Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство «Коростенський хлібозавод», код за ЄДРПОУ 00377791
Адреса: Житомирська обл., м. Коростень, вул. Шолом-Алейхема, буд.62
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 218 від 23.11.2015, № сторінки 5

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 25.12.2015
Місце проведення: Житомирська обл., м. Коростень, вул. Шолом-Алейхема, буд.62 (в актовому залі товариства)

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОРОСТЕНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
(Код за ЄДРПОУ 00377791) місцезнаходження Житомирська обл., м. Коростень, вул. Шолом-Алейхема, буд.62 повідомляє про проведення
загальних зборів акціонерів, які відбудуться 25 грудня 2015 року за адресою: Житомирська обл., м. Коростень, вул. Шолом-Алейхема, буд.62 (в актовому залі товариства) Початок загальних зборів о 10.00 хв. Реєстрація учасників загальних зборів буде проводитися з 09.00 до 09.50 хв. 25 грудня 2015 року за місцем проведення загальних зборів. Перелік осіб, які мають право на участь у загальних зборах, складається станом на 24-ту годину 21 грудня 2015 року. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ, ЩО ВИНОСЯТЬСЯ НА ГОЛОСУВАННЯ (ПОРЯДОК ДЕННИЙ):
1. Обрання членів лічильної комісії товариства.
2. Обрання робочих органів, прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів.
3. Внесення та затвердження змін та доповнень до Статуту Това­риства, затвердження нової редакції Статуту Товариства. Визначення уповноваженої особи на підписання Статуту.
4. Внесення та затвердження змін та доповнень до внутрішніх по­ложень Товариства. Затвердження принципів (кодексу) корпоративного управління Товариства.
5. Прийняття рішення про ліквідацію правління товариства.
6. Прийняття рішення про утворення нового виконавчого органу.
7. Прийняття рішення про припинення повноважень (Відкликання) голови та членів наглядової ради товариства.
8. Обрання членів наглядової ради товариства.
9. Затвердження умов цивільно-правових договорів, встановлення розміру винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписан­ня договорів з головою та членами наглядової ради.
Учасникам загальних зборів при собі мати документ, що посвідчує особу, для представників акціонерів -доручення та документ, що по­свідчує особу. Акціонери під час підготовки до загальних зборів можуть ознайомитися з матеріалами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, в робочі дні та час в кабінеті голови прав­ління за місцезнаходженням Товариства на підставі наданого акціоне­ром Товариству письмового запиту. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами: голова правління Іскра М.М. Телефон для довідок: (04142) 4-20-44.