Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Зв'язокпром", код за ЄДРПОУ 23073007
Адреса: Україна, 49049, Дніпропетровська обл., місто Дніпропетровськ, провулок Добровольців, будинок 17
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 142 від 30.07.2015, № сторінки 65

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 02.09.2015
Місце проведення: Україна, 49049, Дніпропетровська обл., місто Дніпропетровськ, провулок Добровольців, будинок 17, кабінет №1

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗВ'ЯЗОКПРОМ"
(код ЄДРПОУ 23073007, місцезнаходження: Україна, 49049, Дніпро­петровська обл., місто Дніпропетровськ, провулок Добровольців, будинок 17) повідомляє, що позачергові загальні збори акціонерів Публічного акці­онерного товариства "ЗВ'ЯЗОКПРОМ" відбудуться "02" вересня 2015 ро­ку о 10-00 год. за адресою: Україна, 49049, Дніпропетровська обл., міс­то Дніпропетровськ, провулок Добровольців, будинок 17, кабінет №1.
Реєстрація акціонерів та їх уповноважених представників відбудеться з 09-00 до 09-55 год. "02" вересня 2015 року за місцем проведення загаль­них зборів.
Відповідно до ст. 34 ЗУ "Про акціонерні товариства" перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів, складається на 24-00 годину "27" серпня 2015 р.
Порядок денний:
1.  Про обрання Голови, Секретаря та Лічильної комісії зборів, затвер­дження порядку проведення загальних зборів (регламенту зборів).
2.   Про припинення діяльності Публічного акціонерного товариства "ЗВ'ЯЗОКПРОМ" шляхом його реорганізації (перетворення) в Товариство з додатковою відповідальністю "ЗВ'ЯЗОКПРОМ".
3.  Про порядок і умови здійснення припинення Публічного акціонерно­го товариства "ЗВ'ЯЗОКПРОМ" шляхом перетворення в Товариство з до­датковою відповідальністю "ЗВ'ЯЗОКПРОМ".
4.  Про затвердження плану перетворення Товариства.
5.  Про призначення комісії з припинення Публічного акціонерного то­вариства "ЗВ'ЯЗОКПРОМ" (надалі - Комісія), обрання персонального складу Комісії у зв'язку з його перетворенням на товариство з додатковою відповідальністю. Надання Комісії з припинення доручень по виконанню передбачених законодавством України дій щодо реорганізації Товарис­тва.
6.  Про порядок та строк заявлення вимог кредиторами Публічного ак­ціонерного товариства "ЗВ'ЯЗОКПРОМ" в зв'язку з його припиненням шляхом перетворення.
7.  Про проведення інвентаризації та призначення Інвентаризаційної комісії.
8.  Про умови та порядок викупу акцій Публічного акціонерного това­риства "ЗВ'ЯЗОКПРОМ" у акціонерів, які не голосували за прийняття рі­шення про припинення шляхом його перетворення.
9.  Про порядок, строки та умови обміну акцій, випущених Публічним акціонерним товариством "ЗВ'ЯЗОКПРОМ", на частки у статутному капі­талі Товариства з додатковою відповідальністю "ЗВ'ЯЗОКПРОМ".
10.   Про зупинення обігу акцій Публічного акціонерного товариства "ЗВ'ЯЗОКПРОМ"
Для реєстрації та участі у зборах акціонери Публічного акціонерного товариства "ЗВ'ЯЗОКПРОМ" повинні мати при собі документ, що посвід­чує особу, а представникам акціонерів - належним чином оформлену до­віреність на право участі та голосування на загальних зборах та документ, що посвідчує особу представника.
З документами та матеріалами, пов'язаними з порядком денним, акці­онери (та їх представники) можуть ознайомиться за письмовим запитом за місцезнаходженням Товариства за адресою: Україна, 49049, Дніпро­петровська обл., місто Дніпропетровськ, провулок Добровольців, будинок 17, кабінет № 1 у робочі дні з 09-00 годин до 16-30 годин (обідня перерва з 12-00 до 12-30 години) (а в день проведення Зборів без подання пись­мового запиту - також у місці їх проведення). У письмовому запиті акці­онера обов'язково зазначаються найменування акціонера - юридичної особи або прізвище, ім'я та по-батькові акціонера - фізичної особи, кіль­кість (тип) належних йому акцій (для ідентифікації згідно даних зведеного облікового реєстру). Документи надаються для ознайомлення. Відпові­дальна особа за порядок ознайомлення акціонерів (та їх представників) з документами -  Сівоха В. О., телефони для довідок - (056)713-73-12.
Наглядова рада Публічного акціонерного товариства "ЗВ'ЯЗОКПРОМ"