Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Поліпласт", код за ЄДРПОУ 24424934
Адреса: Україна, 52064, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, село Сурсько-Литовське, вулиця Польова, будинок 56
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 180 від 23.09.2015, № сторінки 12

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.10.2015
Місце проведення: Україна, 52064, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, село Сурсько-Литовсь-ке, вулиця Польова, будинок 56, кімната 1 (кабінет Голови Комісії з припинення).

До уваги акціонерів
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛІПЛАСТ"!
Голова Комісії з припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВА­РИСТВА "ПОЛІПЛАСТ" (далі Товариство), ідентифікаційний код юридич­ної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців 24424934, місцезнаходження якого: Україна, 52064, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, село Сурсько-Ли-товське, вулиця Польова, будинок 56, повідомляє про проведення поза­чергових загальних зборів акціонерів, для чого у відповідності до діючого законодавства повідомляє наступну інформацію:
1). Дата, час та місце (із зазначенням номера кімнати, офісу або залу, куди мають прибути акціонери) проведення загальних зборів. Дата прове­дення зборів - 26 жовтня 2015 року. Час початку проведення зборів - 11 годин 00 хвилин. Місце проведення зборів: Україна, 52064, Дніпропет­ровська область, Дніпропетровський район, село Сурсько-Литовсь-ке, вулиця Польова, будинок 56, кімната 1 (кабінет Голови Комісії з припинення).
2). Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загаль­них зборах. Час початку реєстрації - 10 годин 00 хвилин 26 жовтня 2015 року. Час закінчення реєстрації - 10 годин 55 хвилин 26 жовтня 2015 року. Місце проведення реєстрації - Україна, 52064, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, село Сурсько-Литовське, вулиця Польова, бу­динок 56, кімната 1 (кабінет Голови Комісії з припинення). Участь у загаль­них зборах акціонерів можуть прийняти як акціонери, так їх представники.
Документи для встановлення особи під час реєстрації:
Для реєстрації акціонерам Товариства-фізичним особам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт або інший документ, що може ідентифікувати акціонера), представникам акціонерів - належ­ним чином оформлену довіреність та документ, що посвідчує особу (пас­порт або інший документ, що може ідентифікувати особу).
3). Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у за­гальних зборах - 24 година 00 хвилин 20 жовтня 2015 року.
4). Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з порядком денним:
1. Обрання лічильної комісії та затвердження її складу. Обрання голо­ви та секретаря загальних зборів акціонерів. Затвердження порядку голо­сування на зборах та регламенту загальних зборів акціонерів.
2. Про результати виконання рішень позачергових загальних зборів ак­ціонерів ПрАТ "ПОЛІПЛАСТ" від 07.08.2015 року щодо перетворення То­вариства.
3. Затвердження передавального акту.
5). Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони мо­жуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів акціонерів:
З проектами документів (матеріалами), що стосуються питань поряд­ку денного позачергових загальних зборів акціонерів (необхідними для прийняття рішень по них), акціонери ПрАТ "ПОЛІПЛАСТ" та/або їх пред­ставники можуть ознайомитися до дати проведення позачергових загаль­них зборів акціонерів у робочі дні тижня за адресою: Україна, місто Дніп­ропетровськ, вулиця Столєтова, будинок 21 К, кімната 310, з 09:00 до 17:00 години, а також у день проведення зборів під час реєстрації таких учасників у приміщенні ПрАТ "ПОЛІПЛАСТ" за адресою: Україна, 52064, Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, село Сурсько-Ли-товське, вулиця Польова, будинок 56, кімната 1 (кабінет Голови Комісії з припинення).
Документи надаються акціонеру ПрАТ "ПОЛІПЛАСТ" та/або його пред­ставнику для ознайомлення, на підставі його письмового запиту, отрима­ного ПрАТ "ПОЛІПЛАСТ" не пізніше ніж за п'ять робочих днів до дати оз­найомлення. В день проведення позачергових загальних зборів акціоне­рів ПрАТ "ПОЛІПЛАСТ" документи надаються учаснику зборів для ознай­омлення в місці їх проведення без попереднього письмового запиту.
Відповідальна посадова особа за порядок ознайомлення акціонерів із документами (матеріалами) - Голова Комісії з припинення ПрАТ "ПОЛІП-ЛАСТ" Ставицький Вадим Іванович.
Довідки за телефоном: (056) 371-52-26.