Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КЛАСИКБАНК", код за ЄДРПОУ 23926846
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 209 від 04.11.2015, № сторінки 1

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 10.12.2015
Місце проведення: 49000, Україна, місто Дніпропетровськ, вулиця Комсомольська, будинок 62, нежитлове приміщення №17, приміщення головного офісу Банку

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення позачергових загальних зборів акціонерів
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КЛАСИКБАНК»
Повідомляємо, що 10 грудня 2015 р. о 14.00 годині відбудуться поза­чергові загальні збори акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИ­СТВА «КЛАСИКБАНК» з наступним порядком денним:
1. Обрання голови та секретаря Загальних зборів акціонерів ПАТ «КЛАСИК­БАНК», встановлення кількісного складу та обрання членів лічильної комісії.
2.  Встановлення порядку проведення Загальних зборів акціонерів.
3.   Про збільшення розміру статутного капіталу ПАТ «КЛАСИКБАНК» шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
4.  Про приватне розміщення акцій ПАТ «КЛАСИКБАНК» та визначення переліку осіб, які є учасниками такого розміщення.
5.  Про визначення уповноваженого органу ПАТ «КЛАСИКБАНК», якому надаються повноваження щодо прийняття рішення та вчинення дій, пов'язаних з приватним розміщенням акцій ПАТ «КЛАСИКБАНК».
6.  Про визначення уповноважених осіб ПАТ «КЛАСИКБАНК», яким на­даються повноваження щодо вчинення дій, пов'язаних з приватним розмі-
щенням акцій ПАТ «КЛАСИКБАНК».
Збори відбудуться за адресою: 49000, Україна, місто Дніпропетровськ, вулиця Комсомольська, будинок 62, нежитлове приміщення №17, примі­щення головного офісу Банку.
Реєстрація акціонерів буде проводитись 10 грудня 2015 р. з 13-00 до 13-45 години, за місцем проведення загальних зборів.
Дата складення переліку акціонерів, які мають бути повідомлені про проведення загальних зборів — 04 листопада 2015 р.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загаль­них зборах — станом на 24 годину 04 грудня 2015 р.
Акціонерам при собі мати документ, що посвідчує особу. Уповноваже­ним представникам акціонерів необхідно мати довіреність, оформлену від­повідно до чинного законодавства, та документ, що посвідчує особу.
Акціонери можуть ознайомиться з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, а також з проектами рішень з питань порядку денного у Заступника Голови Правління — Відповідального працівника за здій­снення фінансового моніторингу Потапова Сергія Олександровича у робочі дні, робочий час та в день проведення загальних зборів у місці їх проведення за адресою: 49000, Україна, місто Дніпропетровськ, вулиця Комсомольська, буди­нок 62, нежитлове приміщення №17, приміщення головного офісу Банку.
Спостережна рада ПАТ «КЛАСИКБАНК»