Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публiчне акцiонерне товариство "Райффайзен Банк Аваль", код за ЄДРПОУ 14305909
Адреса: вул. Лескова, буд. 9, м. Київ, 01011
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 179 від 22.09.2015, № сторінки 2

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 30.09.2015
Місце проведення: Україна, м. Київ, вул. Алма-Атинська, буд. 109 в приміщенні Центру культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ»
Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» (вул. Лескова, буд. 9, м. Київ, 01011) (далі Банк)
повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціоне­рів (далі — Збори) 30 вересня 2015 року за адресою: Україна, м. Київ, вул. Алма-Атинська, буд. 109 в приміщенні Центру культури та мис­тецтв Дніпровського району м. Києва.
Початок Зборів о 9:30.
Порядок денний:
1. Припинення повноважень Голови та членів Лічильної комісії, об­рання її нового складу.
2. Про збільшення статутного капіталу Банку шляхом приватно­го розміщення додаткових простих акцій існуючої номінальної вартос­ті за рахунок додаткових внесків за спрощеною процедурою відповід­но до Закону України «Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків» від 28.12.2014 р. №78-VIII.
3. Про затвердження рішення про приватне розміщення акцій Банку та затвердження переліку осіб, які є учасниками такого розміщення.
4. Про визначення уповноваженого органу та уповноважених осіб Банку щодо прийняття рішень та вчинення необхідних дій, пов'язаних із приватним розміщенням акцій Банку.
Реєстрація учасників Зборів буде проводитися 30 вересня 2015 року з 08:45 до 09:15 в приміщенні Центру культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва, що розташований за адресою: Україна, м. Київ, вул. Алма-Атинська, буд. 109. Реєстрацію учасників Зборів буде проводити реєстраційна комісія.
Для реєстрації на Зборах необхідно мати: акціонерам — паспорт, який зареєстрований в переліку акціонерів Банку станом на 25 вересня 2015 року; представникам акціонерів — довіреність, оформлену згідно вимог законодавства України (для фізичних осіб з посиланням на пас­порт акціонера) та паспорт представника.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у Зборах, складається станом на 24 годину на 24 вересня 2015 року.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ: акціонери, що не пройшли реєстрацію 30 ве­ресня 2015 року до 9:15 на Збори не допускаються (Закон України «Про акціонерні товариства», ст. 40).
З документами, необхідними для прийняття рішень з питань поряд­ку денного, та проектами рішень за питаннями порядку денного акціоне­ри можуть ознайомитися після подання письмової заяви в приміщенні управління менеджменту відносин з акціонерами та пайової участі Бан­ку за адресою: бульвар Л. Українки, буд. 28-а, м. Київ, відповідальна особа — начальник управління Лашук Т.Л., в робочий час Банку: понеділок-п'ятниця, з 9:30 до 17:00 годин, обідня перерва з 13:00 до 14:00 годин.
Шановні акціонери! Звертаємо Вашу увагу, що на Зборах розгляда­тиметься питання про збільшення статутного капіталу Банку шляхом приватного розміщення простих іменних акцій Банку за спрощеною про­цедурою відповідно до Закону України «Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків» від 28.12.2014 р. №78-VIII (далі — Закон). Враховуючи вимоги ст. 2 Закону, реалізація акціонерами-власниками простих іменних акцій Банку свого переважно­го права на придбання акцій додаткової емісії буде здійснюватися на наступний день після Зборів, а саме 01.10.2015р.
Інформація щодо порядку реалізації акціонерами переважного права буде оприлюднена по закінченню Зборів шляхом публікації
в офіційному виданні Національної комісії з цінних паперів та фон­дового ринку — «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку», а також розміщена на сайті Банку в мережі Ін-тернет за посиланням https://wwro.aval.ua/about/for_publication/ та в
приміщенні Банку за адресою: м. Київ, бул.Лесі Українки, 28а, в примі­щенні Управління менеджменту відносин з акціонерами та пайової учас­ті АТ «Райффайзен Банк Аваль». Акціонерам-власникам простих імен­них акцій, які мають намір реалізувати своє переважне право та придбати акції Банку, що будуть розміщуватись, необхідно 01 жовтня 2015 року з 9:00 до 17:00 (перерва на обід з 13:00 до 14:00) надати до Банку (за адресою: м. Київ, бул.Лесі Українки, 28а, приміщення Управління менеджменту відносин з акціонерами та пайової участі АТ «Райффайзен Банк Аваль») відповідну заяву і сплатити кошти в сумі повної вартості додатково випущених акцій, що ними придбавають-ся (та виконати інші умови рішення Зборів про приватне розміщення додаткових акцій Банку, якщо такі будуть затверджені Зборами).
Також звертаємо увагу акціонерів, що під час спрощеної процедури збільшення статутного капіталу Банку не застосовуються положення за­конодавства України щодо обов'язкового викупу акцій на вимогу акціо­нерів Банку (пп.13 «е» п.1 ст.2 Закону).
З питань щодо проведення Зборів, в т.ч. щодо приватного розміщен­ня додаткових акцій, просимо звертатися до Управління менеджменту відносин з акціонерами та пайової участі Банку за телефонами: (044) 490-87-43, 490-87-42, 285-91-82.
УВАГА!
Шановні акціонери! Звертаємо Вашу увагу на те, що 11 жовтня 2013 року набрав чинності Закон України «Про депозитарну систему України» від 06 липня 2012 року №5178-VI.
У відповідності до п. 10 розділу VI зазначеного Закону, якщо власник цінних паперів (акціонер) протягом року з дня набрання чинності За­коном (тобто, до 12.10.2014 р.) не уклав з обраною емітентом депози­тарною установою (тобто, з депозитарною установою АТ «Райффайзен Банк Аваль») договір про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені або не здійснив переказ належних йому прав на цінні папери на свій рахунок у цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі, цінні папери (акції) такого власника (акціонера), які дають пра­во на участь в органах емітента (зокрема, на загальних зборах учасників Банку) не враховуються при визначенні кворуму та при голосуванні в органах емітента (зокрема, на загальних зборах учасників Банку).
З метою укладення договору про обслуговування рахунку у цінних паперах Вам необхідно звернутись до депозитарної установи, яка здій­снює облік прав на цінні папери, що належать Вам. Якщо Ви особисто не відкривали рахунок у цінних паперах та не укладали договір з депози­тарною установою для здійснення обліку прав на цінні папери, то на цей час облік Ваших прав на акції Банку здійснює депозитарна устано­ва — АТ «Райффайзен Банк Аваль».
За додатковою інформацією з питань укладення договорів про об­слуговування рахунку у цінних паперах просимо звертатися до:
- Управління менеджменту відносин з акціонерами та пайової участі Банку за телефонами:
(044) 490-87-43, 490-87-42,285-91-82;
- Управління депозитарної діяльності Банку за телефоном:
(044) 498-79-30.
Правління Банку.