Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТОРГОВИЙ ДІМ "ОЛЕНА", код за ЄДРПОУ 31051118
Адреса: 69014, м. Запоріжжя, вул. Волзька, б. 27
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 132 від 16.07.2015, № сторінки 9

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 01.09.2015
Місце проведення: 69014, м. Запоріжжя, вул. Волзька, б. 27, актова зала № 1

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА
«ТОРГОВИЙ ДІМ «ОЛЕНА»
Найменування та місцезнаходження товариства: ПРИВАТНЕ АКЦІО­НЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТОРГОВИЙ ДІМ «ОЛЕНА» (надалі - ПрАТ «Торго­вий Дім «Олена»), 69014, м. Запоріжжя, вул. Волзька, б. 27.
Дата, час та місце проведення загальних зборів: 01 вересня 2015 року о 14:00 годині у приміщенні ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИ­СТВА «ТОРГОВИЙ ДІМ «ОЛЕНА» за адресою: 69014, м. Запоріжжя, вул. Волзька, б. 27, актова зала 1. Час початку і закінчення реєстрації акці­онерів для участі у загальних зборах: 01 вересня 2015 року з 13 год. 20 хв. до 13 год. 45 хв. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: на 24 годину 26 серпня 2015 року.
Порядок денний: 1 .Затвердження порядку голосування з процедурних питань та питань порядку денного. Обрання лічильної комісії. 2.Внесення змін та доповнень до Статуту ПрАТ «Торговий Дім «Олена» та затверджен­ня Статуту в новій редакції. 3.Внесення змін та доповнень до Положення про Наглядову раду. 4.Внесення змін та доповнень до Положення про Ре­візійну комісію. 5.Припинення повноважень члена Наглядової ради. 6.Об­рання членів Наглядової ради. /.Затвердження умов цивільно-правового договору з членами Наглядової Ради ПрАТ «Торговий Дім «Олена», вста­новлення розміру винагороди. Призначення повноважної особи на підпи­сання цивільно-правових договорів (контрактів) з членами Наглядової Ради ПрАТ «Торговий Дім «Олена». 8.Припинення повноважень членів Ревізійної комісії. 9.Обрання членів Ревізійної комісії. 10.Затвердження
умов цивільно-правового договору з членами Ревізійної комісії ПрАТ «Тор­говий Дім «Олена», встановлення розміру винагороди. Призначення по­вноважної особи на підписання цивільно-правових договорів (контрактів) з членами Ревізійної комісії ПрАТ «Торговий Дім «Олена». 11 .Про схвалення правочинів, укладених Товариством за 2014-2015 роки. 12.Про попереднє схвалення правочинів, які можуть вчинятися Товариством з дати прийняття такого рішення загальними зборами акціонерів Товариства до дати прове­дення наступних чергових загальних зборів акціонерів. Призначення по­вноважної особи на підписання таких правочинів.
Акціонери мають можливість ознайомитися з документами, необхідни­ми для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства: м. Запоріжжя, вул. Волзька, б. 27, актова зала № 1, у робочі дні, робочий час з 10-00 годин до 16-00 годин (обідня перерва з 12-00 годи­ни до 13-00 години). Документи надаються для ознайомлення та не підля­гають виносу. Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до порядку денного загальних зборів акціонерів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до проведення загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів Товариства — не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення загальних зборів. Особа відповідальна за порядок ознайом­лення акціонерів з документами - генеральний директор Ратко С.Г Для участі у річних загальних зборах акціонерам необхідно мати при собі до­кумент, що посвідчує особу (паспорт); представникам акціонерів - довіре­ність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства, та документ, що посвідчує особу (паспорт). Телефон для довідок: (061)769-75-87.
Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.
Голова Наглядової Ради С.С. Лебеденко