Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Відкрите акціонерне товариство "Пресмаш", код за ЄДРПОУ 13643567
Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Автоливмашівська, 1
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 221 від 21.11.2015, № сторінки 33

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.12.2015
Місце проведення: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, будинок 40, Конференц-зал № 3

До відома акціонерів ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРЕСМАШ"
(місцезнаходження: м. Івано-Франківськ, вул. Автоливмашівська, 1, код за ЄДРПОУ 13643567) Товариство з обмеженою відповідальністю "Україна-Капітал", як акці­онер, що володіє більш як 10% голосів Відкритого акціонерного товариства "Пресмаш", повідомляє про скликання позачергових загальних зборів акці­онерів Відкритого акціонерного товариства "Пресмаш" (надалі - Товарис­тво), які відбудуться 24 грудня 2015 р. о 14 годині 00 хвилин за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, будинок 40, Конференц-зал № 3.
Реєстрація акціонерів та їх представників буде проводитись 24 грудня 2015 р. з 13 години 00 хвилин до 13 години 45 хвилин за місцем проведен­ня зборів.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.  Обрання голови та секретаря позачергових загальних зборів акціоне­рів.
2.  Обрання членів лічильної комісії.
3.  Затвердження регламенту проведення позачергових загальних збо­рів акціонерів.
4.  Про зміну найменування Товариства та визначення типу Товариства.
5.  Внесення змін до Статуту Товариства у зв'язку з приведенням Стату­ту у відповідність до вимог Закону України "Про акціонерні товариства". Затвердження Статуту Товариства у новій редакції.
6.  Приведення внутрішніх нормативних документів Товариства (поло­жень про загальні збори, наглядову раду, виконавчий орган та ревізійну ко­місію) у відповідність до вимог Закону України "Про акціонерні товарис-
тва". Затвердження внутрішніх нормативних документів Товариства.
7.  Припинення повноважень Голови та членів Наглядової ради Това­риства.
8.  Обрання членів Наглядової ради.
9. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради.
10.  Відкликання Голови та членів правління Товариства.
11.  Обрання Голови та членів правління Товариства.
12.  Припинення повноважень Голови та членів ревізійної комісії Това­риства.
13.  Обрання членів ревізійної комісії Товариства.
Питання порядку денного відносяться до питань, що виносяться на го­лосування.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у поза­чергових загальних зборах - станом на 24 годину 18.12.2015 р.
Для реєстрації акціонерам необхідно мати при собі паспорт, представ­никам акціонерів паспорт та довіреність, що підтверджує їх повноважен­ня, оформлену у відповідності до вимог чинного законодавства.
З документами, пов'язаними з порядком денним позачергових загаль­них зборів, акціонери можуть ознайомитись особисто за адресою: м. Дніп­ропетровськ, вул. Сімферопольська, буд. 21, офіс 306, в робочі дні з 09-00 до 13-00 години, а в день проведення загальних зборів у місці їх прове­дення.
Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів з документа­ми - директор ТОВ "Україна - Капітал" Лісняк Володимир Федорович.
Телефон для довідок: +38 (056) 770-49-48.
ТОВ "Україна-Капітал"