Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне Акціонерне Товариство "КРЕДОБАНК", код за ЄДРПОУ 09807862
Адреса: 79026, м. Львів, вул. Сахарова, 78
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 198 від 26.10.2015, № сторінки 3

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 03.11.2015
Місце проведення: м. Львів, вул. Княгині Ольги, 116, конференц-зал готелю «Супутник»

ПОВІДОМЛЕННЯ
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КРЕДОБАНК»
Публічне Акціонерне Товариство «КРЕДОБАНК»,що знаходить­ся за адресою: 79026, м. Львів, вул. Сахарова, 78, повідомляє, що позачергові Загальні збори акціонерів, скликані Спостережною радою ПАТ «КРЕДОБАНК», відбудуться 3листопада 2015 року о 8 год. 00 хв. (за київським часом) за адресою: м. Львів, вул. Княгині Ольги, 116, конференц-зал готелю «Супутник».
Повідомлення про скликання позачергових Загальних зборів ПАТ «КРЕДОБАНК» буде опубліковано в офіційному друкованому виданні Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку – Газета «Бюлетень. Цінні папери України».
Перелік акціонерів, які мають право на участь у позачергових Загальних зборах, буде складено на 24 годину 28.10.2015р.
Реєстрація акціонерів для участі у позачергових Загальних зборах, що здійснюватиметься Реєстраційною комісією, від­будеться 3листопада 2015р., початок реєстрації о 6 год. 50 хв. (за київським часом), закінчення реєстрації о 7 год. 50 хв. (за київським часом) по місцю проведення позачергових загальних зборів.
Акціонер (його представник, уповноважена особа) повинен представити реєстраційній комісії документи, які ідентифікують особу акціонера (його представника), а у разі участі представника акціонера – також документів, що підтверджують повноваження представника на участь у позачергових Загальних зборах, зо­крема:
а)  для акціонера фізичної особи – документ, який посвідчує особу (паспорт);
б)  для представника акціонера фізичної особи – документ, який посвідчує особу представника (паспорт) та документ, що підтверджує повноваження представника (довіреність посвідчена у порядку, встановленому чинним законодавством).
в)  для представника юридичної особи – документ, який посвід­чує особу представника (паспорт) та документи, що підтверджу­ють його повноваження, зокрема: довіреність, наказ або рішення про призначення на посаду (для представників, що мають право діяти без довіреності).
Відсутність таких документів є підставою відмови акціонеру в реєстрації.
Спостережною Радою затверджений наступний порядок денний позачергових Загальних зборів акціонерів, що включає Перелік питань, що виносяться на голосування:
1  Затвердження кількісного складу і обрання лічильної комісії.
2  Скасування рішень позачергових Загальних зборів акціонерів від 21.09.2015р.
3  Прийняття рішення про збільшення статутного капіталу ПАТ «КРЕДОБАНК» шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
4  Затвердження рішення про приватне розміщення акцій ПАТ «КРЕДОБАНК» та визначення переліку осіб, які є учасниками такого розміщення.
5  Прийняття рішення про визначення уповноваженого органу ПАТ «КРЕДОБАНК», якому надаються повноваження щодо:
- внесення змін до проспекту емісії акцій;
-  прийняття рішення про дострокове закінчення укладення до­говорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій (у разі якщо на запланований обсяг акцій укладено договори з першими власниками та акції повністю оплачено);
-  затвердження результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій;
-  затвердження результатів приватного розміщення акцій;
- затвердження звіту про результати приватного розміщення акцій;
-  прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
-  повернення внесків, внесених в оплату за акції, у разі не-затвердження у встановлені законодавством строки результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій органом ПАТ «КРЕДОБАНК», уповноваженим приймати таке рішення, або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
-  письмового повідомлення кожного акціонера, який має пере­важне право на придбання розміщуваних ПАТ «КРЕДОБАНК» акцій, про можливість реалізації такого права та опублікування повідомлення про це в офіційному друкованому органі.
6 Прийняття рішення про визначення уповноважених осіб ПАТ «КРЕДОБАНК», яким надаються повноваження:
-  проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких при­йнято рішення про розміщення;
-  проводити дії щодо забезпечення укладення договорів з пер­шими власниками у процесі приватного розміщення акцій;
Звертаємо увагу акціонерів, що збільшення статутного капіталу ПАТ «КРЕДОБАНК» за відповідними рішеннями цих позачергових Загальних зборів здійснюватиметься за спрощеною процедурою у відповідності до вимог Закону України «Про заходи, спрямо­вані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків» від 28.12.2014р. №78-VIII, під час якої не будуть застосовуватися деякі положення законодавства, зокрема й положення законо­давства щодо обов’язкового викупу акцій на вимогу акціонерів не застосовуються.
Від дати надіслання повідомлення про проведення позачер­гових Загальних зборів акціонери ПАТ «КРЕДОБАНК» можуть ознайомитися з проектами рішень позачергових Загальних зборів ПАТ «КРЕДОБАНК». Документи, необхідні для прийняття рішень з питань порядку денного також надаватимуться акціонерам для ознайомлення. Акціонери банку мають можливість ознайомитися з проектами рішень і вищезазначеними документами за місцезнахо­дженням банку, за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 78, каб. 109, Департамент казначейства, з 10-ої до 16-ої години (за київським часом) кожного робочого дня (обідня перерва з 13-ої до 14-ої години за київським часом). Проекти рішень та вищезазначені документи, в день проведення позачергових Загальних зборів, бу­дуть доступні акціонерам також у місці проведення позачергових Загальних зборів – з 7-ої години (за київським часом).
Посадовою особою банку, відповідальною за порядок озна­йомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного є Голова Правління ПАТ «КРЕ-ДОБАНК».
Додаткову інформацію Акціонери ПАТ «КРЕДОБАНК» можуть отримати за номером телефону: (032) 297 23 15.