Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Селексплемцентр", код за ЄДРПОУ 19324588
Адреса: 81632, Львівська область, Миколаївський район, село Дроговиж,вулиця Ів.Франка, будинок 1а
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 208 від 09.11.2015, № сторінки 5

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 14.12.2015
Місце проведення: Львівська область,Миколаївський район, село Дроговиж, вулиця Ів.Франка, будинок 1а(адмінкорпус, 2-й поверх, кабінет генерального директора).

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СЕЛЕКСПЛЕМЦЕНТР»
(адреса: 81632, Львівська область, Миколаївський район, село Дроговиж,
вулиця Ів.Франка, будинок 1а, код ЄДРПОУ 19324588)
повідомляє про те, що позачергові загальні збори акціонерів
відбудуться 14 грудня 2015 року за адресою: Львівська область,
Миколаївський район, село Дроговиж, вулиця Ів.Франка, будинок 1а
(адмінкорпус, 2-й поверх, кабінет генерального директора).
Початок зборів об 12.00 год. Реєстрація акціонерів для участі у
загальних зборах буде здійснюватися 14 грудня 2015 року з 11.00 год.
до 11.50 год. за місцем проведення загальних зборів акціонерів.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь
у загальних зборах: 24.00 год. 08 грудня 2015 року.
Порядок денний зборів:
1.  Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів.
2.  Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів.
3.  Прийняття рішення щодо порядку проведення загальних зборів акціонерів, затвердження регламенту.
4.  Звіт Генерального директора Товариства про результати фінан­сово-господарської діяльності за 2014 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
5.  Звіт Наглядової ради Товариства про роботу за 2014 рік та при­йняття рішення за наслідками розгляду звіту.
6.  Звіт Ревізора Товариства про роботу за 2014 рік. Затвердження висновку Ревізора.
7.  Затвердження річної фінансової звітності Товариства за 2014 рік.
8.  Про розподіл прибутків Товариства (покриття збитків) за підсум­ками роботи в 2014 році.
9.  Про реорганізацію Приватного акціонерного товариства «Селек-сплемцентр» шляхом його перетворення в товариство з обмеженою відповідальністю «Селексплемцентр».
10.  Про порядок і умови здійснення реорганізації Приватного акціо­нерного товариства «Селексплемцентр» шляхом перетворення в това­риство з обмеженою відповідальністю «Селексплемцентр».
11.  Про обрання комісії з припинення Приватного акціонерного то­вариства «Селексплемцентр», визначення її повноважень та порядку роботи.
12.  Про дострокове припинення повноважень посадових осіб органів управління Приватного акціонерного товариства «Селексплемцентр» у зв’язку із реорганізацією товариства.
13.  Про порядок та умови обміну акцій Приватного акціонерного товариства «Селексплемцентр» на письмові зобов’язання про видачу відповідної кількості часток.
14. Про оцінку та умови викупу акцій у акціонерів Приватного акціо­нерного товариства «Селексплемцентр».
15. Про розгляд вимог кредиторів у зв’язку із реорганізацією Приват­ного акціонерного товариства «Селексплемцентр» шляхом перетворення в товариство з обмеженою відповідальністю «Селексплемцентр».
З матеріалами, що пов’язані з порядком денним зборів, акціонери можуть ознайомитись у робочі дні з 11.00 год. до 13.00 год. за адре­сою: Львівська область, Миколаївський район, село Дроговиж, вулиця Ів.Франка, будинок 1а (адмінкорпус, 2-й поверх, кабінет генерального директора, відповідальна особа за роботу з акціонерами – Седіло Валентина Василівна), а в день проведення зборів – у місці їх про­ведення до моменту закінчення реєстрації акціонерів для участі у за­гальних зборах. Акціонери мають право вносити пропозиції до порядку денного загальних зборів шляхом їх надсилання в письмовому вигляді на адресу товариства: 81632, Львівська область, Миколаївський район, село Дроговиж, вулиця Ів.Франка, будинок 1а. Для участі у зборах ак­ціонерам необхідно мати при собі паспорт, а для уповноважених осіб (представників) акціонерів – паспорт та довіреність, засвідчену відповід­но з вимогами чинного законодавства України.
Довідки за телефонами: (03241) 5-11-93
Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства (тис. грн.)


Найменування показника

Період

звітний

попередній

Усього активів

192.7

190.8

Основні засоби

172.2

160.9

Довгострокові фінансові інвестиції

0

0

Запаси

5

8.3

Сумарна дебіторська заборгованість

7.9

16.6

Грошові кошти та їх еквіваленти

7.6

5

Нерозподілений прибуток

-97.4

-137.9

Власний капітал

101.1

60.2

Статутний капітал

42.7

42.7

Довгострокові зобов’язання

0

0

Поточні зобов’язання

91.6

130.6

Чистий прибуток (збиток)

-40.5

-49.6

Середньорічна кількість акцій (шт.)

170920

170920

Кількість власних акцій, викуплених про­тягом періоду (шт.)

0

0

Загальна сума коштів, витрачених на ви­куп власних акцій протягом періоду

0

0

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)

16

23

Проект плану реорганізації Приватного акціонерного товариства
«Селексплемцентр» шляхом перетворення у товариство
з обмеженою відповідальністю «Селексплемцентр»
1.  Приватне акціонерне товариство «Селексплемцентр» (скорочене найменування ПрАТ «Селексплемцентр», код ЄДРПОУ 01267656, юри­дична адреса: 81632, Львівська область, Миколаївський район, село Дроговиж, вулиця Ів.Франка, будинок 1а) реорганізовується шляхом перетворення у товариство з обмеженою відповідальністю «Селексплем-центр», яке буде знаходитись за адресою: 81632, Львівська область, Миколаївський район, село Дроговиж, вулиця Ів.Франка, будинок 1а.
2.  Обмін акцій на частки товариства правонаступника відбувати­меться з дотриманням вимог чинного законодавства у співвідношенні одна проста іменна акція номіналом 0,25 грн. дорівнює одній частці у товаристві-правонаступнику номіналом 0,25 грн.
3.  Сума можливих грошових виплат акціонерам, які заперечувати­муть проти реорганізації визначатиметься згідно з вимогами чинного законодавства про акціонерні товариства та цінні папери.
4. Органи управління товариства-правонаступника обиратимуться на установчих зборах такого товариства.
5.  Етапи реорганізації:


№ п/п етапу

Найменування етапу

1.

Проведення загальних зборів щодо реорганізації шля­хом перетворення

2.

Здійснення комісією з припинення всіх необхідних заходів, передбачених чинним законодавством, у зв’язку із прийняттям рішення про реорганізацію шляхом пере­творення

3.

Обмін акцій на письмові зобов’язання про ви­дачу відповідної кількості часток в товаристві-правонаступнику

4.

Проведення загальних зборів акціонерів щодо затвер­дження передавального акту (балансу)

5.

Проведення установчих зборів засновників товариства правонаступника

6.

Державна реєстрація товариства правонаступника та державна реєстрація припинення ПрАТ

7.

Виготовлення печаток та штампів товариства правона­ступника, іншої необхідної дозвільної документації

8.

Здійснення інших необхідних заходів, пов’язаних із реорганізацією шляхом перетворення у товариство з обмеженою відповідальністю

ПОЯСНЕННЯ ДО ПЛАНУ РЕОРГАНІЗАЦІЇ Акціонерне товариство на сьогоднішній день є, фактично, найсклад­нішою організаційно-правовою формою юридичної особи, яка потребує значних затрат (як матеріальних так і людських) на його функціону­вання. Це пов’язано з тим, що після прийняття та вступу в дію в 2011 році згаданого Закону України «Про акціонерні товариства», ряду інших законів та підзаконних нормативно-правових актів в Україні почали діяти нові правила діяльності акціонерних товариств. Зокрема, змінено типи акціонерних товариств, запроваджено нові обов’язкові вимоги щодо діяльності акціонерних товариств, які тягнуть за собою значні видат­ки на утримання акціонерного товариства (які становлять від 15 тис. грн на рік). Крім цього, підвищено розміри санкцій за правопорушення на ринку цінних паперів, які часом сягають 170 000 грн. Хоча самі по собі правопорушення на ринку цінних паперів в певних випадках є аб­сурдними та нелогічними. Тобто, законодавець, намагаючись створити нормативну базу для нормального функціонування цивілізованого ринку цінних паперів, зарегулював діяльність акціонерних товариств настільки, що досягнуто прямо протилежного результату. На сьогоднішній день ринок цінних паперів України обмежується декількома великими підпри­ємствами, акції яких перебувають в обігу на біржах. Всі інші акціонерні товариства не виконують свого основного призначення як організаційно-правова форма: залучення інвестора, оскільки інвестори не здійснюють інвестиції в Україні і з інших, всім відомих причин.
У зв’язку із викладеним, наглядова рада прийняла рішення про про­ведення загальних зборів акціонерів до порядку денного яких включити питання про зміну організаційно-правової форми з акціонерного това­риства на товариство з обмеженою відповідальністю. Прийняття по­зитивного рішення акціонерами з даного питання дозволить товариству економити значні кошти, які витрачались на отримання акціонерного товариства як організаційно-правової форми, а також здійснювати більш ефективне управління товариством-правонаступником, що в умовах сучасного ринку є вкрай важливим для прибуткового функціонування бізнесу.
5