Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Фортуна-банк" , код за ЄДРПОУ 26254732
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 188 від 09.10.2015, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 17.11.2015
Місце проведення: м. Київ, вул. Боричів Тік, 35-В, 3-й поверх, кімната 308

До уваги акціонерів АТ «ФОРТУНА-БАНК»
Шановні акціонери!
Спостережна рада ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА
«ФОРТУНА-БАНК» повідомляє, що річні загальні збори акціонерів
банку відбудуться 17 листопада 2015 року о 1400 годині за адресою:
м. Київ, вул. Боричів Тік, 35-В, 3-й поверх, кімната 308.
Реєстрація акціонерів буде проводитися з 13:15 до 13:45
за місцем проведення загальних зборів акціонерів.
Право на участь в зборах мають особи, що включені в перелік
акціонерів банку станом на 24 годину 11 листопада 2015 року.
Порядок денний:
1. Прийняття рішення з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів АТ «Фортуна-банк». Обрання секретаря загальних зборів акціонерів та лічильної комісії, затвердження її складу.
2.  Про збільшення статутного капіталу АТ «Фортуна-банк» шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
3. Про приватне розміщення акцій АТ «Фортуна-банк». Затвердження рішення про приватне розміщення акцій і переліку осіб, які є учасниками такого розміщення.
4.  Про визначення уповноваженого органу на проведення дій щодо збільшення статутного капіталу АТ «Фортуна-банк» за рахунок додатко­вих внесків, а саме: залучення до розміщення андеррайтера; внесення змін до проспекту емісії акцій; прийняття рішення про дострокове за­кінчення укладення договорів з першими власниками у процесі при­ватного розміщення акцій (у разі якщо на запланований обсяг акцій укладено договори з першими власниками та акції повністю оплачено); затвердження результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій; затвердження результатів при-
ватного розміщення акцій; затвердження звіту про результати приватного розміщення акцій; прийняття рішення про відмову від розміщення акцій; повернення внесків, внесених в оплату за акції, у разі незатвердження у встановлені законодавством строки результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій органом емітента, уповноваженим приймати таке рішення, або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій; письмового повідомлення кожного акціонера, який має переважне право на придбання розміщу­ваних Банком акцій, про можливість реалізації такого права та опублі­кування повідомлення про це в офіційному друкованому органі.
5. Про визначення уповноважених осіб на проведення дій щодо збільшення статутного капіталу АТ «Фортуна-банк» за рахунок додатко­вих внесків, а саме: яким надаються повноваження проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на при­дбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення; прово­дити дії щодо забезпечення укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій; проводити дії щодо здійснення обов’язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу Банком належних їм акцій.
З матеріалами з питань порядку денного зборів акціонери банку можуть ознайомитися в робочі дні, в робочий час (з 900 до 1800) за місцезнаходженням АТ «Фортуна-банк»: м. Київ, вул. Боричів Тік, 35-В, 2-й поверх, кімната 201.
Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з докумен­тами – заступник Голови Правління АТ «Фортуна-банк» Стецюра В.А. Телефони для довідок: (044) 537-61-32
Для участі в Загальних зборах акціонерам необхідно мати доку­менти, що засвідчують особу, представникам акціонерів – додатково довіреність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства.
СпостережнарадаАТ«ФОРТУНА-БАНК»