентифікаційний код юридичної особи: 01557199.
ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕР! Публічне акціонерне товариство «Вінницяплодоовочпостач» повідомляє Вас, що позачергові загальні збори акціонерів товари­ства відбудуться 21 серпня 2015 року о 12.00 годині за адресою: Вінницька область, Вінницький район, село Вінницькі Хутори, вул. Немирівське шосе, буд. 103, у приміщенні адмінбудівлі ПАТ «Ві­нницяплодоовочпостач» на другому поверсі, кабінет №21.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у по­зачергових загальних зборах акціонерів відбудеться 21 серпня 2015 року з 11.15 до 12.00 за місцем проведення позачергових загальних зборів акціонерів товариства.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний позачергових загальних зборів акціонерів):
1. Обрання членів лічильної комісії позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ «Вінницяплодоовочпостач» та прийняття рішення про припинення їх повноважень.
2. Обрання голови та секретаря позачергових загальних збо­рів акціонерів ПАТ «Вінницяплодоовочпостач».
3. Прийняття рішення з питань порядку проведення позачерго­вих загальних зборів акціонерів ПАТ «Вінницяплодоовочпостач».
4. Затвердження проміжного ліквідаційного балансу ПАТ «Ві-нницяплодоовочпостач».
5. Прийняття рішення про припинення повноважень генераль­ного директора ПАТ «Вінницяплодоовочпостач».
6. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової ради ПАТ «Вінницяплодоовочпостач».
7. Прийняття рішення про припинення повноважень членів ревізійної комісії ПАТ «Вінницяплодоовочпостач».
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачер­гових загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складе­ному, в порядку передбаченому законодавством про депозитарну систему України, станом на 24.00 год. 17 серпня 2015 року.
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а представникам акціонерів - паспорт та довіреність на право представляти інтереси акціонерів на загальних зборах ак­ціонерів товариства, оформлену згідно з вимогами законодавства.
Під час підготовки до загальних зборів, акціонери това­риства (їх представники) мають можливість ознайомитись з документами та матеріалами, необхідними для прийняття рі­шень з питань порядку денного позачергових загальних зборів. Ознайомлення з матеріалами відбуватиметься в робочі дні, від дати надіслання повідомлення про проведення позачергових загальних зборів по 20 серпня 2015 року (включно), з понеділ­ка по п'ятницю, з 10.00 год. до 12.00 год. за адресою: 23219, Вінницька обл., Вінницький район, село Вінницькі Хутори, Не-мирівське шосе, 103, приміщення адмінбудівлі, другий поверх, кабінет «бухгалтерія».
21 серпня 2015 року ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, відбуватиметься у місці проведення реєстрації для участі у за­гальних зборах за місцем проведення позачергових загальних зборів акціонерів товариства.
Посадова особа товариства, відповідальна за порядок озна­йомлення акціонерів з документами, що стосуються порядку денного загальних зборів - член ліквідаційної комісії, головний бухгалтер ПАТ «Вінницяплодоовочпостач» Онуфрійчук Зінаїда Авксентіївна. Телефон для зв'язку: (0432) 63-07-91.
Голова ліквідаційної комісії ПАТ «Вінницяплодоовочпостач»
Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідо­мленні - голова ліквідаційної комісії ПАТ «Вінницяплодоовоч-постач» О.В. Мироненко. 14.07.2015 року