Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Страхова компанія "ПЗУ Україна", код за ЄДРПОУ 20782312
Адреса: м. Київ, вул. Дегтярівська, 62
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 207 від 06.11.2015, № сторінки 5

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 07.12.2015
Місце проведення: м. Київ, вул. Дегтярівська, 62

Повідомлення про скликання позачергових Загальних Зборів Акціонерів У відповідності до Рішення Наглядової Ради 16/2015 від 29.10.2015
р. Наглядова Рада ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО
ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ПЗУ УКРАЇНА», яке знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 62 (надалі - «Товариство»), повідомляє про проведення позачергових За­гальних Зборів Акціонерів Товариства, які відбудуться 07 грудня 2015 року о 16-00 год. на третьому поверсі офісного приміщення ПрАТ СК «ПЗУ Україна» у великому залі для переговорів за адресою: м. Київ, вул. Дег­тярівська, 62. Початок реєстрації акціонерів та їх представників 07 грудня 2015 року о 15-00 год, закінчення реєстрації акціонерів та їх представників 07 грудня 2015 року о 15-30 год. Перелік акціонерів, які мають право на участь у позачергових Загальних Зборах акціонерів ПрАТ СК «ПЗУ Україна», складається станом на 01 грудня 2015 року (станом на 24.00). Порядок денний (перелік питань, що виносяться на голосування):
1. Про обрання лічильної комісії.
2. Про обрання Голови та секретаря позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства.
3. Про обрання члена Наглядової ради Товариства.
4. Про затвердження умов цивільно-правового договору, що уклада­тиметься з членом Наглядової ради Товариства, встановлення розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з членом Наглядової ради Товариства.
Для участі в позачергових Загальних Зборах Акціонерів при собі необхідно мати наступні документи:
Акціонерам-фізичним особам - паспорт або документ, що посвідчує особу.
Представникам акціонерів-фізичних осіб - паспорт або документ, що посвідчує особу та довіреність, посвідчена нотаріально. Представникам акціонерів-юридичних осіб:
а) резидентам - паспорт або документ, що посвідчує особу пред­ставника; довіреність, підписана керівником та засвідчена печаткою юридичної особи; копія свідоцтва про державну реєстрацію, засвідче­на нотаріально; копія довідки органу статистки про присвоєння коду ЄДРПОУ, засвідчена нотаріально; витяг з Статуту щодо повноважень керівника юридичної особи, засвідчений керівником юридичної особи; копія документу (протокол, наказ) про призначення керівника юридичної особи, засвідчена печаткою юридичної особи;
б) нерезидентам - витяг із торговельного, банківського чи судового реєстру або довіреність, підписана керівником та засвідчена печаткою юридичної особи-нерезидента, які повинні бути засвідчені згідно із за­конодавством країни його видачі, перекладені українською мовою та легалізовані у консульській установі України або засвідчені у посольстві відповідної держави в Україні та легалізовані в МЗС, якщо міжнарод­ними договорами, у яких бере участь Україна, не передбачено інше; паспорт або документ, що посвідчує особу.
Від дати надіслання повідомлення про проведення позачергових Загальних Зборів до дати проведення позачергових Загальних Зборів Акціонерів, Товариство надає акціонерам право ознайомитись з мате­ріалами та документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного позачергових Загальних Зборів Акціонерів Товариства. Акціонери можуть ознайомитися з вищевказаними матеріалами та до­кументами на третьому поверсі офісного приміщення ПрАТ СК «ПЗУ Україна» у великому залі для переговорів за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 62, починаючи з 06 листопада 2015 року щоденно (крім суботи та неділі) з 10:00 год. до 16:00 год. (обідня перерва з 13:00 год. до 14:00 год.), а в день проведення позачергових Загальних Зборів Акціонерів Товариства - також у місці їх проведення. Відповідальною особою за порядок ознайомлення акціонерів із зазначеними докумен­тами є Голова Правління Товариства - Шишко Мачей.
З питань порядку денного та організаційних питань проведення по­зачергових Загальних Зборів Акціонерів звертатись до Зубача Василя Леонідовича за тел/факс: (044) 238-62-38 або за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 62.
Голова Наглядової ради ПрАТ СК «ПЗУ Україна» Рафал Гоодзіцький