Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство «НЕПТУН СОЛАР»., код за ЄДРПОУ 37326260
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 130 від 14.07.2015, № сторінки 17

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 17.08.2015
Місце проведення: 56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с. Таборівка, пл. Центральна, буд. 1

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НЕПТУН СОЛАР»
інформаційнеповідомлення
ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ!
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НЕПТУН СОЛАР»
(Товариство)
Повідомляємо Вас про проведення позачергових загальних збо­рів акціонерів, які відбудуться «17» серпня 2015 року о 12.00 годині за адресою: 56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с. Таборівка, пл. Центральна, буд. 1.
Реєстрація акціонерів (їх представників) для участі у позачерго­вих Загальних зборах буде проводитись у день проведення Загаль­них зборів акціонерів (17 серпня 2015 р.) з 11.00 години до 11 години 45 хвилин за адресою: 56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с. Таборівка, пл. Центральна, буд. 1.
Початок зборів о 12.00 годині.
Дата складення Переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах, визначена станом на 24 годину 11 серпня 2015 року (перелік акціонерів, складається на 24 годину затри робо­чих дні до дня проведення таких зборів у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України).
Для реєстрації та участі у Загальних зборах акціонерам необхід­но мати при собі документ, що посвідчує особу. Представники акціо­нерів повинні мати документ, який посвідчує право їх участі і голо­сування на загальних зборах, оформлений відповідно до діючого законодавства, та документ, що посвідчує особу.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ:
1. Затвердження Додаткової угоди до Договору про відкриття кре­дитної лінії укладеної між Товариством та AT «СБЕРБАНК РОСИ».
2.  Надання Генеральному директору Товариства повноважень на підписання Додаткової угоди до Договору про відкриття кредитної лінії, та до Договорів, що можуть бути укладені в майбутньому.
Відповідно до ст 38 Закону України «Про акціонерні товариства», пропозиції з питань Порядку денного Загальних зборів акціонерів То-
вариства можуть бути внесені кожним акціонером не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів. Зміни вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень.
Пропозиції до порядку денного Загальних зборів подаються у письмовій формі із зазначенням: прізвища, імені, по-батькові (най­менування) акціонера, який вносить пропозицію; кількості, типу та / або класу належних акціонеру акцій; змісту пропозиції до питання та/ або проекту рішення. Якщо пропозиція стосується кандидата, який пропонується до складу органів Товариства, то додатково зазнача­ється кількість, тип та /або клас акцій, що належать кандидату.
Обсяг інформації визначається Законом України «Про акціонерні товариства» та Рішеннями Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України.
Пропозиції просимо надсилати на адресу Товариства за адре­сою:
56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с. Таборівка, пл. Центральна, буд. 1
З проектами документів, що стосуються Загальних зборів і є не­обхідними для прийняття рішень з питань Порядку денного, акціоне­ри можуть ознайомитися за місцем знаходження Товариства (56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с. Таборівка, пл. Цен­тральна, буд. 1) у робочі дні з 9-00 години до 18-00 години, а в день проведення загальних зборів — за місцем їх проведення : 56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с. Таборівка, пл. Цен­тральна, буд.1.
Довідки за телефонами: (0512) 50-03-17 та за місцем знахо­дження Товариства (56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с. Таборівка, пл. Центральна, буд. 1).
Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідаль­ність згідно із законом.
Генеральний директор                                                    О.М.Чайка