Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство «Креатив Груп», код за ЄДРПОУ 34374903
Адреса: Кіровоградська область, Кіровоградський район, село Соколівське, проспект Комсомольський, 20
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 157 від 27.08.2015, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 05.10.2015
Місце проведення: Кіровоградська область, Кіровоградський район, село Соколівське, проспект Комсомольський, 20, (2-й поверх, кімната № 2 (кімната переговорів)

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КРЕАТИВ ГРУП»
(код за ЄДРПОУ 34374903, місцезнаходження: Кіровоградська об­ласть, Кіровоградський район, село Соколівське, проспект Комсомоль­ський, 20) повідомляє, про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів за рішенням Наглядової ради, що відбудуться «05» жовтня 2015 року о 10 год. 00 хв. за адресою: Кіровоградська область, Кі­ровоградський район, село Соколівське, проспект Комсомольський, 20, (2-й поверх, кімната № 2 (кімната переговорів)), з наступним порядком денним:
Порядок денний:
1. Обрання Лічильної комісії.
2. Обрання секретаря Загальних зборів акціонерів ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП». Затвердження регламенту роботи Загальних зборів акціонерів ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП».
3. Прийняття рішення про припинення повноважень Наглядової
ради ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП».
4. Обрання членів Наглядової ради ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП».
5. Обрання Голови Наглядової ради ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП».
6. Затвердження умов цивільно-правових договорів та трудо­вих договорів (контрактів) з Головою та членами Наглядової ради, встановлення розміру їх винагороди. Обрання особи, яка уповнова­жується на підписання договору з Головою та членами Наглядової ради ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП». Реєстрація акціонерів (їх представників) буде здійснюватись в день і за місцем проведення позачергових За-
гальних зборів акціонерів ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП»з 09 год. 00 хв. до 09 год. 45 хв.
Для реєстрації акціонера (його представника) для участі у поза­чергових Загальних зборах акціонерів ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП»необхідно надати: акціонеру - документ, що посвідчує особу (паспорт); пред­ставнику (довіреній особі) - документ, що посвідчує особу (паспорт) та довіреність на право участі в позачергових Загальних зборах акці­онерів та голосування, засвідчену у порядку, передбаченому чинним законодавством; для керівників юридичних осіб - паспорт, документ про призначення на посаду та інші документи, що підтверджують від­повідні повноваження керівника.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у позачергових За­гальних зборах акціонерів ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП», складається станом на 24 годину «29» вересня 2015 року.
З документами необхідними для прийняття рішень з питань по­рядку денного, акціонери можуть ознайомитися за адресою: Кірово­градська область, Кіровоградський район, село Соколівське, проспект Комсомольський, 20, (2-й поверх, кімната № 2 (кімната переговорів)) у робочі дні (з понеділка по п'ятницю) та у робочий час (з 09 год. 30 хв. до 16 год. 30 хв.), а в день проведення позачергових Загальних зборів ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП» - також у місці їх проведення.
Посадова особа ПАТ «КРЕАТИВ ГРУП», відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - Член Наглядової ради ПАТ «Креатив Груп» Кабаков І.М.
Телефон для довідок: (0522) 35-71-04.
Голова Наглядової ради Березкін М. С.