Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акцiонерне товариство "Страхова компанiя "ПЗУ Україна", код за ЄДРПОУ 20782312
Адреса: 04053, Україна, м. Київ, вул. Артема, 40
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 185 від 06.10.2015, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 11.11.2015
Місце проведення: м. Київ, вул. Дегтярів-ська, 62, третій поверх, офісне приміщення ПрАТ «СК «ПЗУ Україна», великий зал для переговорів

ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕРЕ!
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ПЗУ УКРАЇНА»
(Код за ЄДРПОУ: 20782312) Місцезнаходження: 04053, Україна, м. Київ, вул. Артема, 40
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ПЗУ УКРАЇНА» (надалі - Товариство) повідомляє, що Наглядовою радою Товариства прийнято рішення про проведення позачергових загальних зборів акціонерів (надалі – «Загальні збори»), які відбу­дуться 11 листопада 2015 року за адресою: м. Київ, вул. Дегтярів-ська, 62, третій поверх, офісне приміщення ПрАТ «СК «ПЗУ Україна», великий зал для переговорів.
Реєстрація акціонерів проводиться з 16.00 години до 16.30 години. Початок зборів о 17.00 годині.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь в Загальних зборах: 05 листопада 2015 року (станом на 24.00).
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.  Про обрання лічильної комісії позачергових Загальних зборів Товариства.
2.  Про обрання Голови та секретаря позачергових Загальних зборів Товариства.
3.  Про збільшення статутного капіталу Товариства шляхом при­ватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
4.  Про прийняття рішення про приватне розміщення акцій Товари­ства (із зазначенням переліку осіб, які є учасниками такого розміщення).
5.  Про визначення уповноваженого органу Товариства, якому надаються повноважень щодо:
- внесення змін до проспекту емісії акцій;
- прийняття рішення про дострокове закінчення укладення догово­рів із першими власниками у процесі приватного розміщення акцій (у разі якщо на запланований обсяг акцій укладено договори з першими власниками та акції повністю оплачено);
- затвердження результатів укладення договорів з першими влас­никами у процесі приватного розміщення акцій;
- затвердження результатів приватного розміщення акцій;
- затвердження звіту про результати приватного розміщення акцій;
- прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
- повернення внесків унесених в оплату за акції, у разі незатвер-дження у встановлені законодавством строки результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій органом Товариства, уповноваженим приймати таке рішення, або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
-  письмового повідомлення кожного акціонера, який має пере­важне право на придбання розміщуваних акціонерним товариством акцій, про можливість реалізації такого права та опублікування по­відомлення про це в офіційному друкованому органі.
6.  Про визначення уповноважених осіб Товариства, яким нада­ються повноваження:
-  отримувати від акціонерів письмові підтвердження про відмо­ву від використання свого переважного права на придбання акцій,
4
стосовно яких прийняте рішення про розміщення (у разі якщо це передбачено умовами приватного розміщення акцій);
-  проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення;
- проводити дії щодо забезпечення укладення договорів із перши­ми власниками у процесі приватного розміщення акцій;
- проводити дії щодо здійснення обов’язкового викупу акцій акціо­нерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу акціонерним товариством належних їм акцій.
Для участі в позачергових Загальних зборах при собі необхідно мати наступні документи:
Акціонерам-фізичним особам – паспорт або документ, що по­свідчує особу.
Представникам акціонерів-фізичних осіб – паспорт або документ, що посвідчує особу та довіреність, посвідчена нотаріально.
Представникам акціонерів-юридичних осіб:
а) резидентам – паспорт або документ, що посвідчує особу пред­ставника; довіреність, підписана керівником та засвідчена печаткою юридичної особи; копія свідоцтва про державну реєстрацію, засвідче­на нотаріально; копія довідки органу статистки про присвоєння коду ЄДРПОУ, засвідчена нотаріально; витяг з Статуту щодо повноважень керівника юридичної особи, засвідчений керівником юридичної особи; копія документу (протокол, наказ) про призначення керівника юридич­ної особи, засвідчена печаткою юридичної особи;
б)  нерезидентам – витяг із торговельного, банківського чи судового реєстру або довіреність, підписана керівником та за­свідчена печаткою юридичної особи-нерезидента, які повинні бути засвідчені згідно із законодавством країни його видачі, перекладені українською мовою та легалізовані у консульській установі Укра­їни або засвідчені у посольстві відповідної держави в Україні та легалізовані в МЗС, якщо міжнародними договорами, у яких бере участь Україна, не передбачено інше; паспорт або документ, що посвідчує особу.
Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення Загальних зборів, Товариство надає акціонерам право ознайомитись з матеріалами та документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного поза­чергових Загальних зборів Товариств. Акціонери можуть ознайоми­тися з вищевказаними матеріалами та документами на третьому по­версі офісного приміщення ПрАТ СК «ПЗУ Україна» у великому залі для переговорів за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 62 з 10:00 год. до 16:00 год. щоденно (крім суботи та неділі, обідня перерва з 13:00 год. до 14:00 год.), а в день проведення Загальних зборів Товариства - також у місці їх проведення. Відповідальною особою за порядок ознайомлення акціонерів із зазначеними документами є Голова Правління товариства – Мачей Шишко.
З питань порядку денного та організаційних питань проведення
Загальних зборів звертатись до Зубач Василя Леонідовича за тел/
факс: (044) 2382654 або за адресою: м. Київ, вул. Детгярівська, 62.
ГоловаНаглядовоїРадиПрАТ«СК«ПЗУУкраїна»
РафалГродзіцький