Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Львівська фабрика по переробці вторинної сировини", код за ЄДРПОУ 01878377
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 158 від 21.08.2015, № сторінки 12

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 25.09.2015
Місце проведення: м. Львів, вул.Ґрунтова, 5, 2-й поверх, кімната №3

Повідомлення про проведення загальних зборів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЛЬВІВСЬКА ФАБРИКА ПО ПЕРЕРОБЦІ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ»
1. Дата, час та місце (із зазначенням номера кімнати, офісу або залу, куди мають прибути акціонери) проведення загальних зборів: „25„ верес­ня 2015року о 13.00 годині за адресою: м. Львів, вул.Ґрунтова, 5, 2-й поверх, кімната №3, відбудуться позачергові загальні збори ПРИВАТНО­ГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „Львівська фабрика по переробці вто­ринної сировини" (надалі - Товариство), місцезнаходження згідно з реє­страційними документами: 79066, м. Львів, вул.Ґрунтова, 5, код ЄДРПОУ - 01878377. 2. Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах :„25" вересня 2015 року з 12.00 год. до 12.45 год. за міс­цем проведення загальних зборів. Для реєстрації акціонерам необхідно пред'явити документ, що посвідчує особу (паспорт), представникам акціо­нерів додатково потрібно надати довіреність (або інший документ, що під­тверджує їх повноваження), оформлену відповідно до вимог законодав­ства. 3. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах - „21" вересня 2015року.
4. Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з порядком денним:
1. Обрання лічильної комісії загальних зборів Товариства. 2. Обрання Голови та секретаря загальних зборів Товариства. 3. Прийняття рішення з питань порядку проведення загальних зборів Товариства. 4. Про припи­нення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „Львівська фабрика по переробці вторинної сировини" шляхом його перетворення в ТОВАРИ­СТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ « Львівська фабрика по пе­реробці вторинної сировини «. 5.Про порядок, строки та умови припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА « Львівська фабрика по переробці вторинної сировини « шляхом його перетворення в ТОВАРИ­СТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Львівська фабрика по пере­робці вторинної сировини». Затвердження плану перетворення. 6.Про при­значення Комісії з припинення (реорганізації) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «Львівська фабрика по переробці вторин­ної сировини « (надалі - Комісія), обрання персонального складу Комісії, надання Комісії доручень по виконанню передбачених законодавством України дій щодо припинення (реорганізації) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНО­ГО ТОВАРИСТВА «Львівська фабрика по переробці вторинної сировини «,
проведення інвентаризації, складання передавального акту. 7.Про порядок та строк заявления вимог кредиторами ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА « Львівська фабрика по переробці вторинної сировини « в зв'язку з його припиненням шляхом перетворення. 8.Про затвердження оцінки та умов викупу акцій ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «Львівська фабрика по переробці вторинної сировини» у акціонерів, які за­реєструвався для участі у Зборах та голосували проти прийняття Зборами рішення про припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «Львівська фабрика по переробці вторинної сировини» шляхом його пере­творення в ТзОВ « Львівська фабрика по переробці вторинної сировини «. Э.Про порядок, строк та умови обміну акцій ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНО­ГО ТОВАРИСТВА «Львівська фабрика по переробці вторинної сировини» на частки в статутному капіталі ТзОВ "Львівська фабрика по переробці вто­ринної сировини «. 10.Про припинення повноважень членів Наглядової ради ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «Львівська фабрика по пе­реробці вторинної сировини «. 11.Про припинення повноважень Ревізора ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «Львівська фабрика по пе­реробці вторинної сировини». 12.Про припинення повноважень Директора ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «Львівська фабрика по пе­реробці вторинної сировини» , про розірвання укладених з ним трудових до­говорів (контрактів). ІЗ.Про зупинення обігу акцій ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕР­НОГО ТОВАРИСТВА Львівська фабрика по переробці вторинної сировини «. Про визначення уповноважених осіб з питання зупинення обігу акцій.
5. Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони мо­жуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів - Від дати наді­слання повідомлення про проведення Загальних зборів акціонерів Товари­ства до дати проведення Загальних зборів акціонерів акціонери Товариства можуть особисто або через представників, повноваження яких належних чином підтверджені, ознайомитися з документами, необхідними для при­йняття рішень з питань порядку денного, та з проектом (проектами) рішен­ня з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства у робочі дні та робочий час (а в день проведення Загальних зборів акціонерів без подання письмового запиту - також у місці їх проведення) шляхом озна­йомлення в приміщенні кабінету директора з відповідними документами та проектом (проектами) рішень, які складені в паперовій формі. Відповідаль­на особа - Директор Федоришин Ореста Зенонівна.
6. Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні. Найменування посади:
Директор ПрАТ «ЛФпПВС» Федоришин О.З. 17.08.2015р.