Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРАЇНСЬКА СТРАХОВА КОМПАНIЯ "ГАРАНТ-ЛАЙФ", код за ЄДРПОУ 31025837
Адреса: м. Київ, вул. Червоноармійська, 15/2
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 215 від 12.11.2015, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 30.11.2015
Місце проведення: м. Київ, вул. Червоно-армійська, 15/2

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКА СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ГАРАНТ ЛАЙФ»
ШАНОВНІ АКціОНЕРи!
публічне акціонерне товариство «українська страхова
КОмПАНія «ГАРАНТ ЛАйф» (надалі — Товариство), код ЄДРПОУ 31025837, місцезнаходження якого м. Київ, вул. Червоноармійська, 15/2, повідомляє про скликання позачергових Загальних зборів акціонерів Това­риства за рішенням Наглядової Ради Товариства від 02.11.2015 року, які відбудуться 30.11.2015 р. об 11:00 за адресою: м. Київ, вул. Червоно-армійська, 15/2, з наступним порядком денним (переліком питань, що виносяться на голосування):
1. Обрання членів лічильної комісії.
2. Затвердження регламенту роботи позачергових Загальних зборів ак­ціонерів Товариства.
3. Зміна місцезнаходження Товариства.
4. Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом викладен­ня його у новій редакції та затвердження нової редакції Статуту Товариства.
5. Припинення повноважень Члена ревізійної комісії Товариства.
6. Обрання Ревізора Товариства.
7. Затвердження умов цивільно-правового договору з Ревізором, вста­новлення розміру його винагороди та обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правового договору з Ревізором.
8. Визначення уповноваженої особи на підписання нової редакції Стату­ту Товариства та на здійснення дій з державної реєстрації Статуту.
Акціонери (їх представники) реєструються для участі у позачергових Загальних зборах акціонерів за місцем їх проведення: початок реєстра­ції — 10:00; закінчення реєстрації — 10:45.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у поза­чергових Загальних зборах акціонерів — 24.11.2015 року.
Для реєстрації акціонера (його представника) для участі у позачергових Загальних зборах акціонерів Товариства необхідно надати:
- акціонеру — документ, що посвідчує особу (паспорт);
- представнику (довіреній особі) — документ, що посвідчує особу (пас­порт) та довіреність для участі у позачергових Загальних зборах акціоне­рів, оформлену згідно законодавства України; для керівників юридичних осіб — документ, що посвідчує особу (паспорт), документ про призначення на посаду та оригінал виписки зі статуту акціонера — юридичної особи, у якій визначені повноваження керівника або нотаріальна копія статуту акці­онера — юридичної особи.
Порядок ознайомлення акціонерів (їх представників) з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до позачергових За­гальних зборів акціонерів: з документами, необхідними для прийняття рі­шень з питань порядку денного, акціонери (їх представники) можуть озна­йомитися за місцемзнаходженняТовариства: м.Київ,вул.Червоноармійська, 15/2 до дати скликання позачергових Загальних зборів акціонерів в робочі дні: понеділок — п'ятниця з 9.00 по 17.00.; та в день проведення позачер­гових Загальних зборів акціонерів (м. Київ, вул. Червоноармійська, 15/2. Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з до­кументами — Голова Правління Дубравський Олег Леонідович.
Про бажання ознайомитися з матеріалами прохання повідомляти за­вчасно. Контактна особа Голова Правління Дубравський Олег Леонідович.
Довідки за телефоном: +38 (044) 594-87-07.
Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.
Голова Правління 10.11.2015 р. _ О.Л. дубрав-
ський
М.П.