Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "БАНК "КЛІРИНГОВИЙ ДІМ", код за ЄДРПОУ 21665382
Адреса: 04070, м. Київ, вулиця Борисоглібська, б. 5 літера А
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 203 від 27.10.2015, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 27.11.2015
Місце проведення: 04070, м. Київ, вулиця Борисоглібська, б. 5 літера А

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» (далі - Банк), місцезнаходження: 04070, м. Київ, вулиця Борисоглібська, б. 5 літера А. Шановні акціонери ! Повідомляємо, що 27 листопада 2015 року відбудуться позачергові Загальні збори акціонерів Банку (далі - Загальні збори) у приміщені Банку за адресою: м. Київ, вулиця Борисоглібська, б.5 літера А., конференц-зал, 4-й поверх.
Початок зборів о 14.00 годині.
Початок реєстрації о 13.00 годині, закінчення реєстрації о 13.50 годині Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у За­гальних Зборах 23.11.2015р.
Порядок денний загальних зборів
1. Затвердження складу лічильної комісії позачергових загальних збо­рів акціонерів Банку;
2. Обрання голови та секретаря позачергових загальних зборів акціо­нерів Банку;
3. Затвердження регламенту позачергових загальних зборів акціонерів Банку;
4. Збільшення статутного капіталу Банку шляхом приватного розмі­щення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додат­кових внесків;
5. Затвердження рішення про приватне розміщення акцій Банку та ви­значення переліку осіб, які є учасниками такого розміщення;
6. Визначення уповноваженого органу на проведення дій щодо збіль­шення статутного капіталу Банку за рахунок додаткових внесків;
7. Визначення уповноважених осіб на проведення дій щодо збільшен­ня статутного капіталу Банку за рахунок додаткових внесків;
8. Припинення повноважень членів Ревізійної комісії Банку.
9. Про припинення повноважень Голови та членів Наглядової ради Банку.
10. Про обрання Голови та членів Наглядової ради Банку, затверджен­ня умов цивільно-правових або трудових договорів, що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповно­важується на підписання договорів з членами Наглядової ради.
Для участі в Загальних зборах акціонерам необхідно мати докумен­ти, що засвідчують особу, представникам акціонерів - додатково доку­менти, що посвідчують їх право на участь у позачергових Загальних зборах акціонерів Банку, оформлені відповідно до вимог чинного зако­нодавства.
З матеріалами порядку денного у робочі дні та робочий час (з 9 до 18 го­дини) акціонери можуть ознайомитись за адресою: м. Київ, вул.Борисогліб-ська б. 5 літера А., оф. 213. Телефон для довідок: (044) 593-10-36.
У день проведення позачергових Загальних зборів акціонери Бан­ку можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, в місці проведення Загальних збо­рів, а саме: м.Київ, вул.Борисоглібська, б. 5 літера А, конференц-зал, 4-й поверх.
Пропозиції акціонерів щодо порядку денного приймаються у письмовій формі в порядку, визначеному чинним законодавством за місцезнахо­дженням Банку: м.Київ, вул.Борисоглібська, б. 5 літера А.
Посадові особи Банку, відповідальні за порядок ознайомлення акціо­нерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного - начальник Управління депозитарної діяльності - Метелиця Т.О.
Довідки за телефонами: (044) 593-10-36
Наглядова рада АБ »КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»