Понеділок, 24 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Райффайзен Банк Аваль", код за ЄДРПОУ 14305909
Адреса: вул. Лєскова, буд. 9, м. Київ, 01011
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 224 від 25.11.2015, № сторінки 5

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 03.12.2015
Місце проведення: Україна, м. Київ, вул. Алма-Атинська, буд. 109 в приміщенні Центру культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ»
Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» (вул. Лєскова, буд. 9, м. Київ, 01011) (далі — Банк) повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціо­нерів (далі — Збори) 03 грудня 2015 року за адресою: Україна, м. Київ, вул. Алма-Атинська, буд. 109 в приміщенні Центру культури та мис­тецтв Дніпровського району м. Києва. Початок Зборів — о 9:30.
Порядок денний:
1.  Припинення повноважень Голови та членів Лічильної комісії, обран­ня ії нового складу.
2.  Про збільшення статутного капіталу Банку шляхом приватного розміщення додаткових простих акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків за спрощеною процедурою відповідно до За­кону України «Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та ре­структуризації банків» від 28.12.2014 p. №78-VIII.
3.  Про затвердження рішення про приватне розміщення акцій Банку та затвердження переліку осіб, які є учасниками такого розміщення.
4.  Про визначення уповноваженого органу та уповноважених осіб Бан­ку щодо прийняття рішень та вчинення необхідних дій, пов'язаних із при­ватним розміщенням акцій Банку.
Реєстрація учасників Зборів буде проводитися 03 грудня 2015 року з 08:45 до 09:15 в приміщенні Центру культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва, що розташований за адресою: Україна, м. Київ, вул. Алма-Атинська, буд. 109. Реєстрацію учасників Зборів буде прово­дити реєстраційна комісія.
Для реєстрації на Зборах необхідно мати: акціонерам — паспорт, який зареєстрований в переліку акціонерів Банку станом на 27 листопада 2015 року; представникам акціонерів — довіреність, оформлену згідно вимог законодавства України (для фізичних осіб з посиланням на паспорт акціо­нера) та паспорт представника.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у Зборах, складається станом на 24 годину на 27 листопада 2015 року.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ: акціонери, що не пройшли реєстрацію 03 грудня 2015 року до 9:15 на Збори не допускаються (Закон України «Про акці­онерні товариства», ст. 40).
З документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, та проектами рішень за питаннями порядку денного акціонери мо­жуть ознайомитися після подання письмової заяви в приміщенні управлін­ня менеджменту відносин з акціонерами та пайової участі Банку за адресою: бульвар Л. Українки, буд. 28-а, м. Київ, відповідальна особа — начальник управління Лашук Т.Л., в робочий час Банку: понеділок-п'ятниця, з 9:30 до 17:00 годин, обідня перерва з 13:00 до 14:00 годин.
Шановні акціонери! Звертаємо Вашу увагу, що на Зборах розглядати­меться питання про збільшення статутного капіталу Банку шляхом приват­ного розміщення простих іменних акцій Банку за спрощеною процедурою відповідно до Закону України «Про заходи, спрямовані на сприяння капіта­лізації та реструктуризації банків» від 28.12.2014 p. №78-VIII (далі — За­кон). Враховуючи вимоги ст. 2 Закону, реалізація акціонерами-власниками простих іменних акцій Банку свого переважного права на придбання акцій додаткової емісії буде здійснюватися на наступний день після Зборів, а саме 04 грудня 2015р.
Інформація щодо порядку реалізації акціонерами переважного права буде оприлюднена по закінченню Зборів шляхом публікації в офіційному виданні Національної комісії з цінних паперів та фондо­вого ринку — «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фон­дового ринку», а також розміщена на сайті Банку в мережі Інтернет за
посиланням https://www.aval.ua/about/for_publication/ та в приміщенні Банку за адресою: м. Київ, бул.Лесі Українки, 28а, в приміщенні Управління менеджменту відносин з акціонерами та пайової участі AT «Райффайзен Банк Аваль». Акціонерам-власникам простих іменних акцій, які мають на­мір реалізувати своє переважне право та придбати акції Банку, що будуть розміщуватись, необхідно 04 грудня 2015 року з 9:00 до 17:00 (перерва на обід з 13:00 до 14:00) надати до Банку (за адресою: м. Київ, бул.Лесі Українки, 28а, приміщення Управління менеджменту відносин з акціо­нерами та пайової участі AT «Райффайзен Банк Аваль») відповідну заяву та документи акціонера, що передбачені та відповідають вимогам Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відо­кремлених підрозділів, затвердженого постановою Правління Національ­ного банку України №306 від 08.09.2011р. із змінами, у тому числі докумен­ти на підтвердження достатності власних коштів акціонера для оплати акцій Банку, і сплатити кошти в сумі повної вартості додатково випущених акцій, що ними придбаваються (та виконати інші умови рішення Зборів про приватне розміщення додаткових акцій Банку, якщо такі будуть затвердже­ні Зборами).
Також звертаємо увагу акціонерів, що під час спрощеної процедури збільшення статутного капіталу Банку не застосовуються положення зако­нодавства України щодо обов'язкового викупу акцій на вимогу акціонерів Банку (пп.13 «є» п.1 ст.2 Закону).
З питань щодо проведення Зборів, в т.ч. щодо приватного розміщення додаткових акцій, просимо звертатися до Управління менеджменту відно­син з акціонерами та пайової участі Банку за телефонами: (044) 490-87-43, 490-87-42,285-91-82.
УВАГА!
Шановні акціонери! Звертаємо Вашу увагу на те, що 11 жовтня 2013 року набрав чинності Закон України «Про депозитарну систему України» від 06 липня 2012 року №5178-VI.
У відповідності до п. 10 розділу VI зазначеного Закону, якщо власник цінних паперів (акціонер) протягом року з дня набрання чинності Зако­ном (тобто, до 12.10.2014 р.) не уклав з обраною емітентом депозитарною установою (тобто, з депозитарною установою AT «Райффайзен Банк Аваль») договір про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені або не здійснив переказ належних йому прав на цінні папери на свій рахунок у цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі, цінні папери (акції) такого власника (акціонера), які дають право на участь в ор­ганах емітента (зокрема, на загальних зборах учасників Банку) не врахо­вуються при визначенні кворуму та при голосуванні в органах емітента (зокрема, на загальних зборах учасників Банку).
З метою укладення договору про обслуговування рахунку у цінних папе­рах Вам необхідно звернутись до депозитарної установи, яка здійснює об­лік прав на цінні папери, що належать Вам. Якщо Ви особисто не відкрива­ли рахунок у цінних паперах та не укладали договір з депозитарною установою для здійснення обліку прав на цінні папери, то на цей час облік Ваших прав на акції Банку здійснює депозитарна установа — AT «Райф­файзен Банк Аваль».
За додатковою інформацією з питань укладення договорів про обслуго­вування рахунку у цінних паперах просимо звертатися до:
-  Управління менеджменту відносин з акціонерами та пайової участі Банку за телефонами:
(044) 490-87-43, 490-87-42,285-91-82;
-  Управління депозитарної діяльності Банку за телефоном: (044) 498-79-30.
Правління Банку