Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "І С К Р А", код за ЄДРПОУ 14005946
Адреса: 42312, Сумська область, Сумський р-н, с. Басівка, вул. .Тесленко, буд.6-А
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 182 від 01.10.2015, № сторінки 5

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 05.11.2015
Місце проведення: 42312, Сумська область, Сумський р-н, с. Басівка, вул. .Тесленко, буд.6-А

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «І С К Р А»,
код за ЄДРПОУ - 14005946, місцезнаходження - 42312, Сумська область, Сумський р-н, с. Басівка, вул. .Тесленко, буд.6-А (надалі - Товариство) повідомляє, що позачергові загальні збори
акціонерів відбудуться 05 листопада 2015 року о 13:00 год. за адресою: 42312, Сумська область, Сумський р-н, с. Басівка, вул. Тесленко, буд.6-А (приміщення контори), кабінет № 9 (зал засідань). Порядок денний:
1. Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів.
2. Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів.
3. Затвердження регламенту загальних зборів акціонерів.
4. Про збільшення розміру статутного капіталу Товариства шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
5. Про приватне розміщення акцій та затвердження протоколу рі­шення про приватне розміщення та проспекту емісії акцій.
6. Про затвердження переліку інвесторів, серед яких передбачається розміщення акцій, відповідно до яких прийнято рішення про розміщення.
7. Визначення уповноваженого органу Товариства, якому надаються повноваження щодо: прийняття рішення про дострокове закінчення при­ватного розміщення акцій, затвердження результатів та звіту приватного розміщення акцій, повідомлення акціонерів про прийняті рішення та про можливість реалізації переважного права на придбання розміщуваних Товариством акцій та опублікування повідомлення про це в офіційному друкованому органі; повернення внесків, унесених в оплату за акції, у разі незатвердження у встановлені законодавством строки результатів приватного розміщення акцій органом емітента, уповноваженим при­ймати таке рішення, або у разі невнесення (незатвердження) у встанов­лені законодавством строки змін до статуту, пов'язаних із збільшенням статутного капіталу акціонерного товариства з урахуванням результатів розміщення акцій, або у разі прийняття рішення про відмову від роз­міщення акцій затвердження результатів приватного розміщення акцій.
8. Визначення уповноважених осіб Товариства, яким надаються повноваження щодо отримання від акціонерів письмові підтвердження про відмову від використання свого переважного права на придбання акцій, проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, проводити дії щодо забез­печення приватного розміщення акцій, проводити дії щодо здійснення обов'язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу Товариством належних їм акцій.
9. Попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дня проведення загальних зборів акціонерів Товариства, про характер правочинів та їх граничну вартість.
Реєстрація учасників відбуватиметься 05 листопада 2015 року з 12:00 год. до 12:45 год. за місцем проведення зборів. Для реєстрації учасникам загальних зборів необхідно мати: акціонерам - паспорт, представникам -паспорт і довіреність на право участі у зборах, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства. Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах 30 жовтня 2015 р.
З документами щодо питань порядку денного акціонери та уповно­важені особи можуть ознайомитись за місцезнаходженням Товариства: 42312, Сумська область, Сумський р-н, с. Басівка, вул. Тесленко, буд.6-А (приміщення контори), каб. №4, в робочі дні (понеділок - п'ятниця) з 08.00 до 17.00 (перерва з 12.00 до 13.00), а в день проведення загальних зборів - за місцем їх проведення за адресою: 42312, Сумська область, Сумський р-н, с. Басівка, вул. Тесленко, буд.6-А (приміщення контори), кабінет № 9 (зал засідань). Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - Директор Харченко Анатолій Вікторович. Телефони для довідок: 067-550-24-01, 054-269-26-81.
Наглядова рада