Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Старт", код за ЄДРПОУ 14309818
Адреса: місто Київ, бульвар Івана Лепсе, будинок 8
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 190 від 13.10.2015, № сторінки 5

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 14.11.2015
Місце проведення: місто Київ, бульвар Івана Лепсе, будинок 8, І поверх

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТАРТ»
(надалі по тексту Товариство), місцезнаходження якого: місто Київ, бульвар Івана Лепсе, будинок 8, повідомляє про проведення позачер­гових загальних зборів акціонерів, що відбудуться 14 листопада 2015 року об 11.00 годині за адресою: місто Київ, бульвар Івана Лепсе, бу­динок 8, І поверх, конференцзала. Реєстрація акціонерів (їх представ­ників) буде здійснюватись в день проведення позачергових загальних зборів за адресою їх проведення з 10.00 до 10.50. Дата складення пе­реліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах 10 листопада 2015 року. Для участі у позачергових загальних зборах акціонеру необхідно мати документ, що посвідчує особу акціоне­ра, представнику акціонера - довіреність на участь у загальних зборах та документ, що посвідчує особу представника
Порядок денний загальних зборів:
1. Обрання лічильної комісії позачергових загальних зборів акціонерів.
2. Про припинення повноважень Наглядової ради Товариства
3. Про обрання Наглядової ради Товариства.
4. Про затвердження умов цивільно-правових договорів, що уклада­тимуться з членами Наглядової ради Товариства.
5. Про обрання особи, яка від мені Товариства повноваджується на підписання умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства.
6. Про припинення повноважень Ревізійної комісії Товариства.
7. Про обрання Ревізійної комісії Товариства.
Пропозиції від акціонерів щодо внесення змін до порядку денного позачергових загальних зборів будуть прийматись не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів, а щодо кандидатів в органи Товариства не пізніше 7 днів до дати проведення загальних зборів, у робочі дні з 10.00 до 16.00 за адресою: місто Київ, бульвар Івана Лепсе, 8, 1 поверх, кабінет Директора.
Ознайомлення акціонерів з матеріалами до порядку денного поза­чергових загальних зборів акціонерів, буде здійснюватись, починаючи з 14 жовтня 2015 року у робочі дні з 10.00 до 16.00 за адресою: місто Київ, бульвар Івана Лепсе, 8, 1 поверх, кабінет Директора. Особою відповідальною за ознайомлення акціонерів з матеріалами стосовно порядку денного позачергових загальних зборів акціонерів є Директор Товариства Войчуліс Анатолій Георгійович (телефон для довідок: 044­408-65-77).
Титульний аркуш Повідомлення (Повідомлення про інформацію) Підтверджую ідентичність електронної та паперової форм інформації, що подається до Комісії, та достовірність інформації, наданої для роз­криття в загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії.
Директор Кобзар Петро Михайлович 09.10.2015