Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРАЇНСЬКА СТРАХОВА КОМПАНІЯ "ГАРАНТ-ЛАЙФ", код за ЄДРПОУ 31025837
Адреса: м. Київ, вул. Червоно-армійська, 15/2
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 161 від 27.08.2015, № сторінки 2

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 28.09.2015
Місце проведення: м. Київ, вул. Червоноармійська, 15/2, кімната 209

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО
«УКРАЇНСЬКА СТРАХОВА КОМПАНІЯ
«ГАРАНТ —ЛАЙФ»
ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ! ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКА СТРАХО­ВА КОМПАНІЯ «ГАРАНТ ЛАЙФ» (надалі — Товариство), код ЄДРПОУ 31025837, місцезнаходження якого м. Київ, вул. Червоно-армійська, 15/2, повідомляє про скликання позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства за рішенням Наглядової Ради Товари­ства від 17.08.2015 року, які відбудуться 28.09.2015 р. об 11:00 за адресою: м. Київ, вул. Червоноармійська, 15/2, кімната 209, з на­ступним порядком денним (переліком питань, що виносяться на голо­сування):
1.  Обрання членів лічильної комісії.
2.  Затвердження регламенту роботи позачергових Загальних збо­рів акціонерів Товариства.
3.  Припинення повноважень членів Наглядової Ради.
4.  Обрання членів Наглядової Ради.
5. Затвердження умов цивільно-правових договорів з членами На­глядової Ради, встановлення розміру їх винагороди та обрання осо­би, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами Наглядової Ради.
6.  Припинення повноважень членів Ревізійної комісії.
7.  Обрання членів Ревізійної Комісії.
8. Затвердження умов цивільно-правових договорів з членами Ре­візійної комісії, встановлення розміру їх винагороди та обрання осо­би, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами Ревізійної комісії.Про зміну місцезнаходження Товари­ства;
9.  Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом ви­кладення його у новій редакції та затвердження нової редакції Стату­ту Товариства.
10.  Визначення уповноваженої особи на підписання нової редакції Статуту Товариства та на здійснення дій з державної реєстрації Ста­туту.
11.  Затвердження угод та правочинів укладених Товариством
Акціонери (їх представники) реєструються для участі у позачерго­вих Загальних зборах акціонерів за місцем їх проведення: початок реєстрації— 10:00; закінчення реєстрації— 10:45.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових Загальних зборах акціонерів — 22.09.2015 року.
Для реєстрації акціонера (його представника) для участі у поза­чергових Загальних зборах акціонерів Товариства необхідно надати:
- акціонеру — документ, що посвідчує особу (паспорт);
-  представнику (довіреній особі) — документ, що посвідчує осо­бу (паспорт) та довіреність для участі у позачергових Загальних зборах акціонерів, оформлену згідно законодавства України; для керівників юридичних осіб — документ, що посвідчує особу (пас­порт), документ про призначення на посаду та оригінал виписки зі статуту акціонера — юридичної особи, у якій визначені повнова­ження керівника або нотаріальна копія статуту акціонера — юри­дичної особи.
Порядок ознайомлення акціонерів (їх представників) з матеріала­ми, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до поза­чергових Загальних зборів акціонерів: з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, акціонери (їх пред­ставники) можуть ознайомитися за місцем знаходження Товариства: м. Київ, вул. Червоноармійська, 15/2, кімната № 209 до дати скликан­ня позачергових Загальних зборів акціонерів в робочі дні: понеді­лок — п'ятниця з 9.00 по 17.00.; та в день проведення позачергових Загальних зборів акціонерів (м. Київ, вул. Червоноармійська, 15/2, кімната 209). Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлен­ня акціонерів з документами — Голова Правління Щучьєва Тетяна Андріївна.
Про бажання ознайомитися з матеріалами прохання повідо­мляти завчасно. Контактна особа — Начальник юридичного відділу Войніч Олена Павлівна, тел. +38 (044) 594-87-00
Довідки за телефоном: +38 (044) 594-87-00
Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідом­ленні.
Голова Правління 26.08.2015 р.______________ТА. Щучьєва
М.П.

ф