Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "БАНК "ПОРТАЛ", код за ЄДРПОУ 38870739
Адреса: 01135, місто Київ, проспект Перемоги, будинок 5А
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 152 від 13.08.2015, № сторінки 15

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 04.09.2015
Місце проведення: місто Київ, проспект Перемоги, будинок 5А, другий поверх

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОваРИСТВО «БАНК «ПОРТАЛ»

Повідомлення
про зміни у порядку денному позачергових загальних зборів
акціонерів
ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ»
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК «ПОРТАЛ»
код ЄДРПОУ 38870739,
місцезнаходження: 01135, місто Київ, проспект Перемоги, будинок 5А
повідомляє про зміни у порядку денному позачергових загальних
зборів акціонерів, які відбудуться 04 вересня 2015 року о 15 годин
00 хвилин у залі нарад ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ» за адресою: місто
Київ, проспект Перемоги, будинок 5А, другий поверх
Реєстрація акціонерів (їх представників) буде відбуватися 04 ве­ресня 2015 року у приміщенні ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ», за наявності:
- для акціонера - фізичної особи: паспорта (іншого документа, що засвідчує особу);
- для акціонера - юридичної особи:
1)  в особі її керівника: паспорта (іншого документа, що засвідчує особу) керівника, належним чином засвідчених копій її установчих до­кументів та інших документів, що підтверджують його повноваження для участі у загальних зборах;
2)  в особі її представника: паспорта (іншого документа, що засвід­чує особу) представника, належним чином засвідчених копій її уста­новчих документів, довіреності, оформленої відповідно до вимог за­конодавства України та інших документів відповідно до установчих документів для підтвердження своїх повноважень щодо участі у за­гальних зборах.
Час початку реєстрації акціонерів: 13 годин 00 хвилин. Час закінчення реєстрації акціонерів: 14 годин 45 хвилин. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах акціонерів ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ» -31 серпня 2015 року.
Порядок денний (перелік питань, що виносяться на голосування): 1. Про затвердження порядку денного (переліку питань, що вино­сяться на голосування) позачергових загальних зборів акціонерів та
обрання членів постійної лічильної комісії для підрахунку результатів голосування з питань порядку денного позачергових та річних загаль­них зборів акціонерів ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ».
2.  Про обрання головуючого та секретаря загальних зборів акціоне­рів, затвердження порядку проведення загальних зборів акціонерів ПАТ«БАНК«ПОРТАЛ».
3.  Про дострокове припинення повноважень Голови та інших чле­нів Наглядової Ради ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ».
4. Про обрання Голови та інших членів Наглядової Ради ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ».
5.  Про затвердження умов договорів, що укладатимуться з Головою та іншими членами Наглядової Ради ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ», встанов­лення розміру їхньої винагороди, у тому числі заохочувальних та ком­пенсаційних виплат, обрання особи, уповноваженої на підписання до­говорів з Головою та іншими членами Наглядової Ради ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ».
6.   Про схвалення значних правочинів, укладених ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ» за період з 04 жовтня 2013 року по 09 липня 2015 року включно.
Акціонери мають право ознайомитись з матеріалами, що готуються до позачергових загальних зборів, та документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ»: місто Київ, проспект Перемоги, будинок 5А, у робочі дні з 10 годин 00 хвилин до 17 годин 00 хвилин у залі нарад ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ», а у день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення. За порядок ознайомлення акціонерів з докумен­тами відповідальний Корпоративний секретар Олена Василівна Чмир.
Довідки за телефоном: (044) 207-43-50
Наглядова Рада ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ»
(затверджено Наглядовою Радою ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ», протокол від 11 серпня 2015 року)
Голова Наглядової Ради ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ» О. В. Шульгін