Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АСВІО БАНК", код за ЄДРПОУ 09809192
Адреса: Україна, 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 2
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 187 від 08.10.2015, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 16.11.2015
Місце проведення: Україна, м. Чернігів, вул. Шевченка, 99-а, малий конференц-зал

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення позачергових загальних зборів акціонерного товариства Повне найменування товариства:
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АСВІО БАНК»
Місцезнаходження товариства згідно його статуту: Україна, 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 2. Шановні акціонери! ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АСВІО БАНК» повідомляє Вас, що 16 листопада 2015 року об 11.00 годині за адресою: Україна, м. Чернігів, вул. Шевченка, 99-а, малий конференц-зал, відбудуться по­зачергові загальні збори акціонерів Товариства.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачер­гових загальних зборах відбудеться 16 листопада 2015 року з 10.00 год. до 10.45 год. за адресою: Україна, м. Чернігів, вул. Шевченка, 99-а, малий конференц-зал Готельно-туристичного комплексу «При-деснянський».
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачергових загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеному станом на 24.00 годину за 3 (три) робочих дні до дня проведення позачергових загальних зборів акціонерів, тобто на 24.00 годину 10 листопада 2015 року.
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а представникам акціонерів - паспорт та довіреність на право пред­ставляти інтереси акціонерів на загальних зборах, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства.
В реєстрації акціонера (його представника) для участі у позачергових загальних зборах може бути відмовлено реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифіку­ють особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціонера - також документів, що підтверджують повноваження пред­ставника на участь у загальних зборах акціонерів.
Під час підготовки до загальних зборів, акціонери Товариства мають можливість ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного. Ознайомлення з матеріалами від­бувається від дати надіслання акціонерам даного повідомлення до 15 листопада 2015 року (включно) з понеділка по п'ятницю, з 09.00 год. до 17.00 год. (обідня перерва з 13.00 год. до 14.00 год.) за адресою: Україна, 14000, м.Чернігів, вул.Преображенська, 2, каб. 2, ПАТ «АСВІО БАНК». Відповідальна за ознайомлення з матеріалами зборів особа - Ключник Юлія Миколаївна - Керівник Департаменту інвестиційного бізнесу ПАТ «АСВІО БАНК».
16 листопада 2015 року ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного відбува­ється у місці проведення реєстрації для участі у загальних зборах та у місці проведення загальних зборів акціонерів.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний позачергових загальних зборів акціонерів):
1. Обрання лічильної комісії, затвердження її складу, прийняття рі­шення про припинення повноважень лічильної комісії.
2. Прийняття рішення з питань порядку (регламенту) проведення загальних зборів акціонерів.
3. Обрання секретаря загальних зборів акціонерів.
4. Прийняття рішення про внесення змін до Статуту Товариства шляхом викладення Статуту в новій редакції.
5. Прийняття рішення про дострокове припинення повноважень Ревізійної комісії.
6. Ліквідація Ревізійної комісії та припинення дії Положення про Ревізійну комісію ПАТ «АСВІО БАНК».
7. Прийняття рішення про дострокове припинення повноважень Голо­ви та членів Спостережної ради Товариства.
8. Обрання членів Спостережної ради Товариства.
9. Обрання Голови Спостережної ради Товариства з числа обраних членів Спостережної ради.
10. Затвердження умов цивільно-правових договорів або трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з обраними членами Спо­стережної ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, об­рання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Спостережної ради.
телефони для довідок: (044) 205-43-45, (0462) 616-027
ПАТ «АСВІО БАНК»
Примітка
Звертаємо увагу акціонерів, що у відповідності до пункту 10 Розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про депозитар­ну систему України», власник цінних паперів, які були дематеріалізовані, зобов'язаний звернутися до обраної емітентом депозитарної установи та укласти з нею договір про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені або здійснити переказ прав на цінні папери на свій рахунок в цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі.
У разі якщо власник цінних паперів протягом одного року з дня на­брання чинності Законом України «Про депозитарну систему України» (дата набрання чинності законом - 12.10.2013 р.) не уклав з обраною емітентом депозитарною установою договору про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені або не здійснив переказ належних йому прав на цінні папери на свій рахунок у цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі, цінні папери такого власника (які дають право на участь в органах емітента) не враховуються при визначенні кворуму та при голосуванні в органах емітента.
Обмеження щодо врахування цінних паперів при визначенні кворуму та при голосуванні в органах емітента встановлюються депозитарною установою в системі депозитарного обліку.
Скасування таких обмежень здійснюється депозитарною установою протягом одного робочого дня після укладення власником цінних папе­рів з депозитарною установою договору про обслуговування рахунка в цінних паперах.