Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публiчне акцiонерне товариство "Акцiонерний комерцiйний промислово-iнвестицiйний банк", код за ЄДРПОУ 00039002
Адреса: м. Київ, пров. Шевченка, 12
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 223 від 24.11.2015, № сторінки 25

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 10.12.2015
Місце проведення: м. Київ, пров. Шевченка, 12, кімната А 902 (актовий зал), 9 поверх

ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК»
ДО УВАГИ АКЦІОНЕРІВ
Публічного акціонерного товариства
«Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк»
(код за ЄДРПОУ 00039002, м. Київ, пров. Шевченка, 12)
Наглядова Рада Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комер­ційний промислово-інвестиційний банк» повідомляє про скликання в порядку ч. 5 ст. 47 Закону України «Про акціонерні товариства» позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ «Промінвестбанк», які відбудуться 10 грудня 2015 року о 12.00 годині за адресою: м. Київ, пров. Шевченка, 12, кімната А 902 (акто­вий зал), 9 поверх, з повідомленням акціонерів про проведення Загальних зборів та їх порядок денний не пізніше ніж за 15 днів до дати їх проведення, без права акціонерів вносити пропозиції до порядку денного зборів
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у Загальних зборах буде проводитись з 9:30 до 11:30 в день та за місцем проведення Загаль­них зборів.
Право на участь у Загальних зборах мають особи, які включені в перелік акціонерів ПАТ «Промінвестбанк», складений за 3 (три) робочих дні до дня проведення Загальних зборів, тобто станом на 24.00 4 грудня 2015 року. Порядок денний:
1. Про порядок проведення позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ «Промінвестбанк», обрання лічильної комісії та затвердження її складу.
2.  Про збільшення статутного капіталу ПАТ «Промінвестбанк» шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
3.  Про затвердження рішення про приватне розміщення акцій ПАТ «Пром­інвестбанк» та визначення переліку осіб, які є учасниками такого розміщення.
4.  Про визначення уповноваженого органу ПАТ «Промінвестбанк», яко­му надаються повноваження щодо:
- залучення до розміщення андеррайтера;
-  внесення змін до проспекту емісії акцій;
-  прийняття рішення про дострокове закінчення укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій (у разі якщо на запланований обсяг акцій укладено договори з першими власниками та ак­ції повністю оплачено);
- затвердження результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій;
- затвердження результатів приватного розміщення акцій;
- затвердження звіту про результати приватного розміщення акцій;
-  прийняття рішення про відмову від розміщення акцій;
-  повернення внесків, внесених в оплату за акції, у разі незатвердження у встановлені законодавством строки результатів укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій органом емі тента, уповноваженим приймати таке рішення, або у разі прийняття рішен­ня про відмову від розміщення акцій;
- письмового повідомлення кожного акціонера, який має переважне пра­во на придбання розміщуваних акціонерним товариством акцій, про можли­вість реалізації такого права та опублікування повідомлення про це в офі­ційному друкованому органі.
5. Про визначення уповноважених осіб ПАТ «Промінвестбанк», яким на­даються повноваження:
-  проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого пере­важного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення;
-   проводити дії щодо забезпечення укладення договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій;
- проводити дії щодо здійснення обов'язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу акціонерним товариством належних їм акцій.
З матеріалами з питань порядку денного зборів акціонери банку можуть ознайомитися в робочі дні, в робочий час, за місцезнаходженням товари­ства: м. Київ, пров. Шевченка, 12, кім.509 (бюро перепусток— вул. Софіів-ська, 9). Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з докумен­тами — Директор департаменту юридичного супроводу Мороз С.А. Телефони для довідок: (044) 270-51-17, (044) 364-65-41, (044) 364-65-38.
Для участі в Загальних зборах акціонерам необхідно мати докумен­ти, що засвідчують особу, представникам акціонерів — додатково дові­реність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства, пред­ставникам акціонерів-юридичних осіб, які діють від їх імені без довіреності, —додатково до документів, що засвідчують особу, належ­ним чином оформлені документи, що підтверджують їх повноваження.
УВАГА!
Відповідно до вимог Закону України «Про депозитарну систему Украї-
ни», цінні папери власників акцій, які не уклали з обраною емітентом депо­зитарною установою договору про обслуговування рахунку в цінних паперах від власного імені або не здійснили переказ належних їм прав на цінні папери на свій рахунок у цінних паперах, відкритий в іншій депозитар­ній установі, 3 12 ЖОВТНЯ 2014 РОКУ НЕ ВРАХОВУЮТЬСЯ ПРИ ВИЗНА­ЧЕННІ КВОРУМУ ТА ПРИ ГОЛОСУВАННІ В ОРГАНАХ ЕМІТЕНТА.
З метою недопущення застосування зазначених обмежень під час реєстрації акціонерів для участі у позачергових Загальних зборах ак­ціонерів 10 грудня 2015 року, ПАТ «Промінвестбанк» наголошує на не­обхідності укладання акціонерами договорів про обслуговування ра­хунку в цінних паперах з депозитарними установами.
При цьому повідомляємо, що в зв'язку з припиненням провадження ПАТ «Промінвестбанк» професійної діяльності на фондовому ринку — де-позитарноїдіяльностідепозитарноїустанови, Наглядовою Радою ПАТ«Про-мінвестбанк» прийнято рішення про обрання нової депозитарної устано­ви, яка в подальшому буде забезпечувати облік та обслуговування прав на цінні папери акціонерів ПАТ «Промінвестбанк», а саме
Товариство з обмеженою відповідальністю «ІНВІНТУМ»
(код ЄДРПОУ 38511128, ліцензія НКЦПФР на здійснення професійної ді­яльності на фондовому ринку -депозитарної діяльності: депозитарна діяль­ність депозитарної установи — серія АЕ №286840, дата видачі 22.04.2014, строк дії з 08.04.2014 необмежений).
За довідками щодо укладання договору про обслуговування рахунку в цінних паперах з ТОВ «ІНВІНТУМ» звертайтесь за телефоном (044)332-30-34 або на електронну адресу: invintum2@gmail.com
За довідками щодо закриття Вашого рахунку в цінних паперах в ПАТ «Промінвестбанк» прохання звертатися до Департаменту депозитарної діяльності за телефоном: (044) 364-67-77 (вн. 84-20, 84-19, 88-54), електро­нна адреса: lesya.shepel@pib.ua, larisa.kurta@pib.ua, elena.vegera@pib.ua .
Наглядова Рада ПАТ «Промінвестбанк»