Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Комерційний банк "Преміум", код за ЄДРПОУ 35264721
Адреса: 01014, Україна, м. Київ, вул. Бастіонна, 1/36
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 154 від 21.08.2015, № сторінки 5

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 28.09.2015
Місце проведення: м. Київ, вул. Бастіонна, 1/36, приміщення ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ», перший поверх, кабінет Голови Правління

Повідомлення про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРЕМІУМ»
Повне найменування акціонерного товариства: ПУБЛІЧНЕ АКЦІО­НЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРЕМІУМ»(надалі за текстом – Банк, ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»).
Місцезнаходження Банку: 01014, Україна, м. Київ, вул. Бастіонна, 1/36
Дата, час і місце проведення Загальних зборів акціонерів: 28 вересня 2015 року об 11 годині 00 хвилин за адресою: м. Київ, вул. Бастіонна, 1/36, приміщення ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ», перший поверх, кабінет Голови Правління.
Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у Загаль­них зборах акціонерів: Час початку реєстрації акціонерів (їх представ­ників) для участі у позачергових Загальних зборах акціонерів Банку - 10 година 00 хвилин 28 вересня 2015 року за місцем їх проведення. Час закінчення реєстрації акціонерів (їх представників) для участі у по­зачергових Загальних зборах акціонерів Банку – 10 година 45 хвилин 28 вересня 2015 року за місцем їх проведення.
Для участі у Загальних зборах акціонерам при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу (паспорт),а представникам акціонерів, крім документу, що посвідчує особу (паспорту), необхідно мати довіре­ність на право участі у Загальних зборах акціонерів Банку, оформлену відповідно до чинного законодавства України.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах акціонерів: 22 вересня 2015 року станом на 24 годину 00 хвилин.
Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно із порядком денним:
1.  Визначення порядку голосування, обрання голови та секретаря зборів, обрання складу лічильної комісії, визначення регламенту За­гальних зборів акціонерів ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ».
2.  Про затвердження результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій ПАТ «КБ «ПРЕ-МІУМ».
3.  Про затвердження результатів приватного розміщення акцій ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ».
4.  Про затвердження звіту про результати приватного розміщення акцій ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ».
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони мо­жуть ознайомитися під час підготовки до Загальних зборів акціонерів: акціонери (їх представники) мають можливість ознайомитися з доку­ментами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного позачергових Загальних зборах акціонерів, за адресою: м. Київ, вул. Бастіонна, 1/36, приміщення ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ», перший поверх, кабінет Першого заступника Голови Правління ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ», в робочі дні: з понеділка по четвер з 9 годин 00 хвилин до 18 годин 00 хвилин, а в п’ятницю з 9 годин 00 хвилин до 16 годин 45 хвилин, а в дату проведення позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» - в місці їх проведення.
Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів (їх представників) з документами: Перший заступник Голови Правління ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» Шарікадзе Вадим Тамазійович.
Тел.: (044) 390-54-28.
Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.
ВідіменіСпостережноїради
ГоловаСпостережноїрадиПАТ«КБ«ПРЕМІУМ»ЛозінОлександр
Анатолійович
5