Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Страхова компанія "ЕККО", код за ЄДРПОУ 30307718
Адреса: 01034, м. Київ, вул. Прорізна, 4, оф. 23
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 223 від 24.11.2015, № сторінки 26

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 25.12.2015
Місце проведення: 01034, м. Київ, вул. Прорізна, 4, оф. 23

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЕККО»
Шановний акціонер!
Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів
акціонерів
Приватне акціонерне Товариства «Страхова компанія «ЕККО», (надалі -«Товариство»), місцезнаходження Товариства: 01034, м. Київ, вул. Прорізна, 4, оф. 23, відповідно п. 5 ст.47 Закону України «Про акціонерні товариства» повідомляє, що Наглядовою радою Товариства прийнято рішення про про­ведення позачергових загальних зборів акціонерів (надалі - «Загальні збо­ри»), які відбудуться 25 грудня 2015 року за адресою: 01034, м. Київ, вул. Прорізна, 4, оф. 23. Початок проведення зборів о 12 годин 00 хвилин. ПОРЯДОК ДЕННИЙ (перелік питань, що виносяться на голосування):
1.  Про обрання голови та членів лічильної комісії загальних зборів акці­онерів ПрАТ «СК «ЕККО».
2.  Про прийняття рішення з питань порядку проведення загальних збо­рів акціонерів ПрАТ «СК «ЕККО», обрання голови та секретаря позачерго­вих загальних зборів.
3.  Про припинення повноважень діючого складу Наглядової ради Това­риства.
4.  Про обрання Голови та членів Наглядової ради Товариства.
5.  Про відкликання (надання) повноважень посадової особи, яка має право вчиняти дії від імені Товариства без довіреності, у тому числі підпи­сувати договори від імені юридичної особи.
6.  Про припинення повноважень голови та членів Правління Товари­ства.
7.  Про обрання голови та членів Правління Товариства.
8.  Про зміну місцезнаходження Товариства.
9.  Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом викла­дення його у новій редакції та надання повноважень уповноваженій особі Товариства на підписання Статуту в новій редакції.
10.  Про схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися ПрАТ «СК «ЕККО» протягом одного року з дня проведення загальних зборів акціонерів із зазначенням характеру правочинів та їх граничної сукупної вартості.
11.  Про підтвердження правочинів, які вчинялися ПрАТ «СК «ЕККО» до дня проведення загальних зборів акціонерів.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загаль­них зборах - 21 грудня 2015 року (станом на 24 годину).
Реєстрація учасників позачергових загальних зборів акціонерів ПрАТ «Страхова компанія «ЕККО» буде проводитись з 11 години ЗО хвилин до 12 години 00 хвилин 25 грудня 2015 року за місцем проведення поза­чергових загальних Зборів акціонерів.
Для участі в позачергових загальних зборах акціонерів необхідно мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу. Представникам акціонерів необхідно мати довіреність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства, або іншій документ, що підтверджує повноваження представника, паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
Акціонери можуть ознайомитись з документами, необхідними для прий­няття рішення з питань порядку денного позачергових загальних зборів акціо­нерів за місцем знаходження ПрАТ «СК «ЕККО» у робочі дні з 10:00 до 16:00 за адресою: 01034, м. Київ, вул. Прорізна, 4, оф. 23. Вдень проведення поза­чергових загальних зборів акціонерів - також у місці їх проведення. Особа відповідальна за ознайомлення акціонерів з матеріалами -Леонова В.Ю.
Голова правління
ПрАТ «Страхова компанія «ЕККО»                                     Леонова В.Ю.