Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЄНАКIЄВСЬКИЙ МЕТАЛУРГIЙНИЙ ЗАВОД», код за ЄДРПОУ 00191193
Адреса: пр. Металургів, б. 9, м. Єнакієве, Донецька обл., Україна, 86429
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 142 від 30.07.2015, № сторінки 23

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 21.08.2015
Місце проведення: 841 ЗО, Донецька область, місто Святогірськ, вул.бО-річчя Жовтня, 21 (готель «Roche Royal», І поверх, конференц-зал).

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЄНАКІЄВСЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД»
(далі — Товариство)
(ідентифікаційний код 00191193; місцезнаходження: пр. Металургів,
б. 9, м. Єнакієве, Донецька обл., Україна, 86429) повідомляє
про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів.
Дата та час проведення позачергових Загальних зборів: «21» серп­ня 2015 року о 12.00 годині.
Місце проведення позачергових Загальних зборів: 841 ЗО, Донецька область, місто Святогірськ, вул.бО-річчя Жовтня, 21 (готель «Roche Royal», І поверх, конференц-зал).
Час початку реєстрації учасників позачергових Загальних зборів: «21» серпня 2015 року о 11.00 годині.
Час закінчення реєстрації учасників позачергових Загальних збо­рів: «21» серпня 2015 року о 11.45 годині.
Місце реєстрації учасників позачергових Загальних зборів: 84130, Донецька область, місто Святогірськ, вул.бО-річчя Жовтня, 21 (готель «Roche Royal», фойє І поверху біля конференц-залу).
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових Загальних зборах акціонерів — «17» серпня 2015 року станом на 24-00 годину.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний):
1)  Обрання лічильної комісії та затвердження регламенту Загаль­них зборів акціонерів Товариства.
2) Зміна місцезнаходження Товариства.
3)  Внесення та затвердження змін до Статуту Товариства.
Для реєстрації акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а пред­ставникам акціонерів — паспорт та довіреність на право участі та го­лосування на Загальних зборах, оформлену відповідно до вимог чин­ного законодавства України.
Акціонери можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних зборів, особис­то або через уповноваженого представника до дати проведення За-
гальних зборів за адресою: 86429, Донецька обл., м. Єнакієве, вул. До-стоєвського, буд. 16, бюро з корпоративного управління правами юридичного управління, з понеділка по п'ятницю — з 9-00 до 16-00, за винятком неробочих та святкових днів, а також у день проведення За­гальних зборів — за місцем їх проведення. Акціонери (їх представни­ки) при собі повинні мати документ, що посвідчує особу, належно оформлену довіреність та документ, що підтверджує право власності на прості іменні акції Товариства. Посадова особа Товариства, відпо­відальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами — на­чальник бюро з управління корпоративними правами юридичного управління Кириченко Лілія Леонідівна.
Крім того, звертаємо Вашу увагу, що відповідно до пункту 10 розді­лу VI Закону України «Про депозитарну систему України» власник цін­них паперів зобов'язаний звернутися до обраної емітентом депозитар­ної установи та укласти з нею договір про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені або здійснити переказ прав на цінні папери на свій рахунок в цінних паперах, відкритий в іншій депозитар­ній установі.
У разі якщо Ви як власник цінних паперів протягом одного року з дня набрання чинності цим Законом не уклали з обраною емітентом депозитарною установою договір про обслуговування рахунка в цін­них паперах від власного імені або не здійснили переказ належних Вам прав на цінні папери на свій рахунок у цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі, Ваші цінні папери не будуть враховані при визначенні кворуму та при голосуванні на Загальних зборах акціо­нерів. Обмеження щодо врахування цінних паперів при визначенні кворуму та при голосуванні в органах емітента встановлюються депо­зитарною установою в системі депозитарного обліку.
Телефони для довідок Товариства: (06252) 9-21-67, 9-37-28. Телефони для довідок депозитарної установи ТОВ «ОБ'ЄДНАНА РЕЄСТРАЦІЙНА КОМПАНІЯ»: (050) 425-00-78.
Генеральний директор ПАТ «ЄМЗ»
О.Л. Подкоритов

Повідомлення про виникнення особливої інформації