Вівторок, 25 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Діамантбанк" , код за ЄДРПОУ 23362711
Адреса: 04070, м. Київ,Контрактова площа, 10-А
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 236 від 11.12.2015, № сторінки 5

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.12.2015
Місце проведення: 04070, Україна, м. Київ, Контрактова площа, 10-А

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДІАМАНТБАНК»
Шановні акціонери!
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДІАМАНТБАНК»
(код за ЄДРПОУ 23362711, місцезнаходження: 04070, м. Київ,
Контрактова площа, 10-А)
повідомляє про проведення позачергових загальних зборів ак­ціонерів, які відбудуться 24 грудня 2015 року о 10.00 год. за адресою: 04070, Україна, м. Київ, Контрактова площа, 10-А. ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.  Про обрання лічильної комісії позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ «ДІАМАНТБАНК».
2.  Про обрання голови та секретаря позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ «ДІАМАНТБАНК».
3.  Про прийняття рішення про збільшення розміру статутного капіталу ПАТ «ДІАМАНТБАНК» шляхом приватного розміщення додаткових простих іменних акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
4.  Про прийняття рішення про приватне розміщення простих іменних акцій ПАТ «ДІАМАНТБАНК» (із зазначенням переліку осіб, які є учасниками такого розміщення).
5.  Про визначення уповноваженого органу та уповноважених осіб ПАТ «ДІАМАНТБАНК», яким надаються відповідні повнова­ження для організації та проведення приватного розміщення про­стих іменних акцій ПАТ «ДІАМАНТБАНК».
Реєстрація учасників за місцем та в день проведення зборів з 9-30 до 9-50 за київським часом.
Для реєстрації учасникам зборів акціонерам потрібно мати при собі паспорт, представникам акціонерів — паспорт і довіреність на право участі у зборах, оформлену згідно чинного законодавства.
Телефон для довідок: 490-83-83.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах — станом на 24 годину 18 грудня 2015 року.
Доводимо до вашого відома, що процедура збільшення статут-
ного капіталу ПАТ «ДІАМАНТБАНК», у випадку прийняття відпо­відного рішення Загальними зборами, відбуватиметься з ураху­ванням особливостей, передбачених Законом України «Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків» (далі — Закон).
Відповідно до норм цього Закону, збільшення статутного капі­талу здійснюється за спрощеною процедурою, учасникам Банку надається переважне право на придбання акцій додаткової емісії, але не застосовується положення законодавства щодо обов'язкового викупу акцій на вимогу учасників Банку.
З документами (матеріалами), необхідними для прийняття рі­шень з питань порядку денного позачергових Загальних зборів акціонерів Банку, акціонери можуть ознайомитися до 24 грудня 2015 року, за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 10-А, у робочі дні тижня з 15:00 до 18:00 години, а в день проведення по­зачергових Загальних зборів акціонерів Банку — 24 грудня 2015 року — за місцем їх проведення.
Документи (матеріали) та проекти рішень з питань порядку денного позачергових Загальних зборів акціонерів Банку надають­ся акціонеру для ознайомлення на підставі його письмового за­питу, отриманого Правлінням ПАТ «ДІАМАНТБАНК» не пізніше, ніж за 2 (два) робочі дні до дати ознайомлення. Документи для ознайомлення надаються в паперовому вигляді. В день проведен­ня позачергових Загальних Зборів акціонерів Банку документи (матеріали) надаються акціонеру для ознайомлення за місцем проведення позачергових Загальних зборів акціонерів Банку без попереднього письмового запиту.
Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів з до­кументами (матеріалами) — Заступник Голови Правління Олійник Валерій Григорович, або особа, яка виконує його обов'язки.
Телефон для довідок: 490-83-83.
Спостережна рада ПАТ «ДІАМАНТБАНК»